Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

bu saatte mantı yersem ben kabus görmekten uyuyamam karabasanlar falan gelir herhalde :)

Ben çok rahattım şahsen. Hatta buzlukta var bi tabaklık suya atsam sarımsaklı yoğurt yapsam üstüne tereyağda salça kavursam...

Amaaa

süt kilo aldirmiyormu bilmiyorumda :44:

mune bu yazdiklarimizi okursa banlamica varsada banlar

Kendi kendini ihbar eden çok seçkin kk üyeleri olarak tarihe geçeriz.

ben diger tarafdaki ödevi yapamadim kaldi bide bura makinemim ben eftenpufa ver busefer görevi birazda o calissin bidakine ben olurum

tabak var tabak var şekerim sen minicik tabakta yiyosundur öyle kibar bir hal sezdim :)

Kibar mı ahaha.... Yok canım bildiğin büyük düz tabak yokmu. Tepeleme dolduruyorum işte. Boğazıma biraz düşkünüm de...

gelsin valla ben hayatta yazmam onun konularına yazana da mani olurum korurum arkadaşlarımı bu defa gözüm açıldı artık :)

yine atlariz gibime geliyor

Ben çok rahattım şahsen. Hatta buzlukta var bi tabaklık suya atsam sarımsaklı yoğurt yapsam üstüne tereyağda salça kavursam...

ben gece 1.de mati yapip yerim bile cigköfte bazen yeterki midem kazilsin

dur aşkım derşm sen yanacağına ben yanayım

yaparmi yaparsin

Görim seni yarın

süt kilo aldirmiyormu bilmiyorumda :44:
süt zararsız:18:

ben diger tarafdaki ödevi yapamadim kaldi bide bura makinemim ben eftenpufa ver busefer görevi birazda o calissin bidakine ben olurum
Aamirin fotolarını döşerim

yaparmi yaparsin [/QUOTE]

yaparım bilirsin

Görim seni yarın

süt zararsız:18:

tmm püfüm ben yatıorum şimdi yarın erken kalkarım hazırlanmam duş lmam gerek 11 den sora çıkarız çünkü evden eğer ki kahvaltıya gidersek ben her ihtimale karşı yatimda uyuyakalmim sor

olmaz ben sevgican ile sana veriorum bu ulvi görevi yoksaaaaaaaaaaa top

Ben görev falan istemiyorum. Ben geyip yapmak istiyorum

yine atlariz gibime geliyor

ben gece 1.de mati yapip yerim bile cigköfte bazen yeterki midem kazilsin

yaparmi yaparsin

He ya yeterki midem kazınsın hayatta bırakmam...

aman nazar değmesin metabolizmana ben de boğazıma düşkünüm de midem benimle aynı fikirde değil gece rahat bırakmaz

Kilo almaya çalışan biri olarak bu günlerimi çok beklemiştim. Şimdi sömürüyorum mutfağı. Dünya gıda kaynaklarını da ben tüketiyorum nihahhaa....

görevim varki benim sör verdi sağolsun kitabımı bitiricem :) ama senin görevini de merak ettim :87:

Benim için iş arama sitelerine falan bakarmısın diyecektim. Çok fena üşeniyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…