Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Beni de satsanaaa... Evde hiç bi işe yaramıyorum bari yarıtım yapılsın bana.

Bende wii seviyorum özellikle vücut hareketli oyunları.

Tokyo aşağıda... Merhaba tokyoo...

evet wii fitim benim her şeyim her gün yoga yapmaya çalışıyorum ama istikrarlı olamıyorum ne yazıkki :) zelda süper ama bütün gün kılıç sallamaktan kolları kopuyor insanın senin mesleğin neki?

arkadaş madem bu iş böyle oluyoo madem böyle saçma bi kural var bende saçmalarım o zaman

Canım forumun en alt konularında saçmalamak için yer yapmışlarDeneme tahtası falan var mesaj sayısı doldurmak içinSohbet etmek istiyorsan buyur kal ama

ya evet elalemin derdi biz patlıyo resmen ben bugün çok kötü oldum gözümün önünde griye dönüşünce arkadaşlarım ışık görmüş tavşan gibi kaldım öyle

sen neredesin ki yurtdışında mısın yoksa :)

Yok istanbuldayım. Eşimin çevresi ankarada.

evet wii fitim benim her şeyim her gün yoga yapmaya çalışıyorum ama istikrarlı olamıyorum ne yazıkki :) zelda süper ama bütün gün kılıç sallamaktan kolları kopuyor insanın senin mesleğin neki?

Ben de boksla kungfu seviyorum Step tabii ki vazgeçilmezim.

Grafikerim.

ya evet elalemin derdi biz patlıyo resmen ben bugün çok kötü oldum gözümün önünde griye dönüşünce arkadaşlarım ışık görmüş tavşan gibi kaldım öyle

olurmu dünyayi biz kurtarcaz hemsom

Hemşom herkesin hayat şartları seçimleri aynı değil malesef bdvde açılan konular 2 ye ayrılıyor mantıklılar(gerçektende derdi olup nasihat istiyenler) bide mantıksızlar (mesaj sayısı doldurmak ortam yapmak yada kandırmak amaçlılar) kendinize uymayan durumları yok sayın bence..huzurunuz kaçmasın

ay bide bizi dinleyen olsa içim yanmaz vallahi o kadar dert dinliyoruz fikir veriyoruz herkes gene bildiğini okuyo hem biz kötü oluyoruz

kötü oluyoruz ve kanriliyoruz handenin yapti gibi

bu aksam hande 2 cikti

bugünki cok mantiksizdi birdeyapamicagi birsey.yapmicanida biliyorum atip tutuyor insan buna tepkisiz kalamiyor iste

Yok istanbuldayım. Eşimin çevresi ankarada.

Ben de boksla kungfu seviyorum Step tabii ki vazgeçilmezim.

Grafikerim.

mesleğin çok güzel aslında freelance iş bulabilirsen evden baya baya kazanırsın :) kung fu var mı ya hiç görmemişim nasıl kaçırmışım yarın bakarım artık

kötü oluyoruz ve kanriliyoruz handenin yapti gibi

bu aksam hande 2 cikti

bugünki cok mantiksizdi birdeyapamicagi birsey.yapmicanida biliyorum atip tutuyor insan buna tepkisiz kalamiyor iste

aaa hande2 yi bilmiyorum bakarım birazdan, ya bugünkü çok acaipti cidden buldum diye çocuk götürecekmiş falan 17 yaşındaki insan bile daha mantıklı düşünür

mesleğin çok güzel aslında freelance iş bulabilirsen evden baya baya kazanırsın :) kung fu var mı ya hiç görmemişim nasıl kaçırmışım yarın bakarım artık

Çok güzel ama iki program bilen kendini grafikerim diye ortaya atınca mesleğinin değeri kalmıyor tabiki. Çıktığım işyerim verdikleri maaşı çok bulup yarı fiyatına grafiker bulmuştu. Bende çıktım tabi. Bugün arıyorlar geri dönmemi istiyorlarmış o grafiker olmamış. Dedim beter olun size müstehak (içimden tabi). Freelance olayıda sıkıntılı. Paranı alamıyorsun falan uzun iş. Bu yaştan sonra mesleği değiştiricem.

Çiğköfte mi satsam :44:

Ben yardım ederim hemşom geçerken söle

yarin yardim edersin hemsom artik bugün cok gec oldu yarin tokyonun banida acilir el birliyle hal ederiz

aaa hande2 yi bilmiyorum bakarım birazdan, ya bugünkü çok acaipti cidden buldum diye çocuk götürecekmiş falan 17 yaşındaki insan bile daha mantıklı düşünür

bu konu bana handenin konusu hatirlatdi günahinida aliyor olabilirim :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...apacagimi-bilmiyorumlutfen-yardimci-olun.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…