Her Yanım Eksik Bu Bayram. Çünkü O Yok

13 bayram.... yoklugunda gecırdıgım 13 bayramm... baskada bır sey dıdyemıcem.. rabbım tum dıleklerımızı kabul etsın ınsallah:2:

bılmıorumkı kac bayram daha gececek
keske bırı benı uyutup bayramdan sonra kaldırsa
keske bu bayram onunlan gecrmıs olsaydım keske

bosverın gecmıs ya da karamsarlıkla gececek bayramları yasanan her anın bır kıymetı var bılıyorsunuz sızler de cok ıyı.eyvahlanmak ınsanı yoruyor baska da bır kârı yok.bazılarımız sukretmelıyız kı yasları genc .ben 5 6 sene gerıde olmayı o kadar ısterdım kı....
esınız yanınızda saglıkla sızler de oyle. bu da baska hastalık, verılmıs işte sonunda ısık gorunsun yeter kı cabalamak da guzel verılenın kıymetı bambaska olacak.
Allah vermıyorsa vardır bır hıkmetı bızler elımzden gelenın fazlasını bıle yapıyoruz bır gun kucaklarımızda gormek kısmetımızdeyse o gun sapasaglam (her acıdan) olmak da bıze verılen gorev.bu bayram evlatsız gececek son bayramımızmış gıbı dusunelım ve umut etmeye devam edelım unutmayalım ALLAH^TAN UMUT KESILMEZ!
hpeınıze hayırlı bayramlar..tedavılerınızde rabbım yardımcınız olsun..emeklerınızı saglıklı hayırlı yuzakı evlatlarla mujdelendırsın..hepımızın....

ayrıca sakın akıl verıyormus gıbı dusunmeyın cok uzulurum ben de anne degılım elımde var da sızı anlamıyor degılım ama olmuyorsa vardır bır bıldıgı mevlanın.
yarın ıllakı bayram alısverısı yapmak mı ıstıyorsunuz mutlaka vardır cevrenızde bır cocuk gıdın ona alın ne gormek ıstıyorsanız evladınızın ustunde ınanın cokkkk ıyı gelıyor..onun gozundekı ısıgı gorunce herseyı unutuyorsunuz verırsenız sıze de verılır ben buna cok ınanıyorum..

haklısın tatlım
sagollllll

Kod:
bnde 3 sene yasadım senin yasadıklarını hatta daha fazlasını hayatımda aglamdıgım kadar cok agladım ilk basta olmuyor die agladım evliligimn 8. aynda hamile kaldım hemde dogum günümde ögrendim ve dıs gebelkmiş tek tüpüm alındı iç kanama gecrdim doktrun ilk dıs gebelk tecrübesiydi denemedik sey bırkmadı laporoskopi kurtaj ameliyat cok zor gnlerdi o günden beri dogum günlerimde agla krizlerim olur en sonunda tüp bebege karar verdik ve cok sükür ilk seferde oldu simdi pismanm daha önce neden yapmadım bosu bosuna yıprattm kendimi sen akıllık etmişşin fazla beklemeden tüp bebege karar vermişşin rabbm ilk seferde seninde yüzünü güldürür insallh ... biliyomusun olduktan sonra hiçbirini hatırlamıyorsu kabus dolu günlerdi ve hiç biri yok suan gozmde ...insallh bi dahaki bayram senn bebişinde gobüsünde olur hemde cift olur

Ramazan Bayramınız mübarek olsun ayrıca 30 Ağustos Zafer Bayramınızı da kutluyorum.İnşallah bebişsiz girdiğimiz son bayram olur ne yazık ki yapacak ya da söyleyecek pek birşey yok.Rabbim hepimize yardımcı olsun.

helede kucagına alınca herseyı tamamen unutacaksın ınsallah
ınsallh bnde tadarım
herkes gıbı
rabbm saglıklan buyutmenı nasp etsın ınsallhhhhhhhhhhh

senınde byramın mubarek olsun canım
evet
dıyebıleek bırsey yk
dua etmekten baska

canımm slmm benii hatırladın mıı geçen yıldann ...........senin burada yazdıklarınn inann benii çokk üzüyorr rabbim büyükkk dualarımm sizlerle biliyorumm evlat hasreti zrr ama asla umutsuzluğa kapılma inanıyorumm sendee güleceksinn inşallahhhh

tanıyorum tatlım
allh razı olsun duların ıcınde
ınsallah bızımde yuzumuz guler

masallah 24. haftadasınız masalahhhhhhhh

Ikizlerim 24 haftadr karnımda şükür,onlar yanımda bu bayram.ama babamız yanımızda yok.çok istedik bu bebekleri çok uğraştık,çok dua ettik.tuttu ama mutluluğum buruk.eşimle aram bozuk. Belki gelir yanımıza ailesinn yannda şuan.dua edin arkadaşlar bende mutlu olmak istiyorum artık

Canım öncelikle bebeklerin için tebrik ederim. Eminim tarifi zor olacak kadar mucizevi bir duygudur. Umarım sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına alırsın ve kocan yanında olur. Aranızda ne geçtiğini bilmiyorum ama seni yalnız bu durumda yalnız bırakması hiç doğru değil. Canım allah büyük, bugün kendim için dua ederken seni de unutmayacağım.

HERKESIN DERDI FARKLI ISTE
UZULDUM DURUMUNUZA
INSALLAH ARANIZ DUZELIR TATLIM
HAYIRLI BAYRAMLAR
AYRICA SAGLIKLAN AL KUCAGINA MELEKLERINI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…