Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

canım bence yalnış bakıyorsun iyi bak ben tekrar baktım dediğin gibi birşey görmedim...benim abim doktor onun tavsiyesi üzerine kullanıyoruz...

Mayasında varmış sanırım canım kefirin faydaları yazdım öyle çıktı canım.Ülkerin falanda varmış.Mayasını nereden alıyorsun canım

871. Sayfa oldu julimmm inş. daha fazla rakamlar görürüzz

kızlar ben çıkıorum ,iiii geceler

Mayasında varmış sanırım canım kefirin faydaları yazdım öyle çıktı canım.Ülkerin falanda varmış.Mayasını nereden alıyorsun canım

canım mayasını birkez aldım,aylardır kullanıyorum...
o dediğin siteyi bende buldum..ayran ve yoğutttada az miktarda alkol vardır yazıyor .....

kızlar ben çıkıorum ,iiii geceler

iyi geceler canım
canım mayasını birkez aldım,aylardır kullanıyorum...
o dediğin siteyi bende buldum..ayran ve yoğutttada az miktarda alkol vardır yazıyor .....

Ayranda içmemek lazım o zaman.Bende yaptırayım anneme bakalım o zaman
inş cnm bu gevezelik biz yakında 1000.sayfayı buluruz

Bende çıkıyorum canım iyi geceler

boyun kaç ikizim bnm 170

hıı mayası ne ki annemde yapar aslında yoğurt mayalar gibi mi yapılıyor

bende boyumu söyleyim 173 benimde aslında kilo versem biraz daha uzar belki

ayy herkes ne kadar da uzun :26::26:
ben 163üm ama 175 görünümlü
genlerim sağolsun uzun bacak boyu uzun gösteriyor
bu yüzden 45 kiloyum diyince şok oluyo insanlar ama boyun çok uzun, nasıl o kadar hafifsin diye
halbuki bodurun tekiyim

jovan süper bi kokusu var ömür tavsiye ederim bu parfümü türkiye de bulamıodum önceden hep almanyadan getirtirdim bugün girdiğim biparfümeride bi baktım turuncu şişeee bir bana bakıo bian göz göze geldik ve parfümle birbirimize aşık olduk ömür yaaa

Son düzenleme:

Sevilde var mıdır bi bakayım:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…