Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

he yaaaaaa :86::86: kız yok ne soförü takılıorum sana
:86::86::86:ihihihihihihihih
öyle oldu valla tatlım... sana da bir ömür boyu mutluluklar dilerim inşaAllah...

herşey gönlünce olsun
bende sana mutluluklar diliyorum...ALLAH HERSEYI GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH...AMIN...tanistigima memnun oldum
twetyyyyy bana küstünmüü gel barışalım hadiii tatlı arkadaşım benimm pamuk şekerim benimmm kulakk pamuğumm :)) ev terliğimmmmm küsme ne olursunnnn

hadi len ordan elektrinkli süpürgeeeeeyer paspasiiiiiiiiiiiii tövbe tövbeeee

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum annem rahatsız mutfağı flan toplayayım malum yarın yolculuk var

benimde 3 senedir var :86:ama araba kullanamıyorum...:84::84::84:
arabamız artık yok çünkü...............

olsun cnm ilerde alırsınız bende bakalım seneyeeee kendime araba almak istiorum biraz birkmişim var şöle 15-20 bin tlye kadar bi araba bakcam daha iyisine gücüm yetmez şuanda

olsun cnm ilerde alırsınız bende bakalım seneyeeee kendime araba almak istiorum biraz birkmişim var şöle 15-20 bin tlye kadar bi araba bakcam daha iyisine gücüm yetmez şuanda

nasıl bir araba düşünüyorsun ?

spor klasik ?

tmm cnm yarın nereye gidiosun ki

Köye canım abimin görev yaptığı KÖYE ama annemide götürüyorum bu hafta
bide çıkmadan ya ben yemeği yaktım.Dibi tutmş tencereyi değiştirdim ama kokusu falan siner mi dökeyim mi yemeği:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…