Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Veson

canım içini ferah tut.. anne olmak böyle bi şey işte.. önce değerlere takılırsın sonra kese nsl düzgün mü kalp atıyo mu gelir peşinden.. Bak ben yatağımdan kalkamıyorum.. 12. Haftaya kadar riskim devam ediyo.. Bebeğimi kaybetmekten korkuyorum.. Bugün de canım sıkkın biraz.. Kasık ağrım var.. Sürekli wc ye gidip peçeteyle kontrol ediyorum kan var mı diye.. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah...

Doktor keske bir daha baksa kesede duzelme var mi diye .. carsamba sadece kan mi vereceksin
Cnm çalıştığım için sadece kan haftaya pazartesi izinliyim o gün muayene olabilirim umarım o kese değil de başka birşeydir çünkü kese ise zaten bu değer çok çok düşük sanırım Dr da o Yüzden emin olamıyor keseye benziyordu ama kesin bu kese demedi diyemedi

İşte bizim gibiler zaten zor kavuşuyor kavuşunca kavuşunca da doyasıya hamileliği sevinçle yaşayamıyoruz Rabbim bizlere sabır versin

başka bi doktorada gitsene acaba o nedeyecek
Cnm başla Dr da hcg takibi verecek şuanda dua etmekten başka çare yok eğer kürtaj derse beklemek istiyorum der başka Dr a giderim belki ama şu aşamada beklemekten başka çare yok

Cnm başla Dr da hcg takibi verecek şuanda dua etmekten başka çare yok eğer kürtaj derse beklemek istiyorum der başka Dr a giderim belki ama şu aşamada beklemekten başka çare yok
ölede keseye bi baksa demiştim başka bi doktor

Aaa ben simdi anladim .. canim belki o baska birsey olabilir oyle ise kese yeni gorunecek daha bu degerlerle net gorunmez ki zaten .. Insallah canim degerlerin kat kat artar ve mucize gercek olur Baska doktorda aynisini soyleyecek bos yere bir suru kan testi yapacak bu doktorla bi devam et belli olur zaten carsamba ..

İşte bizim gibiler zaten zor kavuşuyor kavuşunca kavuşunca da doyasıya hamileliği sevinçle yaşayamıyoruz Rabbim bizlere sabır versin
Aynen canım..
Allah yar ve yardımcın olsun..
dualarım seninle..

Aynen cnm kürtaj diyene kadar bununla devam edeceğim

labda çalışan bi ablam var sperm bakiyor ina gönderdim sonucu cvp bkliyorum cnm .garip bi sonucya hayırlısı cnm

labda çalışan bi ablam var sperm bakiyor ina gönderdim sonucu cvp bkliyorum cnm .garip bi sonucya hayırlısı cnm
Kiz dur bozma moralini hemen .. sen kagidi eline almissin ben sonucu bile gormedim doktor iyi dedi o kadar .. belki yalnis sonuc

Cnm biliyomusun saskinlikla hic aklima gelmedi eve nasil geldiğmi bilmiyorum . Ank gidince yaptiririrz belki cnm bnm cakistigim yerde

CNM MERAK ETME HERŞEY YOLUNDA KASIK AĞRILARI ÇOK NORMAL CNM RAHMİN BÜYÜYOR HALİYLE KASIK AĞRILARI OLACAK TABİKİ

Cnm biliyomusun saskinlikla hic aklima gelmedi eve nasil geldiğmi bilmiyorum . Ank gidince yaptiririrz belki cnm bnm cakistigim yerde
Allahim yaa alemsin ha ordayken yazsan git goster sonucu derdim .. doktor benden bikmisti her gittigimde pihtilasma kromozon hormon testi sonucu gosteriyirdum eve gelip kara kara dusunmektense soyluyordu yapilmasi gerekeni ilac vs cikiyirdum

Dr da emin değil işte kese olduğundan ben öyle algıladım önce hcg artışına bakacak sonra karar verecek.çalışıyorum ancak pazartesiye muayene olabilirim tekrar
tm cnm dikkat et kendine tuğbişimmm üzme kendini o bebek kucağına sağlıklı bir şeklde gelecek inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…