Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

sıkıldım kızlar yaaa gelinde iki lafın belini kıralım

iyiym sen nasılsın?

bugün işler yoğun ama ne yapıp edip erken kaçacam :))) gidip eşya hazırlamam gerekiyor bugün kayınvalidemlerin yanına devremülke geçecez

aynen cnm bnm de işlerim yoğun bugün bnm tatile daha var yaaa bende ayın 23 ü gibi giderim diorum bayram yaklaşınca

bizimkisi tatil değil bir nevi hfta sonu kaçamağı. Ama tatilmizi de ayarladık :)))Evlilik yıldönümümde Barcelona da olacam :)

maşallah cnm ne güzel bizde aşkımla balayına venedik'e gitmek istioruz kısmet olursa ama öncelikle ben şimdi tatile gitmek istiorum yaaaa çok bunaldım :84:

maşallah cnm ne güzel bizde aşkımla balayına venedik'e gitmek istioruz kısmet olursa ama öncelikle ben şimdi tatile gitmek istiorum yaaaa çok bunaldım :84:

venediğe biz geçen yıl gitmiştik ama gemi turuyla gezdiğimiz için kısıtlı olmuştu. Harika bir yer. İlerde klasik italya turunu mutlaka istiyoruz

akşamları erken yatmama rağmen sabahları uykumu alamıyorum ve kendimi çok yorgun hissediyorum ben de çok bunaldım. Siz ne zaman evleniyorsunuz?

kısmet olursa 2 ay içinde nişan yaza düğün cnm seneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…