julim ben buara çok yoğunum....:97:
offfffffffff çok yoruluyorum,birde diyeetteyim....
keyfim yok,bakıp bakıp çıkıyorum size..uzun uzun sohbet edemiyorum.:84::84::84:
nasılsın..........
ben de diyetteyim 900 gr verdim
julim ben buara çok yoğunum....:97:
offfffffffff çok yoruluyorum,birde diyeetteyim....
keyfim yok,bakıp bakıp çıkıyorum size..uzun uzun sohbet edemiyorum.:84::84::84:
nasılsın..........
ben daha 4 gün oldu,bakalım nekadar vereceğim..:97:
iiimmm ikizim napim yaaa karatay diyeti nasıl yapılıo kızbu arada keyfin neden yok ki :26::26:
benim de yeni daha
500 gr daha verdikten sonra tmmdır
bakıorum hemen cnmcanım diyet topiğinde var canım....
ama özetle:ekmek,makarna,pilav,tabiki tüm hamur işleri,tatlı,tuz yasak..katkı maddeli hiçbirşey yok.......
3 öğün,akşam 8:00 sonra hiç birşey yemek yok....
bazı püf noktaları var...merak edresen topicten bak canım....
acıkmıyorum hiç,4 gündür kabonhidrat adına hiç birşey koymadım ağzıma...
çok yoruluyorum canım,koşuşturmayla geçiyor günüm,:84::84:birde kilo verbilecekmiyim çok meraktayım..:18:
senin fazlan çok değilmiş..ben 7 kilo vermek istiyorum...........
Bende aldım karatay kitabını ama henüz başlamadım grip falan oldum haftaya başlayacam ama
Bende aldım karatay kitabını ama henüz başlamadım grip falan oldum haftaya başlayacam ama
kaç kilo fazlan var cnm :26::26:
başla canım,süper bir diyet bence....
6:30 bir tabak:kıymalı kabak yedim,yanında 1-2 bardak kefir içtim,ekmek falan yok zaten ve şuan daha yeni yemiş gibiyim...
ayyy çok var benim o yüzden hiç başlayamıyorum gözümde çok büyüğüyoo 10kilo kadar versem iyi olacak
limonlu ılık suda yazıyordu kitapta akşam 8den sonra
Kefir nasıl birşey ne işe yarıyor.Markette gördümde almadım
selam kızlar
ikizcim msj kutun doluymuşneyse yarın yazarım,sbah erken kalkcam öptüm canım benim
selam kızlar
ikizcim msj kutun doluymuşneyse yarın yazarım,sbah erken kalkcam öptüm canım benim
bayada varmış cnmmmm yaaa 60 flnmısın
canım ben kitabı almadım..burdaki arkadaşların paylaşımından başladım...ama çok memnunum...eğer kilo vermeyede başlarsam,bayağı bir bırakmam sanırım...
ben şuan oturduğum yerde 2 lt su içtim...
ama limonlu suyu bilmiyorum,onuda içerim.....
birde bugün altın çilek almış eşim,onuda deneyeceğim,belki daha faydalı olur....çabucak kurtulurum şunlardan.....
fazlayım canım allahtan boyum var öyle çok şey durmuyo
Bol suya taze limon sıkılıp 20:00dan sonra içilebilir yazıyo.Limon yağları eritmeye yardımcı olur.Bende almıştım altın çilek ama tansiyonumu düşürdü bıraktım birde kokusu fena bende reflü var devamlı burnuma geliyo kokusu.Altın çileğide sabah ılık 2bardak suyla içiliyormuş
evet canım bende boydan kurtarıyorum...60 olursam 38 beden oluyorum,bayağı iyi görünüyorum...
sağol canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?