Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ya ben de çekiniyorum aslında ama yaptıranlar hiç acımıyor diyor bende migren de var bir Taşla iki kuş dedim ama bu yöntemle hamile kalan var mı ki bilmiyorum ? Ama şurası bir gerçek peygamber efendimizin Sünnet'i:)
Bir zarari yok cnm aksine faydasi var ama isin icinde kesik girince tedirgin okuyor insan ister istemez :)

Hangisi Yağlı su mu???
Evet zeytinyağlı su :)

ben okudum bu ayda fos çıkarsa deniycem ki inş. çıkmaz
Kaybedecek bir şeyimiz yok gülüm :)

Kızın denemediği Yöntem kalmamışki:KK70: nerede ise ben:KK70:
Hadi ya :D ben öyle olduğunu bilmiyordum.

Bilmiyoum cnm nasil kalmis. Kendiliğinden diye yazmiati ama calismalarda ne kullandi bilmiyorum :)))
Sıcak suya zeytinyağı koyup ilişkiden 15 dakika önce içine oturmuş :) rahimi yumuşatıyormuş

Hadi ya :KK70: ben öyle olduğunu bilmiyordum.

Sıcak suya zeytinyağı koyup ilişkiden 15 dakika önce içine oturmuş :) rahimi yumuşatıyormuş
Evet cnm neredeyse her yolu her Tedaviyi denedi diye biliyorum iki senedir uğraşıyordu çocuk için

Ama bu Yağlı suyu ben de deneyeceğim sıcak suya yatım Çay bardağı Zeytinyağı 15 dakika oturmuş hemen arkasına ilişki bir zararı yok miss denemekten zarar gelmez

Evet cnm neredeyse her yolu her Tedaviyi denedi diye biliyorum iki senedir uğraşıyordu çocuk için
Ben dua topiğine yeni katıldığım için orayı kaçırmışım :) onun vesilesi de zeytinyağlı su olmuş, bakalım bizimkisi ne olacak hayırlısıyla :)

Ama bu Yağlı suyu ben de deneyeceğim sıcak suya yatım Çay bardağı Zeytinyağı 15 dakika oturmuş hemen arkasına ilişki bir zararı yok miss denemekten zarar gelmez
Bencede canım denemekte fayda var, kaybedeceğimiz bir şey yok.
Suyun miktarını kendisine soralım en iyisi.

Ben dua topiğine yeni katıldığım için orayı kaçırmışım :) onun vesilesi de zeytinyağlı su olmuş, bakalım bizimkisi ne olacak hayırlısıyla :)
Iki ay kadar ebeye gitti biliyorum o da bardak çekip yakı yapıştırmış sert zeminde ilişki Demiş ama onu yapmamışlar diye biliyorum bu zeytin Yağlı suyu da o Demiş herhalde son iki aydır da ateş yöntemi ile ovulasyon takibi yapıyordu

Enaaaammm her ikiskidemi belli gundemi.yaaa tuhhh bide adet sonu ikiskiden yarim saat once vajinayi zeytin yavi ile silme vardi guya yapacaktim ben unuttum suyla diyince aklima geldi tuhh gitti bebeğim :KK47:

Back
X