Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

bende hiç sevmiyorum ben istemedim ama öle denk geldi dünya kadaar fatura geliyr heryeri açmak zorundasınçocuk olsa merdivenlere gidecek inş taşınırım ozamana kadar.
Insallahhh canim ya bide yuremeye baslayinca korkarsin ay allah korusun .

Canim simdi gordum yazdığını iyiyim isler yogun bu ara cok giremiyorum foruma sen nasilsin beklemedesin degil mi?
Allah iyilik versin canim, sükür bende iyiyim... Leke basladi bekleme süreci bitti :)

Demi :KK43: canim sen tup bebek dusunmuyormusun
Canim doktor 4 asilama deneyelim dedi, tutmazsa ondan sonra baska careler arariz dedi.

çok kötüyüm başım ağruo ateşim var öksürüorum burnum akıo hiç halim yok:KK43::cry::KK61:
Kiz hamilelik nazlarina mi basladin :) saka bir yana gecmis olsun. Disini sikacaksin annesi :)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben şokkkkkkk :KK16: çokkkkkk sevindm cnm bnm hayırl olsun bebeğin hamileleğin ya maşallhh rabbim kucagına almayıda nasip eder inşşş darısı bizlere inşşş kuzummmmm :KK74::KK68::KK37:
hoş geldin kuzum sağol allah razı olsunn inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsinnn:KK200::KK15:

hoş geldin kuzum sağol allah razı olsunn inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsinnn:KK200::KK15:
sagol cnm bnm şimdi sen bana dua edeceksin cnm hamilesin inşş banada nasip olur hepimize rabbim herkesin gönlündekini nasip etsinn
cnm cuma günü bende kahverengi leke geldi 1 damla sadece adetime 2 gün kaldı bendede heyecan var :D

sagol cnm bnm şimdi sen bana dua edeceksin cnm hamilesin inşş banada nasip olur hepimize rabbim herkesin gönlündekini nasip etsinn
cnm cuma günü bende kahverengi leke geldi 1 damla sadece adetime 2 gün kaldı bendede heyecan var :KK70:
Insallah beklenen adet önümüzde ki 9 ay boyunca gelmez :)

sorma kavuştukta bide kucağımız kavuşacak o yüzden dişler felççç :) :KK70:
Alirsin Allahin izniyle insallah...

Allah iyilik versin canim, sükür bende iyiyim... Leke basladi bekleme süreci bitti :)

Canim doktor 4 asilama deneyelim dedi, tutmazsa ondan sonra baska careler arariz dedi.

Kiz hamilelik nazlarina mi basladin :) saka bir yana gecmis olsun. Disini sikacaksin annesi :)
Normalde 2 yada 3 kere asilama deneniyor cnm. Asilama sansi %10 diye okudum gecen dogruysa eger cokk az

Normalde 2 yada 3 kere asilama deneniyor cnm. Asilama sansi %10 diye okudum gecen dogruysa eger cokk az
Asilamanin tutma sansi düsük canim, normal iliski gibi sayilir aslinda. Tek fark tam yumurtlamaya denk getiriliyor. Asilamada ilk 4 seferde kaldin kaldin, gerisi bos hayal diye biliyorum. Kafam karisik, duygu patlamasi yasiyorum. Yüzüm gülüyor ama icim...

inşşşş cnm bnmmm hepimizin gelmezzz hayırlısı ile zamanı gelince kavusucaz sabretemek gerekiyor sadece ve dua tabiki o_O
Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Sabir ve dua bizi meleklerimize kavusturacak insallah.

Asilamanin tutma sansi düsük canim, normal iliski gibi sayilir aslinda. Tek fark tam yumurtlamaya denk getiriliyor. Asilamada ilk 4 seferde kaldin kaldin, gerisi bos hayal diye biliyorum. Kafam karisik, duygu patlamasi yasiyorum. Yüzüm gülüyor ama icim...

Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Sabir ve dua bizi meleklerimize kavusturacak insallah.
inşş cnm bnm rabbim bizede nasip eder inş anneliği

kizlar Al_pi Al_pi pink love E-brulim E-brulim DESIGNER27 DESIGNER27 -TubiSh- -TubiSh-
cok saolun etiketlemeyi unuttugum biri varsa ozurdilerim cepten giriorum , isten
tum randevularimi iptal ettim wve geldim yattim uyumak istiyorum
biliyorum uzulmemeliyiz falan sitem etmemeliyiz ama cok yorgun hissediyorum
umutlanip hayal kirikligina ugramak sa cok zor
ve cok uzgunum ancak bir yandan da ofkeliyim
gorumcem gozumun icine baka baka istemeden oldu dior sana soylemedim senin olmuyor uzulme diye bana bunu gozume baka baka soyledi
kaynanam aklinca iyilik edicek aksam baana dior ki; isyerinde kirk yasinda bi arkadasi varmis da eskiden yasmin iciomuw benim gibi de FARKETMEDEN HAMİLE KALMİS FALAN FELAN!!!!!! ya niye soyluyosun bana niye?!!! kizin hamile aldiricam dio git kizina konus beni neden uzuyorsun??? iste bu yuzdende ofkeliyim uzuntume ek olarak ,
tabi herkes mukemmel ya bu is beceri isi ya herkes becerio bi biz beceeremioruz dimi!!! bide herkesin farketmeden yalnislikla oluyo!!!! ne diyim ya gercekten iyi niyet bulamiyorum ben bu soylemlerde

Back
X