Benim de sınırda tatlim 2.55 ti en son bir de nodulum var ocağı bekleyecektim her sey icin ama vakit kaybetmekte istemiyorum yarindan itibaren arastirmaya devam bu arada yıl dönümünüz kutlu musmutlu olsunDua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 29
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 21 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 22
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 21 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 22
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 50 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 22
- -> 08.11.: cornella -> 22
- -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> 22
Okunan sayı: 92
Eksik: 221
Kumbara: 151
Allah razi olsun, agzina saglik gülüm.
Evet canim kesinlikle etkiliyor, benim troid sinirda olmasina ragmen ilac kullaniyorum. Geciktirmeden testlerini yaptir, hayirli sonuclar alirsin insallah. Benim yumos catlamistir herhalde, igneyi cuma günü yaptilar... Rabbim neylerse güzel eyler bakalim teste gün sayiyorum :)
Masallah, 5 tane yumurta cok güzel haber gülüm. Büyüyecek onlar hic moralini bozma.
Sperm sonucu da güzel cikacak Allahin izniyle.
Gelecek gülüm buna inan, Rabbim ol dedikten sonra en kötü sonuclarla bile oldurur ki senin sonucun gayet güzel.
Aleyküm selam tubisim :)
Bebege giden yolda her sey mübah, elimizden geleni yapalim insallah :)))Benim de sınırda tatlim 2.55 ti en son bir de nodulum var ocağı bekleyecektim her sey icin ama vakit kaybetmekte istemiyorum yarindan itibaren arastirmaya devam bu arada yıl dönümünüz kutlu musmutlu olsungüzel haberlerle ins.
Karıştı iyiceBebege giden yolda her sey mübah, elimizden geleni yapalim insallah :)))
Kuzum pink love'un evlilik yildönümü :)
Hallediyorum canimBu arada kizlar resim isini özel mesajlar bolumunden yapabiliriz sanırım coklu konusma yapılabiliyorE-brulim koordinatör gorevini ustlenebilirsin tabi istersen
cnm ne zaman çıkacak bu sonu yaaKan verdim sonucu bekliyorum @Enyalios
Canim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icinevlilik yıldönümün kutlu olsun cnm kocanla mutlu huzurlu nice yılların olsun bidahi ki evlilik yıl dönümünde kucağında senin kadr tatlı bir bebişin olsun inşallahh...
Sagol cnm bilgilendirdigin icinCalisiyordur canim ben hep soldan yumurtluyordum sag calismiyor mu ki diyordum sonra bir ay kist oldu solda sag calismaya başladı demem o ki Allah insanin vucudunu mükemmel yaratmis dinlenerek çalışıyor yumoslar
Insallah ebrusum. Sperm sonucunu aldim kotu gakiba anlayamadim tam ama anormallik falan yaziyorDua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 29
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 21 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 22
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 21 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 22
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 50 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 22
- -> 08.11.: cornella -> 22
- -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> 22
Okunan sayı: 92
Eksik: 221
Kumbara: 151
Allah razi olsun, agzina saglik gülüm.
Evet canim kesinlikle etkiliyor, benim troid sinirda olmasina ragmen ilac kullaniyorum. Geciktirmeden testlerini yaptir, hayirli sonuclar alirsin insallah. Benim yumos catlamistir herhalde, igneyi cuma günü yaptilar... Rabbim neylerse güzel eyler bakalim teste gün sayiyorum :)
Masallah, 5 tane yumurta cok güzel haber gülüm. Büyüyecek onlar hic moralini bozma.
Sperm sonucu da güzel cikacak Allahin izniyle.
Gelecek gülüm buna inan, Rabbim ol dedikten sonra en kötü sonuclarla bile oldurur ki senin sonucun gayet güzel.
Aleyküm selam tubisim :)
at cnm burdan sonucuInsallah ebrusum. Sperm sonucunu aldim kotu gakiba anlayamadim tam ama anormallik falan yaziyor
var var kocam varikose kaç üroloğa gittim at sen:)Kizlar sperm testinden anlayan varmi bana yorumlayacak olan
canim anormali hepsinden yaziyor, spermleri normal ve anormal diye ayiriyorlar. At buradan Sema incelesin :)Insallah ebrusum. Sperm sonucunu aldim kotu gakiba anlayamadim tam ama anormallik falan yaziyor
Canim ozelden kinusuyoruz diye oraya atmistim ins iyidir ben yanlis anlamisimdir.var var kocam varikose kaç üroloğa gittim at sen:)
Ileri hizli sperm sayisi dusuk gördüm cnm. Bilmiyorum. 70 milyon sperm cikmis . Cok telasliyim yumurtaları unuttum.canim anormali hepsinden yaziyor, spermleri normal ve anormal diye ayiriyorlar. At buradan Sema incelesin :)
Az önce açtım öğleden sonra dedi çok merak ediyorum dedim 10 dk sonra ara dedicnm ne zaman çıkacak bu sonu yaa
Fotosunu göndrInsallah ebrusum. Sperm sonucunu aldim kotu gakiba anlayamadim tam ama anormallik falan yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?