Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

aynen öyle canım ya...Rabbim iyilerle karşılaştırsın...bende doktorumdan pek memnun değilim işin açığı..özelde başka bayan yok ...mecbur ona gidiyorum..bir dahaki işe yaramazsa erkek doktora gidecem...adam yemiyorya
Bende ilk bayana gittim 6 ay oyaladı beni resmen eşimde erkek olmasın bayan olsa daha iyi diyordu bende cekınıyordum sonra doktor degısmeye karar verdım ve iyi doktor buldum ama erkek! Gittim çoook memnunum iyiki erkege gitmişim dedim

Ben de yağlayım o da yağlasın sonrada güreş ata sporu:))). Bu sefer biraz da soğuk tampon düşünüyorum testislere
soğuk tampon ne ya?duymadığım şeyleri burda duydum valla...:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:şu veli toplantısı beni germişti resmen siz beni güldürdünüz kızlar ya....

Ben de yağlayım o da yağlasın sonrada güreş ata sporu:))). Bu sefer biraz da soğuk tampon düşünüyorum testislere
Hahaha deli yaa .. Kayarsınız tutturamazsınız yerı :KK48: amann uzun iş oynayıp durcaz adamlar elimizde kaldı rahat bırak onlar benim diyecekler ;)

soğuk tampon ne ya?duymadığım şeyleri burda duydum valla...:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:şu veli toplantısı beni germişti resmen siz beni güldürdünüz kızlar ya....
Kız sen geri kalmışsın bu kızlar cok dena soguk tamponla ilgili neler paylaşmışlardı sabah 5 te buza yatırıyorsun testıslerı yarım saat sonra ilişkiye girecekmişsin :KK71: yok onu yapmıyorsun soguk dus aldırıp öyle ilişki ;)

KIZLAR BİŞİ SORUCAM YUMURTALAMA GÜNLERİ ŞEFFAF UZAYAN AKINTINIZ BOL OLUYOMU KAÇ GÜN SÜRÜYOR İLAÇSIZ NORMAL ADET DÖNGÜSÜNDEN BAHSEDİYORUM:)

KIZLAR BİŞİ SORUCAM YUMURTALAMA GÜNLERİ ŞEFFAF UZAYAN AKINTINIZ BOL OLUYOMU KAÇ GÜN SÜRÜYOR İLAÇSIZ NORMAL ADET DÖNGÜSÜNDEN BAHSEDİYORUM:)
Benim bayağı bol oluyor canım bu ay daha da arttı hatta ama seffaf degıl benim ya :( beyaz akıntı .. Bır hafta surer normalde de

Testislere ilişki öncesi soğuk tampon cnm spermlere iyi geliyormuş sen bize takıl gevşe cnm ;)

ya se min ya se min cnm bu Yağlı su nasıl oluyor bize yardımcı ol
Canım bu ay adetim bittikten sonra
Leğene çok kaynar olmayan su koydum
Yani dayanabileceğim kadar sıcak su
Ve sonra 1 çay bardağından az marketlerde satılan normal sızma olmayan zeytinyağı koyup 15 dk oturup sonra başka ılık suyla belden aşağımı yıkayıp hemen çalışma oldu.
Birer gün arayla 2 kez yaptım zeytinyağlı su.
Aynı zamanda da belimde yakı vardı
Adet bitiminde yapıştırdım 5 gün kaldı yakı

