- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
yazılarınızı okudukça içimde bir yer sızladı .unutmadıgım ama hep bir kenarda beklettigim kuzum geldi aklıma .size anlatayım hikayemi .ama çok uzun .kısaca anlatayım .ben bundan 1 sene önce adet agrılarımdan dolayı kontrole gittim,çikolata kistim oldugunu ögrendim .hemen çocuk dnemem gerektigini söyledi doktorum istemedim çünkü o dönem çocuk falan istemiyorduk eşimle.bana çok uzaktı .neyse karar verdik ve 6 ay kadar denedik ama olmadı bu sefer ameliyat oldum kistim tam alınamadı.tüplerimin ikisi kapalı bagırsaklarım yumurtalarıma yapışık oldugunu ögrendim .bu sefer çok üzüldüm .neyse tedaviye uzun ugraşlar sonucu başladık.ilk denemem tutmadı .fakat hastanemden,doktorlarımdan,hemşirelerden çok çok memnun kaldım .yine orada deniyecegim.o kadar iyilerki ,okadar bizlerin ruh halinden anlıyorlarkii .ALLAHIM razı olsun onlardan ne diyeyim.her neyse ben ilk tedavime başlamadan önce bir defter almıştım hergün kuzuma yazdım şiirler,mektuplar ama olmadı .çok üzüldüm ama biraz daha toparlayıp tekrar deniycem .en büyük korkum ya hiç çocugum olmazsa.bir yanım hep eksik kalıcakmı ,benim kuzum ,balım ,aşkım bana gelicekmi ,,,,,,,,
bende çok methini duydum sana kaça mal oldu canım 3 aşılama yaptırdınmı?tüp bebek öncesicanım bazen oluyor böle .ben ANKARADA zekai tahir burak kadın dogum hastahanesine gidiyorum.çok mrmnunum .orada ayrıca tüp bebek klinik şefi DOÇ.DR.MUAMMER DOGANA GİDİYORUM.çok ilgili yalnız hastahane protokolu geregi doktorum yumurta toplamaya ve transfere girmiyo fakat diger tüm aşamalarda destek oluyor.ben çok memnunum özel yerlerdede çalışmasına ragmen hastanede ilgilendi.1 kez gitmmiştim sadece kendisine hiç bir ücret almadan benimle ilgilendi.hemşireler çok sıcak kanlı anlatamam .yumurta toplama öncesi hasta bakıcısından tut hemşire ve doktorlara kadar okadar sıcakkanlı ,ilgililerki anlatamam.çok memnunum yine gidicem.
vay be neler yazmısım
bnde hc bır değişiklık yok tabı
ben ilk mesajı okuyunca konu sahibinin 40ını geçmiş, ümidini yitirmek üzere olan biri olarak hayal ettim.
22 yaş yahu ; yaşıtların daha evlenmedi bile.
Bi dur bakalım.
Gerçi tarih biraz eski son durum nedir bilemiyorum; allah gönlüne göre versin.
esracımm slmm benii hatırladın mıı hiçç birr deişiklikk yokk derkenn tedavii olayıı yaşadın mıı sennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?