Nerden nereye süt aldım içiyorum
olur mu olur valla hiç şaşırmam en iyisi uyumayalım gözümüzü dört açalım gafil avlanmayalım
Bu kadar istiyorsun madem semaveri devir üstüne ne diyelim.
bu saatte mantı yersem ben kabus görmekten uyuyamam karabasanlar falan gelir herhalde :)
senin cigerin yandi kadar yak gitsin acimasen kiyamassinda yarin
Ben çok rahattım şahsen. Hatta buzlukta var bi tabaklık suya atsam sarımsaklı yoğurt yapsam üstüne tereyağda salça kavursam...
kızlar ben çıkorumm topik sizee emanet çıkarken ilin süpürün kahvaltıyı hazırlayın kapıyı kitleyin öle çıkın anahtarı da paspasın altına koyun
rabişim ödevin ben çıktıktan sora 10 sayfayoksaaaaaaaaaaaaaa golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
süt kilo aldirmiyormu bilmiyorumda :44:
mune bu yazdiklarimizi okursa banlamica varsada banlar
kızlar ben çıkorumm topik sizee emanet çıkarken ilin süpürün kahvaltıyı hazırlayın kapıyı kitleyin öle çıkın anahtarı da paspasın altına koyun
rabişim ödevin ben çıktıktan sora 10 sayfayoksaaaaaaaaaaaaaa golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
süt kilo aldirmiyormu bilmiyorumda :44:
mune bu yazdiklarimizi okursa banlamica varsada banlar
tabak var tabak var şekerim sen minicik tabakta yiyosundur öyle kibar bir hal sezdim :)
banlasın valla çekerim cezamı arkadaşlarımla, yokluğumda çok kitap okurum ne bileyim geçer zaman :106:
ben diger tarafdaki ödevi yapamadim kaldi bide buramakinemim ben eftenpufa ver busefer görevi birazda o calissin bidakine ben olurum
gelsin valla ben hayatta yazmam onun konularına yazana da mani olurumkorurum arkadaşlarımı bu defa gözüm açıldı artık :)
Ben çok rahattım şahsen. Hatta buzlukta var bi tabaklık suya atsam sarımsaklı yoğurt yapsam üstüne tereyağda salça kavursam...
dur aşkım derşm sen yanacağına ben yanayım
Kibar mı ahaha.... Yok canım bildiğin büyük düz tabak yokmu. Tepeleme dolduruyorum işte. Boğazıma biraz düşkünüm de...
süt zararsız:18:süt kilo aldirmiyormu bilmiyorumda :44:
Aamirin fotolarını döşerimben diger tarafdaki ödevi yapamadim kaldi bide buramakinemim ben eftenpufa ver busefer görevi birazda o calissin bidakine ben olurum
Amaaa
Kendi kendini ihbar eden çok seçkin kk üyeleri olarak tarihe geçeriz.
Görim seni yarın
süt zararsız:18:
Boş vaktin çok galiba. Sana görev veriyim.
olmaz ben sevgican ile sana veriorum bu ulvi görevi yoksaaaaaaaaaaa top
yine atlariz gibime geliyor
ben gece 1.de mati yapip yerim bile cigköfte bazen yeterki midem kazilsin
yaparmi yaparsin
aman nazar değmesin metabolizmanaben de boğazıma düşkünüm de midem benimle aynı fikirde değil gece rahat bırakmaz
görevim varki benim sör verdi sağolsun kitabımı bitiricem :) ama senin görevini de merak ettim :87:
olmaz ben sevgican ile sana veriorum bu ulvi görevi yoksaaaaaaaaaaa top
Görim seni yarın
süt zararsız:18:
Aamirin fotolarını döşerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?