ben internet üzerinden hizmet satışı düzenlemeleri yapıyorum :)
ceneye daldim unuttum :26: tamam hemen geliyor
Ooo süpermiş hakkında hiç bir fikrim olmasa da
hemsom kafayi bulup dagitmak yok ama
Bizde aşkuşumla online oyun hastasıydıkLol u çok duydum kurdumda saçma geldi ama baya oynayan var Valla online oyun hastalıktır sen oynamıorsan iyi dayanıon kocana
Bizde aşkuşumla online oyun hastasıydıkLol u çok duydum kurdumda saçma geldi ama baya oynayan var Valla online oyun hastalıktır sen oynamıorsan iyi dayanıon kocana
Atarlıyım bugünunutulcak insanmıyım ben
pööööööööööööööööööööööööffffffffffffffffffffffffffffffffff
:) yani internet üzerinden belli hizmetlerini satmak isteyenlere kanallarını ayarlıyorum, yeni alanlar bulabilirsem bulduğum girişimcileri oraya yönlendiriyorum öyle bir iş asıl mesleğimle çok ilgisiz tabi ama evden çalışmak istediğim için böyle bir yol buldum kendime
ben konsol oyunlarını seviyorum hiç online oyun oynayamıyorum
Ayy kıyamam tokyomda aşaıdan beenip duruyorKaç günki acaba:18:Tookyom pokemon arkadaşım benim
Yanlış söyledim lol bir önceki oyundu. Şuan Aion oynuyor. Burada çarlar uçabiliyor yaaa... Görevlerden sonra hediye kanat geliyo çok havalı
Her zaman dayanamyorum işte. Bazen şartellerim attığında oyunu bırakıp bilmem kaç level çarını siliyor. Sinirim geçince yine kasmaya başlıyor. Ama çok karışmıyorum burda fazla arkadaşı yok tek eğlencesi bu yani. Onun dışında bir kötü alışkanlığı yok. Şuan kalk gezmeye çıkıyoruz desem tamam der. Az önce gelmiş suçlu suçlu bişey istermisin diyor.Yerim onu ben. İşte hatrına bişy demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?