- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
rabbm sabr ver bzlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayrıca sakın akıl verıyormus gıbı dusunmeyın cok uzulurum ben de anne degılım elımde var da sızı anlamıyor degılım ama olmuyorsa vardır bır bıldıgı mevlanın.
yarın ıllakı bayram alısverısı yapmak mı ıstıyorsunuz mutlaka vardır cevrenızde bır cocuk gıdın ona alın ne gormek ıstıyorsanız evladınızın ustunde ınanın cokkkk ıyı gelıyor..onun gozundekı ısıgı gorunce herseyı unutuyorsunuz verırsenız sıze de verılır ben buna cok ınanıyorum..
bnde 3 sene yasadım senin yasadıklarını hatta daha fazlasını hayatımda aglamdıgım kadar cok agladım ilk basta olmuyor die agladım evliligimn 8. aynda hamile kaldım hemde dogum günümde ögrendim ve dıs gebelkmiş tek tüpüm alındı iç kanama gecrdim doktrun ilk dıs gebelk tecrübesiydi denemedik sey bırkmadı laporoskopi kurtaj ameliyat cok zor gnlerdi o günden beri dogum günlerimde agla krizlerim olur en sonunda tüp bebege karar verdik ve cok sükür ilk seferde oldu simdi pismanm daha önce neden yapmadım bosu bosuna yıprattm kendimi sen akıllık etmişşin fazla beklemeden tüp bebege karar vermişşin rabbm ilk seferde seninde yüzünü güldürür insallh ... biliyomusun olduktan sonra hiçbirini hatırlamıyorsu kabus dolu günlerdi ve hiç biri yok suan gozmde ...insallh bi dahaki bayram senn bebişinde gobüsünde olur hemde cift olurKod:
Ramazan Bayramınız mübarek olsun ayrıca 30 Ağustos Zafer Bayramınızı da kutluyorum.İnşallah bebişsiz girdiğimiz son bayram olur ne yazık ki yapacak ya da söyleyecek pek birşey yok.Rabbim hepimize yardımcı olsun.
canımm slmm benii hatırladın mıı geçen yıldann ...........senin burada yazdıklarınn inann benii çokk üzüyorr rabbim büyükkk dualarımm sizlerle biliyorumm evlat hasreti zrr ama asla umutsuzluğa kapılma inanıyorumm sendee güleceksinn inşallahhhh
canımm slmm benii hatırladın mıı geçen yıldann ...........senin burada yazdıklarınn inann benii çokk üzüyorr rabbim büyükkk dualarımm sizlerle biliyorumm evlat hasreti zrr ama asla umutsuzluğa kapılma inanıyorumm sendee güleceksinn inşallahhhh
Ikizlerim 24 haftadr karnımda şükür,onlar yanımda bu bayram.ama babamız yanımızda yok.çok istedik bu bebekleri çok uğraştık,çok dua ettik.tuttu ama mutluluğum buruk.eşimle aram bozuk. Belki gelir yanımıza ailesinn yannda şuan.dua edin arkadaşlar bende mutlu olmak istiyorum artık
Ikizlerim 24 haftadr karnımda şükür,onlar yanımda bu bayram.ama babamız yanımızda yok.çok istedik bu bebekleri çok uğraştık,çok dua ettik.tuttu ama mutluluğum buruk.eşimle aram bozuk. Belki gelir yanımıza ailesinn yannda şuan.dua edin arkadaşlar bende mutlu olmak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?