yok yok öyle degil cok sükür :18::18: sakasina takiliyoruz sevdim saydigim arkadas nicki Kardelen,belki tanirsin
Çok güzel ama iki program bilen kendini grafikerim diye ortaya atınca mesleğinin değeri kalmıyor tabiki. Çıktığım işyerim verdikleri maaşı çok bulup yarı fiyatına grafiker bulmuştu. Bende çıktım tabi. Bugün arıyorlar geri dönmemi istiyorlarmış o grafiker olmamış. Dedim beter olun size müstehak (içimden tabi). Freelance olayıda sıkıntılı. Paranı alamıyorsun falan uzun iş. Bu yaştan sonra mesleği değiştiricem.
Çiğköfte mi satsam :44:
Yabancı gelmedi önceden illaki görmüşümdür.
yarin yardim edersin hemsom artik bugün cok gec olduyarin tokyonun banida acilir el birliyle hal ederiz
bu konu bana handenin konusu hatirlatdi günahinida aliyor olabilirim :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...apacagimi-bilmiyorumlutfen-yardimci-olun.html
yarin yardim edersin hemsom artik bugün cok gec olduyarin tokyonun banida acilir el birliyle hal ederiz
bu konu bana handenin konusu hatirlatdi günahinida aliyor olabilirim :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...apacagimi-bilmiyorumlutfen-yardimci-olun.html
Oha ilk konu bildiğin hande konusu neredeyse aynı...
Kızlar tehlike sezdim aman dikkat. Son kalanlarımızda bu konuda gitmesin aman diyim.
"tabi esimin cebinde sex haplarida herzaman mevcuddur.sordugum zaman hic kullanmaz" yani ben bu cümleye takıldım yok arkadaşlar o konuya yazmak yok reca ediyorum
ya zaten artık herkes bilgisayar programcısı herkes grafiker bütün mesleklerin itibarı azalıyor böyle böyle işi bilene bakmıyorlar adam gibi, zaten hep içimizden konuşuyoruz napıcaksın ben de yıllar sonra mesleğimi bıraktım hiç özlemiyorum gerçi eskiden ne kadar idealistmişim diyorum şimdi tek düşündüğüm paramı kazanmak :) evet freelance işlerde çok sağlam yerler olması lazım parayı almak dert olabiliyor gerçekten, çiğköfte bayiliğinde iyi para var diyolar kilosunu 6 liradan alıp 18-20 ye satıyormuşsun
benziyor demi yanilmamisim :44:
Veee konu ilk grilerini vermiş kızlar hayırlı olsun ...:26:
İki kod kopyalan progrmcı eee asgariye çalışrım abi. Pshopta corelde kare çizmeyi öğrenmiş grafikerim abi... Sonra vay efendim işler niye sorunlu. Ben de idealisttim ama cidden bıktım. Beynim yoruluyor o ayrı... Çiğköfte espriydi ama neden olmasın
Veee konu ilk grilerini vermiş kızlar hayırlı olsun ...:26:
aaaaa daha iki sayfada pes yani yuh.
ya evet asgari ücretin altında çalışmayı bile kabul edenler var ekmek parası tabi ama piyasayı düşürmek kkimsenin işine yaramıyor bir anlasalar
hangi konuda :26:
Gelecekten çalıyorlar haberleri yok.
Çakma hande konusunda...
Gelecekten çalıyorlar haberleri yok.
Çakma hande konusunda...
evet gördüm 1 sayfa grilesmis :26: 2 sayfada ben varim :18:
evet gördüm 1 sayfa grilesmis :26: 2 sayfada ben varim :18:
ay ben birinci sayfasında yorum yazmıştım gene mi yırttım aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?