Ovulasyon testi mi kızlar sanilinanin aksine 2 saat sıvı alımı filan etki etmiyor ben su alsam da almasam da sonuc degismiyor ki sadece son 15 dk aşırı sıvı tuketilmesinay misafir geldi gidemedim...şimdi gideyim bari...ölecem valla tutmaktan...
Duani ettim canim 22 adet Allah kabul etsinEn iyisi yatmayayim canim, kafami durduk yere karistirmayayim. Dualarimi eksik etmiyorum zaten, Rabbim kabul etsin insallah... Ay ne güzel yazmissin, melekler sordugunda Rabbim bizler icinde ol desin insallah.
ETKİLİYOR CNM YA BEN 1 SENEDİR KULLANIYORUM BU TESTLERİ AŞIRI SU İÇEN Bİ İNSANIM SİLİK ÇIKIYOR PİK GÜNÜNDE BİLEOvulasyon testi mi kızlar sanilinanin aksine 2 saat sıvı alımı filan etki etmiyor ben su alsam da almasam da sonuc degismiyor ki sadece son 15 dk aşırı sıvı tuketilmesin
Allah büyük bitanem, moral bozmak yok... Kizini kaybeden arkadasi hatirliyormusun, tüp bebek yaptiracagi gün gec kalmis ve cok üzülmüstü... Ayni ay hamile kaldi. Takdiri ilahi, sen umudunu kaybetme.bilmemki ebrum ya...moralim çok bozuldu valla...
Hadi hayirli olsun canim. Serophene sana bebisini getirsin insallah :)selam kızlar nasılsınız ben bu gün sabah başladım serophene bismillah deyip bakalım nasip olacak mı
Allah razi olsun canim ♥Duani ettim canim 22 adet Allah kabul etsin
Valla bu gün kafam allak bullak oldu tum bilinenler karıştı ya ateşim yükseliyor sıvı değişiyor lh pik yapıyor sonra siliklesiyor filan ama benim yumoslar catlamiyor hamile kalamiyorum catlamadiklari icinETKİLİYOR CNM YA BEN 1 SENEDİR KULLANIYORUM BU TESTLERİ AŞIRI SU İÇEN Bİ İNSANIM SİLİK ÇIKIYOR PİK GÜNÜNDE BİLE
SENIN SORUN NEYDİ CNM TAM OALRAK?Valla bu gün kafam allak bullak oldu tum bilinenler karıştı ya ateşim yükseliyor sıvı değişiyor lh pik yapıyor sonra siliklesiyor filan ama benim yumoslar catlamiyor hamile kalamiyorum catlamadiklari icin
Kiz Semos her derde devasin doktor gibi masallahSENIN SORUN NEYDİ CNM TAM OALRAK?
KEŞKE BÖLE OLMASAYDIM CNM 2 SENEDİR HASTALIKLAR DÜŞÜKLER SAYISIZ TESTLER HAFTADA 2 KEZ MUTLAKA HASTANE ZİYARETİ DNA LARIMA KADAR İNCELEDİLER ÖĞRENMEDİĞİM BİŞİ KALMADI SAYELERİNDE :)Kiz Semos her derde devasin doktor gibi masallah
Benimde herseye bakildi ama cok aklimda kalmiyor hersey sende hafizada kuvvetliKEŞKE BÖLE OLMASAYDIM CNM 2 SENEDİR HASTALIKLAR DÜŞÜKLER SAYISIZ TESTLER HAFTADA 2 KEZ MUTLAKA HASTANE ZİYARETİ DNA LARIMA KADAR İNCELEDİLER ÖĞRENMEDİĞİM BİŞİ KALMADI SAYELERİNDE :)
Seninde yüzün gülecek bitanem, sabirinin sonu selamet olacak insallah.KEŞKE BÖLE OLMASAYDIM CNM 2 SENEDİR HASTALIKLAR DÜŞÜKLER SAYISIZ TESTLER HAFTADA 2 KEZ MUTLAKA HASTANE ZİYARETİ DNA LARIMA KADAR İNCELEDİLER ÖĞRENMEDİĞİM BİŞİ KALMADI SAYELERİNDE :)
Allah razi olsun canim, agzina saglik.
İNŞALLAH CNM HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLSÜN RABBİM OL DESİN YETERKİ HAYIRLISIYLA Bİ OL DESE DÜNYALAR BİZİM OLACAKSeninde yüzün gülecek bitanem, sabirinin sonu selamet olacak insallah.
Allah razi olsun canim, agzina saglik.
HAFIZA MI BİLMEM AMA BEN ÜNİDE DERSLERİM KİMYA AĞIRLIKLI İDİ BİDE AŞIRI EZBERE DAYALI İDİ BELKİ ONDANDIRBenimde herseye bakildi ama cok aklimda kalmiyor hersey sende hafizada kuvvetli
Benim tezime gore benim yumurtalar oluşuyor yeterli buyukluge ulaşıyor ancak catlamiyor fakat bu süre zarfinda ates yukselmesi akintinin degismesi lh piki flan oluyor sanırım catlama ignesi olmam gerekecek kan sonucu cikinca daha net konuşabilirimSENIN SORUN NEYDİ CNM TAM OALRAK?
PEKİ ÇATLAMAYANLAR REGL İLE ATILIYOMU YOKSA FOLİKÜL KİSTİNE Mİ DÖNÜŞÜYO CNM?Benim tezime gore benim yumurtalar oluşuyor yeterli buyukluge ulaşıyor ancak catlamiyor fakat bu süre zarfinda ates yukselmesi akintinin degismesi lh piki flan oluyor sanırım catlama ignesi olmam gerekecek kan sonucu cikinca daha net konuşabilirim
Regl ile atiliyor sadece bi ay cok stres yapmistim kistin tamamen gitmesi 3 ayi buldu o sure zarfında diğer yumurtaliklar çalışmıştıPEKİ ÇATLAMAYANLAR REGL İLE ATILIYOMU YOKSA FOLİKÜL KİSTİNE Mİ DÖNÜŞÜYO CNM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?