Ayy kıyamam tokyomda aşaıdan beenip duruyorKaç günki acaba:18:Tookyom pokemon arkadaşım benim
kiz kafami kaldi bugün bendetokyomda banlandi
tuhaf bi kk günüydü :26:
Beni de satsanaaa... Evde hiç bi işe yaramıyorum bari yarıtım yapılsın bana.
Bende wii seviyorum özellikle vücut hareketli oyunları.
Tokyo aşağıda... Merhaba tokyoo...
arkadaş madem bu iş böyle oluyoo madem böyle saçma bi kural var bende saçmalarım o zaman
arkadaş madem bu iş böyle oluyoo madem böyle saçma bi kural var bende saçmalarım o zaman
Bdv yasak sizeSizene kim donör oluorsa olsun
sen neredesin ki yurtdışında mısın yoksa :)
evet wii fitim benim her şeyim her gün yoga yapmaya çalışıyorum ama istikrarlı olamıyorum ne yazıkki :) zelda süper ama bütün gün kılıç sallamaktan kolları kopuyor insanınsenin mesleğin neki?
olurmu dünyayi biz kurtarcaz hemsom
ya evet elalemin derdi biz patlıyo resmen ben bugün çok kötü oldum gözümün önünde griye dönüşünce arkadaşlarım ışık görmüş tavşan gibi kaldım öyle
olurmu dünyayi biz kurtarcaz hemsom
sacmala bence bu yolun sonu mapusta bitebilir
ya evet elalemin derdi biz patlıyo resmen ben bugün çok kötü oldum gözümün önünde griye dönüşünce arkadaşlarım ışık görmüş tavşan gibi kaldım öyle
yarin ömürün elinden kim kurtarcak peki beni :18::18::18::18:
ay bide bizi dinleyen olsa içim yanmaz vallahi o kadar dert dinliyoruz fikir veriyoruz herkes gene bildiğini okuyo hem biz kötü oluyoruz
Hemşom herkesin hayat şartları seçimleri aynı değil malesef bdvde açılan konular 2 ye ayrılıyor mantıklılar(gerçektende derdi olup nasihat istiyenler) bide mantıksızlar (mesaj sayısı doldurmak ortam yapmak yada kandırmak amaçlılar) kendinize uymayan durumları yok sayın bence..huzurunuz kaçmasın
yarin ömürün elinden kim kurtarcak peki beni :18::18::18::18:
Yok istanbuldayım. Eşimin çevresi ankarada.
Ben de boksla kungfu seviyorumStep tabii ki vazgeçilmezim.
Grafikerim.
Ömür kim. Bir nevi mune mi.
kötü oluyoruz ve kanriliyoruz handenin yapti gibi
bu aksam hande 2 cikti
bugünki cok mantiksizdi birdeyapamicagi birsey.yapmicanida biliyorum atip tutuyor insan buna tepkisiz kalamiyor iste
mesleğin çok güzel aslında freelance iş bulabilirsen evden baya baya kazanırsın :) kung fu var mı ya hiç görmemişim nasıl kaçırmışım yarın bakarım artık
Ben yardım ederim hemşom geçerken söle
aaa hande2 yi bilmiyorum bakarım birazdan, ya bugünkü çok acaipti cidden buldum diye çocuk götürecekmiş falan 17 yaşındaki insan bile daha mantıklı düşünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?