Leyla ablanin acima ("c" ile) duygusu körelmis
Hakkinda hayirlisi olsun canim @LeYLa_21 abla örnek al bak
Allah senden de razi olsun canim bende bilmeden cok kullandim ..tövbe hasa
Allah razi olsun alpim
Sagol ebrulim gel beraber olsun :) jehehehe masallah valla ben hem tw izleyip hemde birini dinleyemiyorum varyaAfiyet olsun canim, bende bir yandan calisiyorum, bir yandan atistiriyorum, bir yandanda size laf yetistiriyorum. Keske baska alanlarda da bu kadar kabiliyetli olsam
Senin ki de pek bir erken olmusbenim onu örnek almam lazım 8 gün kala idrar ve 6 gün kala kan testi yapmış biri olarak
Amin cümlemizden insallah canim.Allah senden de razi olsun canim bende bilmeden cok kullandim ..
Bende sayende hayatini okudum nuh peygamberin
Keske pinkimSagol ebrulim gel beraber olsun :) jehehehe masallah valla ben hem tw izleyip hemde birini dinleyemiyorum varyaanne sütü önemli 2 ay emmisim ondan böyleyim bence
Aynen canimpink love
iyiyim güzelim.. bi ark'da 9 ayın sonunda karar verebilmişti..
Sağlıkla gelsin de isim mühim değil..
=)
Senin ki de pek bir erken olmus
Amin cümlemizden insallah canim.
Ne güzel bir topluluguz birbirimizi bilgilendiriyoruz her konuda
Keske pinkim
Bende anne sütünden mahrum kalmisim, aslinda senin gibi bende iki isi ayni anda beceremem
Zafer çıkmış panaromayaa hahahahcok komik bu oğlan yaaaAynen canimhayirlisi olsun insallah . Eee napiyosun sen survivor izlemiyomusun
Dur acayim hemen adamimZafer çıkmış panaromayaa hahahahcok komik bu oğlan yaaa
Yok kzuum yaAynen cnm hayirlisi olsun insallah. Eee napiyosun sen survivor izlemiyomusun
Teveccühünüzyok yok masallahin var
Pink izliyon mu ayy karnım agridiDur acayim hemen adamim
Ya aynen ben de hep telden giriom zor oluyo anlıyorum :)İyiyim şekercim telden giriyorum
zor oluyo yazmak..
sen nasılsın işe başladın mı??
Bir kaç haftaya sizin de cinsiyet belli olur.. =)
Ben akrebım cok fenayım yukselenım ne bılmıyorum bak sımdı acaa benım yukselenım ne merak ettım
Izliyorum ayyy gulmekten bogazima kivircik kacti salata yerkenPink izliyon mu ayy karnım agridi
Var canimmm olmaz miii ayde fatmaa hayriyeeee haydii cifte telliye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?