Kötü düsünme gülüm, insallah Rabbim seni hep senin gibi iyi insanlarla karsilastiracak. Kimsenin önünde bükülmek zorunda kalmayacaksin Allahin izniyle.Daha yolum uzun canımmm daha kimlerle karşılaşıp eğilip büküleceğiz
Bu devırde aksı turlu yasayabılenı dusunmuyorum zaten dun yıne bursada patlama olmus ınan yaz geldı ortalık cıvıl cıvıl ama yok yanı ınsanın ıcı bı turlu rahat etmıyorBen yolda sürekli arkamı kontrol ediyorum yolu dinliyorum ayak sesi var mı diye her an birisi yaklaşır mı diye
Allah yuvalarımızı korusun ınsallahBir birinizi bu sekilde tamamliyorsunuz iste
Amin canim insallahAllah yuvalarımızı korusun ınsallah
hep guzellıkler olsun
İnşallah canım çıkmazsa da imtihanımızdır diyip geçeceğiz :) güzel yürekli adaşımKötü düsünme gülüm, insallah Rabbim seni hep senin gibi iyi insanlarla karsilastiracak. Kimsenin önünde bükülmek zorunda kalmayacaksin Allahin izniyle.
Maalesef herkes aynı korkuyu yaşıyor... Hele bomba konuları insanlar resmen dışarı çıkmaktan korkuyor her şeyimizi etkiliyor. Taksimdeki bombadan sonra bizim buralardaki bi avm nin otoparkına burayı da unutmadık diye yazıldı diye bir söylenti çıkmıştı inan o avm iğne atsan yere düşmez artık sakin kimse doğru düzgğn gelmiyor. 2 hafta kadar çevik kuvvet bekledi orda halimiz bu işteBu devırde aksı turlu yasayabılenı dusunmuyorum zaten dun yıne bursada patlama olmus ınan yaz geldı ortalık cıvıl cıvıl ama yok yanı ınsanın ıcı bı turlu rahat etmıyor
gecen sene yazında boyle karısık gecmıstı hatta benım oglum cok etkılenıyordu ıste fılanca yerde terorıstler varmıs korkuyorum korkuyorum dıyordu agız tadıyla bı parka gıdıp cekırdek cıtlayamadık gecen yaz
Valla yahu benim çenem düştü bugünAy kızlar ne konustuk
şekercim evlendim evleneli ilk defa
kesildi ondan şaşırdım.. =)
nasılsın kuzum isme karar verdnz mi
O senin güzelligin kuzucumİnşallah canım çıkmazsa da imtihanımızdır diyip geçeceğiz :) güzel yürekli adaşım
Cok iyi geldi, bir canlandikAy kızlar ne konustuk
insallah canim hayirlisiyla gelsin bebis
eee öyle kolay degil koskoca pink.. kolay yetismiyor kralice olacak tabii
AMİN GÜLÜM İNŞALLAH NASİP OLUR MÜJDELİ HABER VERMEK...Kendimi çok umutlandırmıyorum canımcım...hayırlısı hakkımızda...testi cumartesi yapcam gülüm...30 nisan cumartesi adet gelmezse yani...insalah gelmez adet yarin nöbetteyim beni etiketlemeyi unutma tamam mi kacirmayim insallah güzel haberi
anaa o kadarcikmi ne güzel dün olayin saskinligiyla sormayi unuttum ben ücret konusunuevet bildigin milli piyango görüsmeye diye gittim asilama karariyla geri döndüm.
sen nerelerdesin
Allah onlari nasil biloiyorsa öyle yapsin insallah ...
Çişi degerli hatun :))) Umutlanmaktansa var mi yok mu anlasan öyle beklesen olmaz dimiAMİN GÜLÜM İNŞALLAH NASİP OLUR MÜJDELİ HABER VERMEK...Kendimi çok umutlandırmıyorum canımcım...hayırlısı hakkımızda...testi cumartesi yapcam gülüm...30 nisan cumartesi adet gelmezse yani...
17 gün oldu aşılama yapılalı canımcım...hep hüsrana uğradım o yüzden BAT geçsin bakalım...biraz daha meraklanalım...Çişi degerli hatun :))) Umutlanmaktansa var mi yok mu anlasan öyle beklesen olmaz dimi
Kac gun oldu yapilali asilama yapsan cikar 14gun olduysa zaten..
Tam sopaliksin17 gün oldu aşılama yapılalı canımcım...hep hüsrana uğradım o yüzden BAT geçsin bakalım...biraz daha meraklanalım...
Sen bizi meraklandirmaya pek meraklisin leyla abla17 gün oldu aşılama yapılalı canımcım...hep hüsrana uğradım o yüzden BAT geçsin bakalım...biraz daha meraklanalım...
Yap anacim yap bekledigin hata :))benmde 30 nisan bu aksam yada yarın sabah yapıcam
Leyla ablanin acima ("c" ile) duygusu körelmisTam sopaliksin
Kendine acimiyorsan bize aci alti üstü 4 damla çiş "ç" ile
Hakkinda hayirlisi olsun canimbenmde 30 nisan bu aksam yada yarın sabah yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?