Benim bayağı bol oluyor canım bu ay daha da arttı hatta ama seffaf degıl benim ya :KK43: beyaz akıntı .. Bır hafta surer normalde de
CNM YUMURTLAMA GÜNLERİNDE TAM BİLDİĞİN SÜMÜK GİBİ UZAYAN AKINTI OLUYOR GEBE KALMADA ETKİSİ BÜYÜK SPERMLERİ CANLI TUTUP YUMURTAYA TAŞIYAN EN ÖNEMLİ ETKEN OLARAK GEÇİYO HEP BİLGİLERDE SEN ONU ÇAMAŞIRINDA GÖRMEYEBİLİRSİN BEN MESELA O GÜNLERDE ISLAKLIK HİSSEDİYORUM ORAMDA TAHARET ALDIKTAN SONRA KURUTURKEN PEÇETEYE DEYİP UZADIĞINI GÖRÜYORUM BAZEN RESMEN BÖLE AŞAĞI DOĞRU UZUYO SÜMÜK GİBİ RENKSİZ KOKUSUZ BERRAK BİŞİ DİKKAT EDİYORUM O AY İLAÇ KULLANMIŞSAM ANTİBİYOTİK VB. AKINTIM AZ OLUYO BÖYLE İNCİR FELAN YEMİŞSEM ÇOĞALIYO

a

aynen ben de 1,5 senedir içiyorum folic1 var mercimek kadar içmedi çok kolay eşim son sefer onu bulamamış iod lumu ne almış kocaman yutamıyor da insan kızdım sanki bebek mi var da bunu alıyorsun şimdilik folic1 yeter
Bazi doktorlar hamileligin 3. ayindan sonra kan degerlerine bakip gerekmedigini söylüyorlarmis, onu duydun mu hic?

:KK70:@Veson sırınga deyınce aklıma kötü kötü şeyler getirdin :KK17: eşler sırınga görevi görüyorlar zaten :KK66: ben eşimi yağlıyorum :rolleyes::KK70:
Tam su icerken okuyordum, ölümüme sebep oluyordun Alpi :D

CNM YUMURTLAMA GÜNLERİNDE TAM BİLDİĞİN SÜMÜK GİBİ UZAYAN AKINTI OLUYOR GEBE KALMADA ETKİSİ BÜYÜK SPERMLERİ CANLI TUTUP YUMURTAYA TAŞIYAN EN ÖNEMLİ ETKEN OLARAK GEÇİYO HEP BİLGİLERDE SEN ONU ÇAMAŞIRINDA GÖRMEYEBİLİRSİN BEN MESELA O GÜNLERDE ISLAKLIK HİSSEDİYORUM ORAMDA TAHARET ALDIKTAN SONRA KURUTURKEN PEÇETEYE DEYİP UZADIĞINI GÖRÜYORUM BAZEN RESMEN BÖLE AŞAĞI DOĞRU UZUYO SÜMÜK GİBİ RENKSİZ KOKUSUZ BERRAK BİŞİ DİKKAT EDİYORUM O AY İLAÇ KULLANMIŞSAM ANTİBİYOTİK VB. AKINTIM AZ OLUYO BÖYLE İNCİR FELAN YEMİŞSEM ÇOĞALIYO
Pişmemiş yumurta akı cnm tam tarifi bu:))

Bazi doktorlar hamileligin 3. ayindan sonra kan degerlerine bakip gerekmedigini söylüyorlarmis, onu duydun mu hic?

Tam su icerken okuyordum, ölümüme sebep oluyordun Alpi :KK70:
Yok cnm onu duymadım ama araştırırken Vücutta depolanmadığını bir yerde okumuştum yani vücut ihtiyacı olanı alıyor kalanı atıyor:)

Yok cnm onu duymadım ama araştırırken Vücutta depolanmadığını bir yerde okumuştum yani vücut ihtiyacı olanı alıyor kalanı atıyor:)
O zaman ömür boyu da kullansan bir zararini görmezsin degil mi?

Canım bu ay adetim bittikten sonra
Leğene çok kaynar olmayan su koydum
Yani dayanabileceğim kadar sıcak su
Ve sonra 1 çay bardağından az marketlerde satılan normal sızma olmayan zeytinyağı koyup 15 dk oturup sonra başka ılık suyla belden aşağımı yıkayıp hemen çalışma oldu.
Birer gün arayla 2 kez yaptım zeytinyağlı su.
Aynı zamanda da belimde yakı vardı
Adet bitiminde yapıştırdım 5 gün kaldı yakı
Çok saol cnm biz de nasıl Yapılıyor diye merak ettik :)

Back
X