- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
ahahhaah deli yaaa çok tatlısın miniklerim de öyleeeİçerde toplanıp halay çekiyorlardır boş vakit cok anne yemek atıyor kim kapacak aa su geldi anneden :) senin dedikodunu yapıyorlardır bol bol![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahhaah deli yaaa çok tatlısın miniklerim de öyleeeİçerde toplanıp halay çekiyorlardır boş vakit cok anne yemek atıyor kim kapacak aa su geldi anneden :) senin dedikodunu yapıyorlardır bol bol![]()
cnmmm ayyy ne tatlı yaa:) rabbim bizede nasip etsinn inşallahminiklerimin elleri ayakları oluşmuştu çok tuhaf yaa![]()
inşallah canım hayırlısı ileecnmmm ayyy ne tatlı yaa:) rabbim bizede nasip etsinn inşallah![]()
Ayy bunlar ne tatlı öyle .. Tek tek mi görüntü 4 ü bir arada yok yani
ayyyyyy inanamıyorum yaaa bunlardan 4 tane var içindeeeeee
sağol cnm Allah razı olsun..yok hepsi tek ultrasonik fotoda ayrı ayrı ölçüyor hepsini bir anda göremiyor keselerin yeri farklı farklı hep 4 tane çıkıyor foto alttakilerin tam belli değildi elleri ayakları bu en baştaki çok belli die onu gönderdim arkası dönüktü onlar totosunu gösteriolar:)))Ayy bunlar ne tatlı öyle .. Tek tek mi görüntü 4 ü bir arada yok yani![]()
bende inanamıyorum ki canım sizlerin inananamaması çok doğalayyyyyy inanamıyorum yaaa bunlardan 4 tane var içindeeeeee![]()
Canım olumsuz düşünme, olacak inşallah.Kizlar 1.evlilik yildonumumuz yaklasiyor gecen sene bu gunlerde gelinlik hayalleri ile yanip tutusuyordum her gece gelinlik görüyordum. Simdi ise bebek ......
ruyalar böyle. Ruyada kalacak diye cok korkuyorum
![]()
Yaaaaa ne güzel bir duygu :) Rabbimin mucizesi :)miniklerimin elleri ayakları oluşmuştu çok tuhaf yaa![]()
Fotodaki gibi olursa seni biraz zor bulur cnm öbür Dünya'ya Çoktan gitmiş olursun![]()
Ay yerim onları ben ne tatlı :) sağlıcakla kucağına al inşallah canım
Yaa cok tattlii heveslendim vallaVeson , @LeYLa_21
pink love teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun
ay sormayın 4 ü de böyle fasulye gibi azcık eller ayalr dışarda ay kıyamamm görünce o kadar tuhaf oldum ki rabbim isteyen herkese nasip etsin atarım ultrason görüntüsünü burdan muhteşem bi duygu sıpalar yaa insanı heyecanlandırıyor..
Canim insallahh.Canım olumsuz düşünme, olacak inşallah.
Yaaaaa ne güzel bir duygu :) Rabbimin mucizesi :)
Ay yerim onları ben ne tatlı :) sağlıcakla kucağına al inşallah canım
Yaaaaa cokk tatli duruyorlar cokk tatli masallah supanallahhbende inanamıyorum ki canım sizlerin inananamaması çok doğalrabbim esirgesin sağlık sıhhat versin dua edin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hacamat-ve-suluk-mucizesi.296407/Kizlar dua topiğinde hacamat diye bisey duydumama korkuyorum
![]()
Hacamat acımıyormuş canım, yaptıranları biliyorum :)Kizlar dua topiğinde hacamat diye bisey duydumama korkuyorum
![]()
Hangisi Yağlı su mu???Hacamat acımıyormuş canım, yaptıranları biliyorum :)
Bu arada dua topiğinde @yasmin5846 arkadaşımızın nasıl hamile kaldığını okudun mu? :) bence deneyebileceğimiz bir method.
ben okudum bu ayda fos çıkarsa deniycem ki inş. çıkmazHacamat acımıyormuş canım, yaptıranları biliyorum :)
Bu arada dua topiğinde @yasmin5846 arkadaşımızın nasıl hamile kaldığını okudun mu? :) bence deneyebileceğimiz bir method.
Kızın denemediği Yöntem kalmamışkiHacamat acımıyormuş canım, yaptıranları biliyorum :)
Bilmiyoum cnm nasil kalmis. Kendiliğinden diye yazmiati ama calismalarda ne kullandi bilmiyorum :)))Hacamat acımıyormuş canım, yaptıranları biliyorum :)
Benimde aklima yatmiyo yani neremizi keseceklerhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hacamat-ve-suluk-mucizesi.296407/
Burda hacemat yapan bayanla konuştum bana çocuk için hiç gelen olmadı işe yarayacağını zannetmiyorum dedikafam karıştı ben de heveslenmiştim