Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben yolda sürekli arkamı kontrol ediyorum yolu dinliyorum ayak sesi var mı diye her an birisi yaklaşır mı diye
Bu devırde aksı turlu yasayabılenı dusunmuyorum zaten dun yıne bursada patlama olmus ınan yaz geldı ortalık cıvıl cıvıl ama yok yanı ınsanın ıcı bı turlu rahat etmıyor
gecen sene yazında boyle karısık gecmıstı hatta benım oglum cok etkılenıyordu ıste fılanca yerde terorıstler varmıs korkuyorum korkuyorum dıyordu agız tadıyla bı parka gıdıp cekırdek cıtlayamadık gecen yaz

Kötü düsünme gülüm, insallah Rabbim seni hep senin gibi iyi insanlarla karsilastiracak. Kimsenin önünde bükülmek zorunda kalmayacaksin Allahin izniyle.
İnşallah canım çıkmazsa da imtihanımızdır diyip geçeceğiz :) güzel yürekli adaşım

Maalesef herkes aynı korkuyu yaşıyor... Hele bomba konuları insanlar resmen dışarı çıkmaktan korkuyor her şeyimizi etkiliyor. Taksimdeki bombadan sonra bizim buralardaki bi avm nin otoparkına burayı da unutmadık diye yazıldı diye bir söylenti çıkmıştı inan o avm iğne atsan yere düşmez artık sakin kimse doğru düzgğn gelmiyor. 2 hafta kadar çevik kuvvet bekledi orda halimiz bu işte

şekercim evlendim evleneli ilk defa
kesildi ondan şaşırdım.. =)
nasılsın kuzum isme karar verdnz mi
kesinti arada oluyo zamansız olmasin yeter . Iyiyim cnm cok sukur . Ismi en sona ayirdim canim kucagima alirsam ogun karar vericem Allahin izni ile . Sen nasilsin cnm

AMİN GÜLÜM İNŞALLAH NASİP OLUR MÜJDELİ HABER VERMEK...Kendimi çok umutlandırmıyorum canımcım...hayırlısı hakkımızda...testi cumartesi yapcam gülüm...30 nisan cumartesi adet gelmezse yani...

AMİN GÜLÜM İNŞALLAH NASİP OLUR MÜJDELİ HABER VERMEK...Kendimi çok umutlandırmıyorum canımcım...hayırlısı hakkımızda...testi cumartesi yapcam gülüm...30 nisan cumartesi adet gelmezse yani...
Çişi degerli hatun :))) Umutlanmaktansa var mi yok mu anlasan öyle beklesen olmaz dimi
Kac gun oldu yapilali asilama yapsan cikar 14gun olduysa zaten..

Çişi degerli hatun :))) Umutlanmaktansa var mi yok mu anlasan öyle beklesen olmaz dimi
Kac gun oldu yapilali asilama yapsan cikar 14gun olduysa zaten..
17 gün oldu aşılama yapılalı canımcım...hep hüsrana uğradım o yüzden BAT geçsin bakalım...biraz daha meraklanalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…