Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Ama ağda yapan erkeklerde var ya bide onlarınki daha kalın oluyor ondan çok acıyo heralde:26:.Ya aslında sana kötülük yapan erkeğin bacağına sürecen ağdayı uyurken sonra carttttt

Ama ağda yapan erkeklerde var ya bide onlarınki daha kalın oluyor ondan çok acıyo heralde:26:.Ya aslında sana kötülük yapan erkeğin bacağına sürecen ağdayı uyurken sonra carttttt

bundan 5 6 ene önce üni okurken diğer sınıflardan 2 kız arkadas yapmıstı onu .))) minibüste sinir oldukları bir cocuk vardı ama acaip havalı bişi ( boş ama neyse ) hava da sıcak. yafrım giymiş bermudayı .))) kızlar da bu hani veet bant ağdalar var ya soğuklardan .))) onlardan birini caktırmadan cıkartıp yapıstırdılar ayağına ve cektiler aniden nasıl oldu annamadık ama ne ara yaptılar... cocuğun bağırmasıyla minibüs şoförü öyle bir fren yapmıstı ki .))))

o günden sonra da tabi cocuk daha temkinli yaklastı herseye ve cok uzun süre uzun esofmanlarla gezmek zorunda kalmıtı .)))

bir an sen öyle diyince bu anım aklıma geldi... hey gidi günler be

ay kıyamam ben sana yaaa umarımmm herşey yolunda gider ve bebişin sana gelir artık bu arada bi an içime kzın olacakmış gibi doğdu yaaaa

ayyy inşaAllah yaa .) bak bir kere daha heyecanlandım .) kız olsun istiyorum cünkü .) ama hayırlısı olsun öncelikle .)

tweety hoşgeldin cnm
hosbuldukkk canimm nassiniz
Allah razı olsun hepinizden inşallah sağselim annesnin kollarına gelir bebişimiz
cümlemizden insALLAH AMIN
kız zilli zarifem hoşgeldinnnn
hirhiz kofteeeeehosbuldukk esranin topigine yazdim get oku
hoşgeldin tweety,nehaber canım...........
hosbulduk ikizim iyilikkk senden ne haber topigimiz issiz kaldi guncellemk icin yaziyom ha biree
geldi çok sevdiğin arkadaşın.............
cok severimmm coook 63:)
bakk geldiii beni görüncee korkudan kaçtıı :)))

hahaaaayyyyt sen beni gorunce kac

hirhiz kofteeeeehosbuldukk esranin topigine yazdim get oku

hosbulduk ikizim iyilikkk senden ne haber topigimiz issiz kaldi guncellemk icin yaziyom ha biree

cok severimmm coook 63:)

iyiyim canım sağol,aynı işte uğraşıyorum....topiğin sahibi yok ortada...bıraktı bizi..

bu mesajı beğendim :))) haklısınnn bağlıcan elini ayağınııı karşısında ağdayıda hazırlıcan :)) yapıştır çek yapıştır çekkk

ayy kötü olmuş yaa

bu forumda ne kadar çok bursalı var yaaa:)))
bende bursalıyımm hee ist ye gelin geldimmm kızlarr meskende idim bennn kaplıkaya

bi bakayım dedim acayip yazmışsınız yine daha mutfaktan yeni çıktım :S gitmeden herkese iyi geceler dileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…