Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

edalida iyi oynadi afiyetle yedim valla

Kim yemedi ki...

ben sana özelden atcam sarmalari caktirmadan uslu dur

Ahahaaa taam taam sustum.

yaaa banaa antonyodaaaa bana kahvaltı sölicek yarınnnnn ohhhh

eğer çıkrsakkkkkkk zeeytinlerin çekirdeklerinide yedircem onaaaa

Ona sevgi testi yap. Haşlanmış yumurta ağzındayken yusuf desin. Düzgünce diyorsa seviyordur diyemiyorsa beceriksizdir ama seni yine seviyordur.

ya dur ne olur zaten banlananlar için üzülüyorum resmen foruma sığamadım

kusura bakmayın topiğinize dalmış oldum ama

Hoşgeldin ne dimek.

karşılıklı oturuoz genelde nasıl yapcam o işi

nasılsın cnmm

durgunum biraz vallahi, bu gece bilgisayar başındayım eğleniriz diyordum ki banlandı herkes ortalık duruldu kaldım öyle :44: bir deli kuyuya taş atıyor bizim kızlar banlanıyor

durgunum biraz vallahi, bu gece bilgisayar başındayım eğleniriz diyordum ki banlandı herkes ortalık duruldu kaldım öyle :44: bir deli kuyuya taş atıyor bizim kızlar banlanıyor

aynen öle cnmmm

hosgeldin,okdar konudan banlanmadan nasil ciktin kiz

bizim kizlara banada ögret

vallahi onu ben de anlamadım baktım sırayla banlanıyor herkes dedim sıra bana da geliyor herhalde ama olmadı bir şey, her mesajıma konuyla ilgili bir şeyler ekliyordum mutlaka bir de kırıcı olmamaya özen gösteriyorum (tabi banlanmamak için değil kimse üzülmesin diye) ondan herhalde kurtuldum

söyle julim

enistenin yanina gidip otur, askim ya bu halimize cok üzülüyorum diyerek caktirmadan onun cayini pat üstüne

daha günün başı amaaa o kadar yol gitcezzzz kahvaltı için gün sonunda ki kahveyi dökim bari deeee bişiye benzesin

Hip ten meslek sırları

Kenarınıza yazın kızlar lazım olacak.

Ajan hip ortaya çıkarıyo bizim kızlar dalıyor. Temiz iş

bende öyle yapim artik

bende sirami beklemisdim bugün neyseki siyirdim sevgicanda öyle

daha günün başı amaaa o kadar yol gitcezzzz kahvaltı için gün sonunda ki kahveyi dökim bari deeee bişiye benzesin

tamam kahveyi dök ozman julim ama bisey dök hincini al caktirmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…