Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ay bir sey cıkıyor umut edıyorum sonra husran oluyor bu ayda bu umut ettırdı .. Neyse ki rabbim umut ettırıyor ki hevesle diger aya ya nasip diyoruzİNŞALLAH GEBELİKTİR CNM YAAA
Burda da aynen Türbe de piknikAaa canım hataylılara laf yok bilmiyorlar belki halbuki buranın en cok kullanılan yeri turbedeki alan millet keyif yapıyor piknik yapıyor oralarda![]()
Ihlamur kullanabilir sadece hamileler ben öyle biliyorumçok kötüyüm başım ağruo ateşim var öksürüorum burnum akıo hiç halim yok![]()
İYİ YAPTIN CNM YA:)pink love temizlikte neymiş yahu sohbet varken hiç bili yapasım yok walla yatak odasını topladım yazlıkların bi kısmını kaldırdım geldim
![]()
Yok daha nelerbirisi bi yöntem kullanıomuş
eczaneden enjektör alıomuş iğnelerşni çıkarıomuş eşide bardağa boşalıomuş oda enjektörlerin yarısına kadar çekiomuş yarısı havayla dolu oluyomuş ayaklarını havada duvara dayayıp kendisine enjekte ediomuş vajinasına yani
bölece kendi aşılamasını kendisi yapıomuş bu yöntemle hamile kalan çok varmış
Sen ne yaptın cnm test falan yaptın mı kan verdin mi@10beybisi TEBRIK EDERM CANIM DEGERN KAC CIKTI
Cnm dpo6 dayım henüz birşey yok ortada beklemedeyim :)Veson sen ne durumdasın cnm?
Seninki de kıpırtısız gelir belki yarın bir test daha yap bakalım koyulaşacak öı. MıAyy inşallah :)) nede guzel soyledın ama hiç içimde kıpırtı yok![]()
YUMURTLAMA GÜNÜN HANGİ GÜNDÜCnm dpo6 dayım henüz birşey yok ortada beklemedeyim :)
canım gdemedm ben yarn doktora gdcm sabah bı test daha yaptm o daha belrgn ama bakalmSen ne yaptın cnm test falan yaptın mı kan verdin mi
Regl 10 6ekim cnmYUMURTLAMA GÜNÜN HANGİ GÜNDÜ
İnşallah yarın senden güzel haberler alırız koyulaşıyorsa değer artıyor demekkicanım gdemedm ben yarn doktora gdcm sabah bı test daha yaptm o daha belrgn ama bakalm
BİZİM SENLE YUMURTLAMA GÜNLERİMİZ YAKIN BERABER BEKLİCEZ:)Regl 10 6ekim cnm
Gecmis olsun canim, sicak bitki caylari ic bogazin icin. Öksürük icinde ayaginin atina cukur yerinde viks sürüp ovala yatmadan.bende cok hasta oldum bogazm yanıyor öksürüyrm cok halsizim ilaçta kullanamam napcm bılmem
Ihlamur sadece öyle biliyorum Boğaz için adaçayı demle gargara yap ama Sak'ın içmebende cok hasta oldum bogazm yanıyor öksürüyrm cok halsizim ilaçta kullanamam napcm bılmem
inşallah hayrlı haberlerle gelrm dua edın banaİnşallah yarın senden güzel haberler alırız koyulaşıyorsa değer artıyor demekki
sagol canm bogazımda bı gıcık ne ıcersem öksürtüyo yaGecmis olsun canim, sicak bitki caylari ic bogazin icin. Öksürük icinde ayaginin atina cukur yerinde viks sürüp ovala yatmadan.