Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ikizim mesaj atamıyorum 10dk bir atılıyor ya karatay diyeti yazınca çıkan ilk sayfa canım

ya bide kefirle ilgili bakınıyordum şimdi günah falan diyolar saçma geldi bana ama doğru mu ki:26::26::26:

ikizim mesaj atamıyorum 10dk bir atılıyor ya karatay diyeti yazınca çıkan ilk sayfa canım

ya bide kefirle ilgili bakınıyordum şimdi günah falan diyolar saçma geldi bana ama doğru mu ki:26::26::26:

sağol canım.....
neden günah olsun ki,süt ve yoğurt arası birşey...çok saçma değil mi?:44:

cnm ben 54 -55 arası gidip geliom ama bu aralar biraz kilo aldım gibi hissediorum 56 olmuş olabilirim psikolojim bozuluo

canım bende son hamileliğim öncesi 56 kiloydum.kemiklerim sayılıyordu..kas yapısı sanırım.:44:.herkes bir daha öyle zayıflama kötü oluyor dediği için 60 düşünüyorum..ama 60 düşünce devamda edebilirim...

sağol canım.....
neden günah olsun ki,süt ve yoğurt arası birşey...çok saçma değil mi?:44:

Evet saçma geldi bira mayası varmış sanırım.Ama bakınıyordum güvendiğim bi sitede insan faydalı olduğu için ve içinde sarhoş edecek derecede alkol bulunmadğı için günah değil yazmışlar

cnm kefirde alkol olduğu için alkolde islam da haram olduğu için caiz değil dioalr mantıksız diyemem ama illa haramdır da diyemem yaniiiii

minik b, göbüşüm vaaaa yaaaa uyuz oluom

cnm kefirde alkol olduğu için alkolde islam da haram olduğu için caiz değil dioalr mantıksız diyemem ama illa haramdır da diyemem yaniiiii

arkadaşlar aynı şeyden bahsettiğimizden eminmisiniz.:44:..alkol olamaz içinde............
ben çocuklarada veriyorum...

hıı mayası ne ki annemde yapar aslında yoğurt mayalar gibi mi yapılıyor

bende boyumu söyleyim 173 benimde aslında kilo versem biraz daha uzar belki

boyun uzamaz cnm daha uzun ince durursun sadece

boyun uzamaz cnm daha uzun ince durursun sadece

Ama hani küçük sırlardaki çeto var ya onun boyu kısaymış bu kadar uzun değilmiş üniveriste yıllarında devamlı zıplamış basketbol oynamış falan uzamış:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…