- 28 Eylül 2015
- 1.906
- 2.279
- 133
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben şokkkkkkkgelyo minnağımmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben şokkkkkkkgelyo minnağımmmm![]()
Insallahhh canim ya bide yuremeye baslayinca korkarsin ay allah korusun .bende hiç sevmiyorum ben istemedim ama öle denk geldi dünya kadaar fatura geliyr heryeri açmak zorundasınçocuk olsa merdivenlere gidecek inş taşınırım ozamana kadar.
Ay canim 13 u bugun ayin kaciydi unuttum biran . Leke az once yine geldi bi sokulsede dr gitsem hayirlisiyla insallahpink love cnm senin adet günün yarınmı
Allah iyilik versin canim, sükür bende iyiyim... Leke basladi bekleme süreci bitti :)Canim simdi gordum yazdığını iyiyim isler yogun bu ara cok giremiyorum foruma sen nasilsin beklemedesin degil mi?
Canim doktor 4 asilama deneyelim dedi, tutmazsa ondan sonra baska careler arariz dedi.Demicanim sen tup bebek dusunmuyormusun
Kiz hamilelik nazlarina mi basladin :) saka bir yana gecmis olsun. Disini sikacaksin annesi :)çok kötüyüm başım ağruo ateşim var öksürüorum burnum akıo hiç halim yok![]()
hoş geldin kuzum sağol allah razı olsunn inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsinnnayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben şokkkkkkkçokkkkkk sevindm cnm bnm hayırl olsun bebeğin hamileleğin ya maşallhh rabbim kucagına almayıda nasip eder inşşş darısı bizlere inşşş kuzummmmm
![]()
sıka sıka diş kalmadı zateKiz hamilelik nazlarina mi basladin :) saka bir yana gecmis olsun. Disini sikacaksin annesi :)
Artik melegine kavustun daha cok sikacaksin :)sıka sıka diş kalmadı zate![]()
sagol cnm bnm şimdi sen bana dua edeceksin cnm hamilesin inşş banada nasip olur hepimize rabbim herkesin gönlündekini nasip etsinnhoş geldin kuzum sağol allah razı olsunn inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsinnn![]()
sorma kavuştukta bide kucağımız kavuşacak o yüzden dişler felççç :)Artik melegine kavustun daha cok sikacaksin :)
aa hamişmisn yoksasagol cnm bnm şimdi sen bana dua edeceksin cnm hamilesin inşş banada nasip olur hepimize rabbim herkesin gönlündekini nasip etsinn
cnm cuma günü bende kahverengi leke geldi 1 damla sadece adetime 2 gün kaldı bendede heyecan var![]()
Insallah beklenen adet önümüzde ki 9 ay boyunca gelmez :)sagol cnm bnm şimdi sen bana dua edeceksin cnm hamilesin inşş banada nasip olur hepimize rabbim herkesin gönlündekini nasip etsinn
cnm cuma günü bende kahverengi leke geldi 1 damla sadece adetime 2 gün kaldı bendede heyecan var![]()
Alirsin Allahin izniyle insallah...sorma kavuştukta bide kucağımız kavuşacak o yüzden dişler felççç :)![]()
Normalde 2 yada 3 kere asilama deneniyor cnm. Asilama sansi %10 diye okudum gecen dogruysa eger cokk azAllah iyilik versin canim, sükür bende iyiyim... Leke basladi bekleme süreci bitti :)
Canim doktor 4 asilama deneyelim dedi, tutmazsa ondan sonra baska careler arariz dedi.
Kiz hamilelik nazlarina mi basladin :) saka bir yana gecmis olsun. Disini sikacaksin annesi :)
amin inş...Insallah beklenen adet önümüzde ki 9 ay boyunca gelmez :)
Alirsin Allahin izniyle insallah...
Insallah beklenen adet önümüzde ki 9 ay boyunca gelmez :)
inşşşş cnm bnmmm hepimizin gelmezzz hayırlısı ile zamanı gelince kavusucaz sabretemek gerekiyor sadece ve dua tabiki![]()
keşke 2 gün daha bekleyeyim adet olurum belki cnmaa hamişmisn yoksa
bekle kuzum inş snde alırsın güzel haberikeşke 2 gün daha bekleyeyim adet olurum belki cnm
Asilamanin tutma sansi düsük canim, normal iliski gibi sayilir aslinda. Tek fark tam yumurtlamaya denk getiriliyor. Asilamada ilk 4 seferde kaldin kaldin, gerisi bos hayal diye biliyorum. Kafam karisik, duygu patlamasi yasiyorum. Yüzüm gülüyor ama icim...Normalde 2 yada 3 kere asilama deneniyor cnm. Asilama sansi %10 diye okudum gecen dogruysa eger cokk az
Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Sabir ve dua bizi meleklerimize kavusturacak insallah.inşşşş cnm bnmmm hepimizin gelmezzz hayırlısı ile zamanı gelince kavusucaz sabretemek gerekiyor sadece ve dua tabiki![]()
inşş cnm bnm rabbim bizede nasip eder inş anneliğiAsilamanin tutma sansi düsük canim, normal iliski gibi sayilir aslinda. Tek fark tam yumurtlamaya denk getiriliyor. Asilamada ilk 4 seferde kaldin kaldin, gerisi bos hayal diye biliyorum. Kafam karisik, duygu patlamasi yasiyorum. Yüzüm gülüyor ama icim...
Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Sabir ve dua bizi meleklerimize kavusturacak insallah.
amin kuzum sen nasılsın nasıl hissediyorsun degerin kaç cıktıbekle kuzum inş snde alırsın güzel haberi