Iyiyim tatlim ya nolsun.Sonunda oruc tutabildim bugun,rahat gecirdim cok sukur.Simdi cikolata yicem birazSenden naber ?
bende napim cnm bugün gelemedim kk bi uğrayayım dedim topiğimizi bomboş bırakmışsınız ama oldu mu şimdiiii
Evet,bugun oyle oldu birazcikNerede kizlar ?! :44:
rüzgargülü ile ve ikizcimle gündüz konuştuk diğerleri de ben yokum die bakıp çıkmıştır topiktennn ben yokken gelmez onlar yokluğuma dayanamıolar gayriii
hehehehe,ee napsinlar P
bak sen geldin ama beni yanlız bırakmadın
Dayanamadim napimKonusmaya ihtiyacim var hem,kafam dagilsin.
hayırdır cnm bişi mi oldu kiii
Ya onceki isime tekrar baslicam ama baska yerinde,sonra kursum da basliyor.Stres yaptim.Bir de 2 hafta once mi ne doktora gitmistim idrar yollarinda enfeksiyon varmis,ilac kullandim gecmis,bu seferde vajina yolunda enfeksiyon cikti.Nazar mi degdi ne artik bilmiyorum.:44:
ahhh cnm yaaa geldimi hepsi üst üste gelir ben takmıorum artık halbuki öle çok sıkıntım varkiii tatile çıkamıorum bayrama kadar erkek arkadaşımla aram bozuk 4,5 senelik ilişkim her an bitebilir bilmiorum valla allah sonumuzu hayır ede
Amin ! Evet maalesef ust uste geliyo,hepsini birden yuklenmemek gerek.Uzuldum erkek arkadasinla olan duruma,bayadir birlikteymissiniz...Kim bilir neden uzdu seni,ah bu erkekler !
hayırlısı böle imiş demek cnm boşver üzülmicem ben artık kendime öle söz verdim çünkü çok göz yaşı döktüm ben yanımda gözyaşımı silecek bi adam istemiorum gözyaşı mı akıtmayacak biri olsun isterim
iyyi geceler kıslar nasılsınız julım gidiyomusun canım
Peki canim,opuyorummmmsevcancım ben çıkıorum iii geceler yarın görüşürüz inşallah gündüzde gelmeye çalışırım
iyyi geceler kıslar nasılsınız julım gidiyomusun canım
Ne kadar dogru soyledin ! Bir de derler ilk baslardan aglamana dayanamam falan,sonra nereye gider o yurek bilemiyorum.
Uzulmemek elde olmuyor,senin icin hayirli olan neyse o olsun da !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?