- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Sağlıklı mutlu bebişli yaşların olsun canım iyi ki doğmuşsunnn..Günaydın kizlar aşure Gününde bol dua edelim insallah. Bugün benim doğum günüm bir yaşıma daha nöbette giriyorum :)
Aleykümselam canım..Selamun aleykum kizlar Gunaydin..
10 kisiye slm verin bugunSaye- mutlu yillarin olsun canim umarim dileklerinin gerceklestigi bir yil olur ..
Amin canım inşallah kabul olur..@deeplonelinessu-mutlu lale ağzınıza sağlık kızlar Allah kabul etsin inşallah.
Saye- canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara seneyeki doğum günün daha kalabalık olur inşş :)
Canım nice mutlu senelere Rabbim yeni yaşında bebişler nasip etsin hayırlısı ile tabi :)Günaydın kizlar aşure Gününde bol dua edelim insallah. Bugün benim doğum günüm bir yaşıma daha nöbette giriyorum :)
Aleykum Selam canımSelamun aleykum kizlar Gunaydin..
10 kisiye slm verin bugunSaye- mutlu yillarin olsun canim umarim dileklerinin gerceklestigi bir yil olur ..
Dogum günün kutlu olsun canimGünaydın kizlar aşure Gününde bol dua edelim insallah. Bugün benim doğum günüm bir yaşıma daha nöbette giriyorum :)
Günaydın kizlar aşure Gününde bol dua edelim insallah. Bugün benim doğum günüm bir yaşıma daha nöbette giriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?