Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Aa,hadi bakalim hayirlisi ! Haber verirsin sonucu...Ben de fena degilim iste ya.Karnim agrimaya basladi gene of regl olamadm.

Verrim canım.Ayy oda çok sancı yapıyo bnde bu ay olamadım bacaklarım odun gibi olmuştu çok fena olmştum.İnş. olursun canım.

Verrim canım.Ayy oda çok sancı yapıyo bnde bu ay olamadım bacaklarım odun gibi olmuştu çok fena olmştum.İnş. olursun canım.

Ins,olayim da kurtulayim.Pazar gnune denk gelmez ama umarim :44: Zaten son 2 aydir bi haller oldu,daha da gecikmeye basladi sonra 1 ay icinde 2 kere oldum falan.Ne sinir bisi bu boyle

Ins,olayim da kurtulayim.Pazar gnune denk gelmez ama umarim :44: Zaten son 2 aydir bi haller oldu,daha da gecikmeye basladi sonra 1 ay icinde 2 kere oldum falan.Ne sinir bisi bu boyle

Ayyy gerçekten sinir bozucu ben bu sene boyunca hep 2gün oldum her ayda 7gün öne geldi geçen ay 2hafta önce oldum bide 1hafta ve tüm hafta çocuk bezi kullandm oturuyordum oturduğum yere geçiyodu çok fenaydı.Bu ay düzelttim şükürler olsun.Kadın olmak zor yawww

Son düzenleme:

Aman ya,zor zor,guzellikleri fazla ama

ooo canım benim siz daha yolun başındasınız daha kadınlık zor demen için neler yaşıyacaksınız neler bunun hamileliği var doğumu var ama çok güzel bir şey yinede

ooo canım benim siz daha yolun başındasınız daha kadınlık zor demen için neler yaşıyacaksınız neler bunun hamileliği var doğumu var ama çok güzel bir şey yinede

ayyy en korkuttuğu şey zaten brinci ilk gece ikinci doğum yaa çok korkuyorum şimdiden bakıyorum acıtmayan doğumları sanırım bi gün evlenirsem ve hamile olursam epidural yapacam:82::82:

ayyy en korkuttuğu şey zaten brinci ilk gece ikinci doğum yaa çok korkuyorum şimdiden bakıyorum acıtmayan doğumları zaten çok korkak brşeyim benden anca bi çocuk çıkar bi gün evlenirsem ve hamile olursam epidural yapacam:82::82:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…