boyun kaç ikizim bnm 170
canım 1.65senin kilo kaç canım....:26:
ikizim mesaj atamıyorum 10dk bir atılıyor ya karatay diyeti yazınca çıkan ilk sayfa canım
ya bide kefirle ilgili bakınıyordum şimdi günah falan diyolar saçma geldi bana ama doğru mu ki:26::26::26:
cnm ben 54 -55 arası gidip geliom ama bu aralar biraz kilo aldım gibi hissediorum 56 olmuş olabilirim psikolojim bozuluo
sağol canım.....
neden günah olsun ki,süt ve yoğurt arası birşey...çok saçma değil mi?:44:
Evet saçma geldi bira mayası varmış sanırım.Ama bakınıyordum güvendiğim bi sitede insan faydalı olduğu için ve içinde sarhoş edecek derecede alkol bulunmadğı için günah değil yazmışlar
canım bende son hamileliğim öncesi 56 kiloydum.kemiklerim sayılıyordu..kas yapısı sanırım.:44:.herkes bir daha öyle zayıflama kötü oluyor dediği için 60 düşünüyorum..ama 60 düşünce devamda edebilirim...
cnm kefirde alkol olduğu için alkolde islam da haram olduğu için caiz değil dioalr mantıksız diyemem ama illa haramdır da diyemem yaniiiii
minik b, göbüşüm vaaaa yaaaa uyuz oluom
canım ben kendim yapıyorum....
hıı mayası ne ki annemde yapar aslında yoğurt mayalar gibi mi yapılıyor
bende boyumu söyleyim 173 benimde aslında kilo versem biraz daha uzar belki
hıı mayası ne ki annemde yapar aslında yoğurt mayalar gibi mi yapılıyor
bende boyumu söyleyim 173 benimde aslında kilo versem biraz daha uzar belki
ben dümdüz oluyorum 56 olunca,hatsız....
ben dümdüz oluyorum 56 olunca,hatsız....
arkadaşlar aynı şeyden bahsettiğimizden eminmisiniz.:44:..alkol olamaz içinde............
ben çocuklarada veriyorum...
boyun uzamaz cnm daha uzun ince durursun sadece
Çocuklar sarhoş oluyormuş Anne nerede benim çilingir sofram
bende dümdüz olcam inşallahikiz bi hafta beraber rejim yapalım mı bakalım hangimiz daha çok kilo vercez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?