Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

C

Cnm bugün çektirmem gerek regl 6 önceden bir araştırma yapmış olsaydık belki izin alır giderdim Hayırlısı artık belki bu ay gelir bebek.

Kızlar son Mesajı http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-294826.html
Bu yaglama adet yunanlardan geliyormus. Bir yerde tamponu yaglayabilecegin de yaziyordu :)

Bebek icin seyimizden olmayalım demi :KK66: .valla kolanya ile yaoinca daha kokay cikti. Belimi nasil cekmisti yakinin delik izleri baya kaldi belimde :KK66:bide ben öyle ne gezmelere gittim caktirmadan kasidim :KK53:
Atlattin cok sükür :KK48: insallah faydasini görmüssündür canim :KK19:

Oooo bizde neler neler var :KK66: yaglar yakilar yirtik kondomlar :KK48:
ben kocişle dün konustumda sankii cok tutturmuş gibi :) ben suan bebiş yapmayı düşünmüorum.ocak subat gibi yapalım benim bebişim kış bebişi olsun kışı petek dibinde uyuyarak gecirirriz dedim.böylelikle 2 3 ay kafamdan otomatikman silindi. (ben böyle dedim ya bu ay tuttururuz :P:P

Keş
ben kocişle dün konustumda sankii cok tutturmuş gibi :) ben suan bebiş yapmayı düşünmüorum.ocak subat gibi yapalım benim bebişim kış bebişi olsun kışı petek dibinde uyuyarak gecirirriz dedim.böylelikle 2 3 ay kafamdan otomatikman silindi. (ben böyle dedim ya bu ay tuttururuz :p:p
keşke sparişle gelseydi:))

Bu yaglama adet yunanlardan geliyormus. Bir yerde tamponu yaglayabilecegin de yaziyordu :)

Atlattin cok sükür :KK48: insallah faydasini görmüssündür canim :KK19:
Hehhh ebrulim benim okuduğum site buydu iste bide birinin komsusu tavsiye etmiş o bayanda deneyecekti ne yapti bilmiyorum. .. insallah cnim ama yumurtlama günüm gecti akinti falanda gelmedi bu ay olmadi sanirim :(

ben kocişle dün konustumda sankii cok tutturmuş gibi :) ben suan bebiş yapmayı düşünmüorum.ocak subat gibi yapalım benim bebişim kış bebişi olsun kışı petek dibinde uyuyarak gecirirriz dedim.böylelikle 2 3 ay kafamdan otomatikman silindi. (ben böyle dedim ya bu ay tuttururuz :p:p
Hadi insallahh cnim .petek dibinde oturum madalina yersin karnini seversin ;)

Hehhh ebrulim benim okuduğum site buydu iste bide birinin komsusu tavsiye etmiş o bayanda deneyecekti ne yapti bilmiyorum. .. insallah cnim ama yumurtlama günüm gecti akinti falanda gelmedi bu ay olmadi sanirim :KK43:
Hayirlisi gülüm orasi hic belli olmaz. Kendini dinleme sen fazla - relax ;)

Evet ya dogru daha erken karnım ağrıyor kasıklarım belim goguslerim sisti bakalım adet belirtilerim de boyle
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah.

Kizlar ben makyaj temizleme pamugu ile surucem yagi. Diger pamuk belki icine kacar :KK53:

a
Evet canim 1,5 senedir iciyorum... Sen?

Hadi kolay gele, iyi yaglanmalar :KK48:
aynen ben de 1,5 senedir içiyorum folic1 var mercimek kadar içmedi çok kolay eşim son sefer onu bulamamış iod lumu ne almış kocaman yutamıyor da insan kızdım sanki bebek mi var da bunu alıyorsun şimdilik folic1 yeter

Bal_hatun cnm mesajını bir başka topikte okuduk bu Zeytinyağı tamponu hakkında bizi Detaylı bilgilendirebilir misin?

Back
X