:)) erkekler ağdadan çok korkuyorlar yawwww bana geçen gün eşim şey dio ona nasıl dayanıyorsunuzzz öylee siz sadistmisiniz :)) anlamıorum bu kadınları güzellikleri için acı çekiolar dio :)) ona kalsa jiletle cırttt cırttt :)))
kocişimden bile önce size söylerim kesinnnnn
gündüz uyuyor olacak cünkü .))
iyi geceler canım arkadaşım...
yarın bugündende daha iyi ol inşaallah ...........
ay cnm yaaa nasılda heyecanlısındır şimdi
kocişimden bile önce size söylerim kesinnnnn
gündüz uyuyor olacak cünkü .))
görmeni isterdim şuanki halimi .)))
Ama ağda yapan erkeklerde var ya bide onlarınki daha kalın oluyor ondan çok acıyo heralde:26:.Ya aslında sana kötülük yapan erkeğin bacağına sürecen ağdayı uyurken sonra carttttt
Ama ağda yapan erkeklerde var ya bide onlarınki daha kalın oluyor ondan çok acıyo heralde:26:.Ya aslında sana kötülük yapan erkeğin bacağına sürecen ağdayı uyurken sonra carttttt
ay kıyamam ben sana yaaa umarımmm herşey yolunda gider ve bebişin sana gelir artık bu arada bi an içime kzın olacakmış gibi doğdu yaaaa
hosbuldukkk canimm nassiniztweety hoşgeldin cnm
cümlemizden insALLAH AMINAllah razı olsun hepinizden inşallah sağselim annesnin kollarına gelir bebişimiz
hirhiz kofteeeeekız zilli zarifem hoşgeldinnnn
hosbulduk ikizim iyilikkk senden ne haber topigimiz issiz kaldi guncellemk icin yaziyom ha bireehoşgeldin tweety,nehaber canım...........
cok severimmm coookgeldi çok sevdiğin arkadaşın.............
bakk geldiii beni görüncee korkudan kaçtıı :)))
hirhiz kofteeeeehosbuldukk esranin topigine yazdim get oku
hosbulduk ikizim iyilikkk senden ne haber topigimiz issiz kaldi guncellemk icin yaziyom ha biree
cok severimmm coook63:)
millet ben gelince kaciyormuuu nedirrr
bu mesajı beğendim :))) haklısınnn bağlıcan elini ayağınııı karşısında ağdayıda hazırlıcan :)) yapıştır çek yapıştır çekkkAma ağda yapan erkeklerde var ya bide onlarınki daha kalın oluyor ondan çok acıyo heralde:26:.Ya aslında sana kötülük yapan erkeğin bacağına sürecen ağdayı uyurken sonra carttttt
bundan 5 6 ene önce üni okurken diğer sınıflardan 2 kız arkadas yapmıstı onu .))) minibüste sinir oldukları bir cocuk vardı ama acaip havalı bişi ( boş ama neyse ) hava da sıcak. yafrım giymiş bermudayı .))) kızlar da bu hani veet bant ağdalar var ya soğuklardan .))) onlardan birini caktırmadan cıkartıp yapıstırdılar ayağına ve cektiler aniden nasıl oldu annamadık ama ne ara yaptılar... cocuğun bağırmasıyla minibüs şoförü öyle bir fren yapmıstı ki .))))
o günden sonra da tabi cocuk daha temkinli yaklastı herseye ve cok uzun süre uzun esofmanlarla gezmek zorunda kalmıtı .)))
bir an sen öyle diyince bu anım aklıma geldi... hey gidi günler be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?