Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Tehlikeyi sezmişsiniz, ondan beğendim, bence tehlike konu dışı yazmak ve gri olmak, sizce tehlike nedir onu bilemem
Ben mi konu mu

Tehlike fake konular tabi ki. Bir çoğumuz bu duruma düştük, düşüyoruz, düşmekteyiz... Daha fazla banlanmasın kimse istedim.

ay öyle bişi de yok ama şanslıyım demekki, :107: konu dışı yazmamaya çalışıyorum genelde onun da etkisi vardır tabi, sevgiler mune :107:

Gözlerim yaşardı valla bak...

Konu veya konuyu açandan yana şüpheleriniz varsa topiklerde yazmayın bunu, kib yapın, konu dışı mesajlarında affı yok, polemik ve üsluplarda af olmadığı gibi.
Ama konu sahteydi savunmasını kabul etmiyoruz, kib butonu diye birşey var değil mi, ona basacaksınız, geyiği geyik bölümünde yapacaksınız
Yoksa rabia01 gibi tırnak yer acaba ne zaman gri olurum gerilimi yaşarsınız

behbat halim ordan okadar belli oluyormu

ciddi ciddi korktum ama ban yicem diye :18::18:

Sen bi banyo falan yap yat bence kocanı bekletmeBdv yasak demedimmi hemşomSensiz yapamayız biz bizi mahrum bırakma kendinden hakim ol kendine

He ya birde su falan içsin yeter bu gecelik ona

Demekki neymiş hemşolar dinlenirmiş.

Nerelisiniz bilmiyorum ama :26:

Onu banlama beni banla dermişimUyarını aldınmı hemşom geyik dışı takılmak yokKurallara uyalım

arkadaşlar sizin muhabbetinize doyum olmaz ama benim çıkma vaktim geldi :) görüşürüz gene size keyifli sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…