Iyi geceler canim,keyifler iyidir umarim.
selamlarrrrrr:2::2::2::2:
sağol canım iyidir sen nasılsın
Selam tatlim....
sağol canım iyidir sen nasılsın
selam hoşgeldin canım
ben geldim gidiyorsunuz yetişemedim bu akşam
Acccik daha buradayim...:79:
Tercihlerimi yaptım canımmmm inş.. hayırlısı olsun benim içinnn.Nasılsın tatlım
Tercihlerimi yaptım canımmmm inş.. hayırlısı olsun benim içinnn.Nasılsın tatlım
Aa,hadi bakalim hayirlisi ! Haber verirsin sonucu...Ben de fena degilim iste ya.Karnim agrimaya basladi gene of regl olamadm.
hadi hayırlısı nereleri düşünüyorsun
Verrim canım.Ayy oda çok sancı yapıyo bnde bu ay olamadım bacaklarım odun gibi olmuştu çok fena olmştum.İnş. olursun canım.
Ins,olayim da kurtulayim.Pazar gnune denk gelmez ama umarim :44: Zaten son 2 aydir bi haller oldu,daha da gecikmeye basladi sonra 1 ay icinde 2 kere oldum falan.Ne sinir bisi bu boyle
Ayyy gerçekten sinir bozucu ben bu sene boyunca hep 2gün oldum her ayda 7gün öne geldi geçen ay 2hafta önce oldum bide 1hafta ve tüm regl dönemnde çocuk bezi kullandmoturuyordum oturduğum yere geçiyodu çok fenaydı.Bu ay düzelttim şükürler olsun.Kadın olmak zor yawww
Aman ya,zor zor,guzellikleri fazla ama
ooo canım benim siz daha yolun başındasınız daha kadınlık zor demen için neler yaşıyacaksınız neler bunun hamileliği var doğumu var ama çok güzel bir şey yinede
ooo canım benim siz daha yolun başındasınız daha kadınlık zor demen için neler yaşıyacaksınız neler bunun hamileliği var doğumu var ama çok güzel bir şey yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?