ayy kötü olmuş yaa
ayyy inşaAllah yaa .) bak bir kere daha heyecanlandım .) kız olsun istiyorum cünkü .) ama hayırlısı olsun öncelikle .)
bu forumda ne kadar çok bursalı var yaaa:)))
bende bursalıyımm hee ist ye gelin geldimmm kızlarr meskende idim bennn kaplıkaya
sahibesi yok emme nobetcisi var oda ben oluyorummm
iyiyim canım sağol,aynı işte uğraşıyorum....topiğin sahibi yok ortada.. .bıraktı bizi..
seni gordum sekerim demin altta bi suru kisi vardi ben yazdim baktim kimse kalmamis ondan oyle dedimmmben burdayım canım...............
hoş geldin tatlım...
daha önce tanışmadık sanırım
bursadan şekerlik ben dielim .)
bi bakayım dedim acayip yazmışsınız yine daha mutfaktan yeni çıktım :S gitmeden herkese iyi geceler dileyim
sahibesi yok emme nobetcisi var oda ben oluyorummm
seni gordum sekerim demin altta bi suru kisi vardi ben yazdim baktim kimse kalmamis ondan oyle dedimmm
şekerimmmm senin cazibene kimse dayanamıyor :))) milleti kaçırıosunn :))millet ben gelince kaciyormuuu nedirrr
sarhosken araba kullanma bariiiyok nen kaçmadık aşk aradıdaaşkını fısıldadı kulağıma gece gece aşk sarhoşu oldum kızlar
bu forumda ne kadar çok bursalı var yaaa:)))
bende bursalıyımm hee ist ye gelin geldimmm kızlarr meskende idim bennn kaplıkaya
sarhosken araba kullanma bariii
tamam ozaman nöbetteysen bende uğrarım.....
şekerimmmm senin cazibene kimse dayanamıyor :))) milleti kaçırıosunn :))
21 ekimde 27den gün alıcam 22 ekimde de 1 yıllık evli olcam dolu dolu .)
ya sen
ben araba kullanmıorum zaten soförüm kullanıo
en iiyisini yapıyor düşünceli bir kocan var bak kıymetini bil :)aslında evet ben şikayetçi değilim o bizimle vakit geçirmek için uyumuyor...alıştık zaten:86:..birde akşama kadar uyusa birbirimizi hiç göremeyiz...
ben araba kullanmıorum zaten soförüm kullanıo
hawanida attin yaniiiii
ekimde dogdun ekimde evlendin hemiii ne guzel bende 21 yasindayim 1 bucuk senedir evliyim :)
annaaa ya ehliyetin yk ya da araba kullanmayı sevmiosun abboooowwww ben gene araba tepesinden inmek istemiyorum... kocişime diyorum bazen hade cıkalm bi heykel turu yapak gelelim tab bu arada sabahın 3ü .))))) ama işte araba kullanmaya gelince millet cıldırıyo etrafımdakiler .))
annaaa ya ehliyetin yk ya da araba kullanmayı sevmiosun abboooowwww ben gene araba tepesinden inmek istemiyorum... kocişime diyorum bazen hade cıkalm bi heykel turu yapak gelelim tab bu arada sabahın 3ü .))))) ama işte araba kullanmaya gelince millet cıldırıyo etrafımdakiler .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?