en iiyisini yapıyor düşünceli bir kocan var bak kıymetini bil :)
twetyyyyy bana küstünmüü gel barışalım hadiiihawanida attin yaniiiii
şaka yapıorum kız ehiyetim var araba da kullanıorum 2 senedir
twetyyyyy bana küstünmüü gel barışalım hadiiitatlı arkadaşım benimm pamuk şekerim benimmm kulakk pamuğumm :)) ev terliğimmmmm küsme ne olursunnnn
nirisindeennnnnnnn gııııbende bursada oturuorum
ayy yerimmm senii :))))biliyorum canım zaten..............
şaka yapıorum kız ehiyetim var araba da kullanıorum 2 senedir
ilçesindenim cnm ama burdan ilçeyi yazmım cnmnirisindeennnnnnnn gıııı
:86::86::86:ihihihihihihihihhe yaaaaaa :86::86: kız yok ne soförü takılıorum sana
bende sana mutluluklar diliyorum...ALLAH HERSEYI GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH...AMIN...tanistigima memnun oldumöyle oldu valla tatlım... sana da bir ömür boyu mutluluklar dilerim inşaAllah...
herşey gönlünce olsun
twetyyyyy bana küstünmüü gel barışalım hadiiitatlı arkadaşım benimm pamuk şekerim benimmm kulakk pamuğumm :)) ev terliğimmmmm küsme ne olursunnnn
benimde 3 senedir var :86:ama araba kullanamıyorum...:84::84::84:
arabamız artık yok çünkü...............
kızlar ben çıkıyorum annem rahatsız mutfağı flan toplayayım malum yarın yolculuk var
kızlar ben çıkıyorum annem rahatsız mutfağı flan toplayayım malum yarın yolculuk var
olsun cnm ilerde alırsınızbende bakalım seneyeeee kendime araba almak istiorum biraz birkmişim var şöle 15-20 bin tlye kadar bi araba bakcam daha iyisine gücüm yetmez şuanda
arada banada ver kullanayım..........:86:
olsun cnm ilerde alırsınızbende bakalım seneyeeee kendime araba almak istiorum biraz birkmişim var şöle 15-20 bin tlye kadar bi araba bakcam daha iyisine gücüm yetmez şuanda
tmm cnm yarın nereye gidiosun ki
nasıl bir araba düşünüyorsun ?
spor klasik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?