ogünlerde gelecek inşallah strese sokma kendini bebeğinde etklenir çünkiÂmin cnm hamileyim ama doyasıya sevinemiyorum
başka bi doktorada gitsene acaba o nedeyecekÂmin cnm hamileyim ama doyasıya sevinemiyorum
Cnm çalıştığım için sadece kan haftaya pazartesi izinliyim o gün muayene olabilirim umarım o kese değil de başka birşeydir çünkü kese ise zaten bu değer çok çok düşük sanırım Dr da o Yüzden emin olamıyor keseye benziyordu ama kesin bu kese demedi diyemediDoktor keske bir daha baksa kesede duzelme var mi diye .. carsamba sadece kan mi vereceksin
İşte bizim gibiler zaten zor kavuşuyor kavuşunca kavuşunca da doyasıya hamileliği sevinçle yaşayamıyoruz Rabbim bizlere sabır versinVeson
canım içini ferah tut.. anne olmak böyle bi şey işte.. önce değerlere takılırsın sonra kese nsl düzgün mü kalp atıyo mu gelir peşinden.. Bak ben yatağımdan kalkamıyorum.. 12. Haftaya kadar riskim devam ediyo.. Bebeğimi kaybetmekten korkuyorum.. Bugün de canım sıkkın biraz.. Kasık ağrım var.. Sürekli wc ye gidip peçeteyle kontrol ediyorum kan var mı diye.. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah...
Cnm başla Dr da hcg takibi verecek şuanda dua etmekten başka çare yok eğer kürtaj derse beklemek istiyorum der başka Dr a giderim belki ama şu aşamada beklemekten başka çare yokbaşka bi doktorada gitsene acaba o nedeyecek
ölede keseye bi baksa demiştim başka bi doktorCnm başla Dr da hcg takibi verecek şuanda dua etmekten başka çare yok eğer kürtaj derse beklemek istiyorum der başka Dr a giderim belki ama şu aşamada beklemekten başka çare yok
Dr da emin değil işte kese olduğundan ben öyle algıladım önce hcg artışına bakacak sonra karar verecek.çalışıyorum ancak pazartesiye muayene olabilirim tekrarölede keseye bi baksa demiştim başka bi doktor
Aaa ben simdi anladim .. canim belki o baska birsey olabilir oyle ise kese yeni gorunecek daha bu degerlerle net gorunmez ki zaten .. Insallah canim degerlerin kat kat artar ve mucize gercek olurCnm çalıştığım için sadece kan haftaya pazartesi izinliyim o gün muayene olabilirim umarım o kese değil de başka birşeydir çünkü kese ise zaten bu değer çok çok düşük sanırım Dr da o Yüzden emin olamıyor keseye benziyordu ama kesin bu kese demedi diyemedi
Aynen canım..İşte bizim gibiler zaten zor kavuşuyor kavuşunca kavuşunca da doyasıya hamileliği sevinçle yaşayamıyoruz Rabbim bizlere sabır versin
Aynen cnm kürtaj diyene kadar bununla devam edeceğimAaa ben simdi anladim .. canim belki o baska birsey olabilir oyle ise kese yeni gorunecek daha bu degerlerle net gorunmez ki zaten .. Insallah canim degerlerin kat kat artar ve mucize gercek olurBaska doktorda aynisini soyleyecek bos yere bir suru kan testi yapacak bu doktorla bi devam et belli olur zaten carsamba ..
yok cnm bu testte sorun var hadi diyelim o ileri hız doğru öle bile olsa 180 milyonun %2 sini hesapla sen gene hamile kalırsın ama ben bu sonucun doğru olduğunu düşünmüyorum 15 gün sonra tekrar bi yaptırın doktorlar tek teste güvenmiyorlar
Canim Alah razi olsun cok tesekkur ederimPinklove canım 22 dua 12 ihlas ve 1 fatiha okudum sana allah kabul etsin
AAA ÇOK İYİ YAPMIŞSIN BAKALIM NE DİYECEK DOKTORDAN DAHA İYİ YORUMLAR VALLAlabda çalışan bi ablam var sperm bakiyor ina gönderdim sonucu cvp bkliyorum cnm .garip bi sonucya hayırlısı cnm
Kiz dur bozma moralini hemen .. sen kagidi eline almissin ben sonucu bile gormedim doktor iyi dedi o kadar .. belki yalnis sonuclabda çalışan bi ablam var sperm bakiyor ina gönderdim sonucu cvp bkliyorum cnm .garip bi sonucya hayırlısı cnm
Cnm biliyomusun saskinlikla hic aklima gelmedi eve nasil geldiğmi bilmiyorum . Ank gidince yaptiririrz belki cnm bnm cakistigim yerdePinkcim doktora niye gostermedin sonucu alinca .. ben alip doktora cikmistim iki dk aldi iceri sonucu soyledi .. boyle kafan daha cok karisti .. madem ankaraya gideceksiniz orda versin esin daha guvenilir olur.. onlarin isi bizim muayeneden daha kotu be ..
CNM MERAK ETME HERŞEY YOLUNDA KASIK AĞRILARI ÇOK NORMAL CNM RAHMİN BÜYÜYOR HALİYLE KASIK AĞRILARI OLACAK TABİKİVeson
canım içini ferah tut.. anne olmak böyle bi şey işte.. önce değerlere takılırsın sonra kese nsl düzgün mü kalp atıyo mu gelir peşinden.. Bak ben yatağımdan kalkamıyorum.. 12. Haftaya kadar riskim devam ediyo.. Bebeğimi kaybetmekten korkuyorum.. Bugün de canım sıkkın biraz.. Kasık ağrım var.. Sürekli wc ye gidip peçeteyle kontrol ediyorum kan var mı diye.. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah...
Allahim yaa alemsin ha ordayken yazsan git goster sonucu derdim .. doktor benden bikmisti her gittigimde pihtilasma kromozon hormon testi sonucu gosteriyirdum eve gelip kara kara dusunmektense soyluyordu yapilmasi gerekeni ilac vs cikiyirdumCnm biliyomusun saskinlikla hic aklima gelmedi eve nasil geldiğmi bilmiyorum . Ank gidince yaptiririrz belki cnm bnm cakistigim yerde
tm cnm dikkat et kendine tuğbişimmm üzme kendini o bebek kucağına sağlıklı bir şeklde gelecek inş..Dr da emin değil işte kese olduğundan ben öyle algıladım önce hcg artışına bakacak sonra karar verecek.çalışıyorum ancak pazartesiye muayene olabilirim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?