Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ya zaten artık herkes bilgisayar programcısı herkes grafiker bütün mesleklerin itibarı azalıyor böyle böyle işi bilene bakmıyorlar adam gibi, zaten hep içimizden konuşuyoruz napıcaksın ben de yıllar sonra mesleğimi bıraktım hiç özlemiyorum gerçi eskiden ne kadar idealistmişim diyorum şimdi tek düşündüğüm paramı kazanmak :) evet freelance işlerde çok sağlam yerler olması lazım parayı almak dert olabiliyor gerçekten, çiğköfte bayiliğinde iyi para var diyolar kilosunu 6 liradan alıp 18-20 ye satıyormuşsun

"tabi esimin cebinde sex haplarida herzaman mevcuddur.sordugum zaman hic kullanmaz" yani ben bu cümleye takıldım yok arkadaşlar o konuya yazmak yok reca ediyorum

Veee konu ilk grilerini vermiş kızlar hayırlı olsun ...:26:

İki kod kopyalan progrmcı eee asgariye çalışrım abi. Pshopta corelde kare çizmeyi öğrenmiş grafikerim abi... Sonra vay efendim işler niye sorunlu. Ben de idealisttim ama cidden bıktım. Beynim yoruluyor o ayrı... Çiğköfte espriydi ama neden olmasın

Mune oha lı entrimi beğemiş. İyi bişey olsa gerek

aaaaa daha iki sayfada pes yani yuh.

ya evet asgari ücretin altında çalışmayı bile kabul edenler var ekmek parası tabi ama piyasayı düşürmek kkimsenin işine yaramıyor bir anlasalar

Gelecekten çalıyorlar haberleri yok.

Çakma hande konusunda...

aynen, kendi çocuklarını bile etkileyecek bu son sigorta kanununda bile biz sigortalanalım moduna girdi herkes yangından kaçar gibi yani sanki başka kimse doğmayacak çocuklarınız olmayacak kendini kurtarmakla iş bitmiyor ki ne diyeyim insanlar büyük resmi göremiyor artık algıları daralmış iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…