Her Yanım Eksik Bu Bayram. Çünkü O Yok

geçtiğimiz ay 3. denemem olacaktı, tedaviye gitmeden önce iş yerimdeki takvimde bayramın 1. gününe gülen bi bebek çıkartması yapıştırmıştım, çünkü bugüne kadar artık iyice netleşecekti durumum. ama yine olmadı..ohss oldum ve transferim yapılamadı. gelmeden iş arkadaşımı aradım bebek resmini çıkartmasını istedim , hatta takvimi at çöpe gelince görmek isteimyorum dedim. atmış sağolsun..yine içim sızı dolu. bundan önceki 7 yıl gibi.. ama her geçen sene daha acı,daha sızılı..umudun yerini umutsuzluk alıyor giderek, artık elinde poşetle kapıyı çalmasın istiyorum çocuklar, bayram gezmelerinde çocuk? diye soran kadınlar görmek , duymak istemiyorum artık, artık umutlanmak, hayal kırıklığı yaşamak,ağlamak istemiyorum...bu bayram daha yorrgun,daha solgunum,daha bitkinim..bayram olsun istemiyorum artık

idil kelımelerın kıffayetsız kaldıgı bır durum senı cok ıı anlıorum ama yapacak bır sey yok dua etmekten baska
belkıde hayırlısı bu sekılde

yine içimin sızım sızım sızladığı bir bayram sabahı...eğer ki ekim ayında yaptırdığım tüp bebek sonucu kimyasal gebelik yaşamamış olsaydım eşimle bu bayram herkes biraradayken müjde vercektik hamileyim ben diye haykırcaktım sevincimi çifte bayram yapıcaktık...ama malesef olmadı yine boynum bükük kaldı bu bayram daha bi çöktü evlat hasreti içime..
belki başka bir bayrama kaldı umutlarım kimbilir yaradandan başka...

denize çok sevindim ya :) inş. sıra sizlerde
iyi bayramlar kızlar...rabbim kucaklarınızı doldursun tez vakitte...

ne güzel bi topik evet her zamanki gibi evimin bir köşesinde yalnız oturuyorum.allahım ben hiç çocuguma bayramlık alma duygusunu yaşamayacakmıyım...bir bayramda çocugumla bayram etmeyecekmiyim.........çok kötüyüm ağlıyorum.evet bayram olsun istemiyorum..bayram gelmiş neyime anam anam garibem..............düşündümde etrafımda okadar hamile var nasıl bir şeyki biride sizin yok al sizin olsun demiyor.....allahtan çok büyük sabır istiyorum bu dünyada olmassa öbür dünyada altından kundak isterimm

yazılarınızı okudukça içimde bir yer sızladı .unutmadıgım ama hep bir kenarda beklettigim kuzum geldi aklıma .size anlatayım hikayemi .ama çok uzun .kısaca anlatayım .ben bundan 1 sene önce adet agrılarımdan dolayı kontrole gittim,çikolata kistim oldugunu ögrendim .hemen çocuk dnemem gerektigini söyledi doktorum istemedim çünkü o dönem çocuk falan istemiyorduk eşimle.bana çok uzaktı .neyse karar verdik ve 6 ay kadar denedik ama olmadı bu sefer ameliyat oldum kistim tam alınamadı.tüplerimin ikisi kapalı bagırsaklarım yumurtalarıma yapışık oldugunu ögrendim .bu sefer çok üzüldüm .neyse tedaviye uzun ugraşlar sonucu başladık.ilk denemem tutmadı .fakat hastanemden,doktorlarımdan,hemşirelerden çok çok memnun kaldım .yine orada deniyecegim.o kadar iyilerki ,okadar bizlerin ruh halinden anlıyorlarkii .ALLAHIM razı olsun onlardan ne diyeyim.her neyse ben ilk tedavime başlamadan önce bir defter almıştım hergün kuzuma yazdım şiirler,mektuplar ama olmadı .çok üzüldüm ama biraz daha toparlayıp tekrar deniycem .en büyük korkum ya hiç çocugum olmazsa.bir yanım hep eksik kalıcakmı ,benim kuzum ,balım ,aşkım bana gelicekmi ,,,,,,,,

canım hiç bir zaman umutsuzluğa kapılma herkez bir gün anne olcak ama zamanı belli değil .merkezinden memnun olduğunu yazmışın hangi merkez canım merrak ettim hangi şehirde....

kızlar bir akdaşımız yazmış ya bu bayram hamileyim diyecektim diye onu o kadar iyi anlıyorumki hiç dışarı çıkasım gelmedi elimde olsaydı kaçmak gitmek istedim bu bayram hiç bir şey anlamadım insanlar artık çocuk yapın dediklerinde zamanı gelince demekten bıktım..bende istiyorum bebek koklamak, kucağıma almak, sarılmak,,çok üzgünüm çoookkkkk.bide insanlara bişey yokmuş gibi rol yapmak varya işte beni bitiren buuu

kızlar bende 17 yıldır bekliyorum bebişimi..............ama bittim artık...............şu burnumun direginin sızlamasına dayanamıyorum artık........................

canım bazen oluyor böle .ben ANKARADA zekai tahir burak kadın dogum hastahanesine gidiyorum.çok mrmnunum .orada ayrıca tüp bebek klinik şefi DOÇ.DR.MUAMMER DOGANA GİDİYORUM.çok ilgili yalnız hastahane protokolu geregi doktorum yumurta toplamaya ve transfere girmiyo fakat diger tüm aşamalarda destek oluyor.ben çok memnunum özel yerlerdede çalışmasına ragmen hastanede ilgilendi.1 kez gitmmiştim sadece kendisine hiç bir ücret almadan benimle ilgilendi.hemşireler çok sıcak kanlı anlatamam .yumurta toplama öncesi hasta bakıcısından tut hemşire ve doktorlara kadar okadar sıcakkanlı ,ilgililerki anlatamam.çok memnunum yine gidicem.

bende çok methini duydum sana kaça mal oldu canım 3 aşılama yaptırdınmı?tüp bebek öncesi

Ben ilk mesajı okuyunca konu sahibinin 40ını geçmiş, ümidini yitirmek üzere olan biri olarak hayal ettim.

22 yaş yahu ; yaşıtların daha evlenmedi bile.

Bi dur bakalım.

Gerçi tarih biraz eski son durum nedir bilemiyorum; Allah gönlüne göre versin.

tarh eskı durum aynı canm
allh senınde gonlune gore versın
esımde sperm yok deneck kadar az ve tupte bıle sansımız az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…