HER YAPTIGI BATAN İŞ ARKADAŞI...

strawberry111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
273
264
53
Kamu kurulusunda memurum. Katta 7-8 tane oda var. Herkezın işi bolumu ayrı. Biz 3 bayan çalısıyoruz. Ben daha once baska kattaydım buraya geceli 7-8 ay oldu. Bu katın mensubundan bir tanesinde daha once Baska kurumda mudürluk yapmıs sonra bizim kuruma memur olarak gelmıs bir kadın. Yogun işi yok odasında tek calısıyor. Allahın her gunu sabah ogle elinde bir çay bardağı bizim odada kadına sinır oluyorum. Sabah kahvaltısını bile bIızm odada yapıyor. Kendi odasına kimseyi cagırmıyor misafırı gelse bile bizim odaya getirıp agırlıyor. Kac kere mudure soyledık agız ucuyla uyarıyor bıkacgun gelmiyor sonra yine aynı. Bıktım artık her sözu her hareketi batıyor bana. Gelip dolaplarımızı acıp ıstedıgını alıp gidiyor şaka gibi kadın.. Herkez sınır oluyor ama birsey soyleyemıyor. Bırgun guzelce kavga edecem ama aynı kattayız yuzyuze bakıyoruz. O kadar surat yapıyorum kalkıp gidiyorum yine geliyor napacam bilemiyorum

müdür görevini yapmıyorsa, bi üst yere şikayet edin topluca...

Ben de kamuda çalışıyorum. Eski kurumumda benim üstüm bir bayan her gün en az iki kez odama gelir, tatlım bana çay getir derdi, sonra iki saat dedikodu yapardı müdürler genelde böyle çatlaklara bulasmamayi tercih ediyorlar. Bizim yönetici bu kadını bir iki uyardı. En sonunda kadın iyice bilendi. Bir gun yöneticinin odasına bir daldi ağzına geleni saymış içerde adama. Aylıktan kesme cezası aldı

Patlamadan önce nezaketle uyarın, iplemezse patlayın. Gelip oturması bir yana dolaplardan izinsiz bir şeyler alması sinir bozucu.
Yada dolaplara tiksindirici, korkutucu birşey mi koysanız :)))

Ortaminiz güzelse, neşeliyse o da sizinle vakit geçirmeyi seviyordur ama misafirini neden kendi odasında ağırlamaz anlayamadım. Diğer arkadaşlarınız desteklemeyecek yapıdalarsa bence sakinliğinizi koruyun, görmezden, duymazdan gelin. bazı arkadaşlar gaza getirir sonra patlama yaşayan kişi ortada tek başına kalır, diğerleri izler sonra da şikayet ettikleri kişinin yüzüne gülmeye devam ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…