Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

20151001_100958.webp
bu yawrulardan iki tanesi teyzeleri:oops:

Ayy bunlar ne tatlı öyle .. Tek tek mi görüntü 4 ü bir arada yok yani :KK66:
sağol cnm Allah razı olsun..yok hepsi tek ultrasonik fotoda ayrı ayrı ölçüyor hepsini bir anda göremiyor keselerin yeri farklı farklı hep 4 tane çıkıyor foto alttakilerin tam belli değildi elleri ayakları bu en baştaki çok belli die onu gönderdim arkası dönüktü onlar totosunu gösteriolar:))):KK53:

Kizlar 1.evlilik yildonumumuz yaklasiyor gecen sene bu gunlerde gelinlik hayalleri ile yanip tutusuyordum her gece gelinlik görüyordum :KK36: . Simdi ise bebek ......:anneadayı::KK46::anneadayı::KK46: ruyalar böyle. Ruyada kalacak diye cok korkuyorum :KK43:
Canım olumsuz düşünme, olacak inşallah.

miniklerimin elleri ayakları oluşmuştu çok tuhaf yaa :eek:
Yaaaaa ne güzel bir duygu :) Rabbimin mucizesi :)

Fotodaki gibi olursa seni biraz zor bulur cnm öbür Dünya'ya Çoktan gitmiş olursun:KK70:
:D

Eki Görüntüle 1644596
bu yawrulardan iki tanesi teyzeleri:oops:
Ay yerim onları ben ne tatlı :) sağlıcakla kucağına al inşallah canım

Veson Veson , @LeYLa_21 pink love pink love teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun

ay sormayın 4 ü de böyle fasulye gibi azcık eller ayalr dışarda ay kıyamamm görünce o kadar tuhaf oldum ki rabbim isteyen herkese nasip etsin atarım ultrason görüntüsünü burdan muhteşem bi duygu sıpalar yaa insanı heyecanlandırıyor..
Yaa cok tattlii heveslendim valla :KK19:.Allah nazarlardan saklasin hepinizi :nazar::KK200:

Kizlar dua topiğinde hacamat diye bisey duydum :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: ama korkuyorum :KK17:
Hacamat acımıyormuş canım, yaptıranları biliyorum :)

Bu arada dua topiğinde @yasmin5846 arkadaşımızın nasıl hamile kaldığını okudun mu? :) bence deneyebileceğimiz bir method.

Hacamat acımıyormuş canım, yaptıranları biliyorum :)

Bu arada dua topiğinde @yasmin5846 arkadaşımızın nasıl hamile kaldığını okudun mu? :) bence deneyebileceğimiz bir method.
Bilmiyoum cnm nasil kalmis. Kendiliğinden diye yazmiati ama calismalarda ne kullandi bilmiyorum :)))

Back
X