Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

selam kızlar nasılsınız ben bu gün sabah başladım serophene bismillah deyip bakalım nasip olacak mı

ay misafir geldi gidemedim...şimdi gideyim bari...ölecem valla tutmaktan...
Ovulasyon testi mi kızlar sanilinanin aksine 2 saat sıvı alımı filan etki etmiyor ben su alsam da almasam da sonuc degismiyor ki sadece son 15 dk aşırı sıvı tuketilmesin

En iyisi yatmayayim canim, kafami durduk yere karistirmayayim. Dualarimi eksik etmiyorum zaten, Rabbim kabul etsin insallah... Ay ne güzel yazmissin, melekler sordugunda Rabbim bizler icinde ol desin insallah.
Duani ettim canim 22 adet Allah kabul etsin

Ovulasyon testi mi kızlar sanilinanin aksine 2 saat sıvı alımı filan etki etmiyor ben su alsam da almasam da sonuc degismiyor ki sadece son 15 dk aşırı sıvı tuketilmesin
ETKİLİYOR CNM YA BEN 1 SENEDİR KULLANIYORUM BU TESTLERİ AŞIRI SU İÇEN Bİ İNSANIM SİLİK ÇIKIYOR PİK GÜNÜNDE BİLE

bilmemki ebrum ya...moralim çok bozuldu valla...
Allah büyük bitanem, moral bozmak yok... Kizini kaybeden arkadasi hatirliyormusun, tüp bebek yaptiracagi gün gec kalmis ve cok üzülmüstü... Ayni ay hamile kaldi. Takdiri ilahi, sen umudunu kaybetme.

selam kızlar nasılsınız ben bu gün sabah başladım serophene bismillah deyip bakalım nasip olacak mı
Hadi hayirli olsun canim. Serophene sana bebisini getirsin insallah :)

Dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 23
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 23
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 26
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 23
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 23
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 23
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22 okundu
  9. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 20 okundu
  10. -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu
  11. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 40 okundu
  12. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 23
  13. -> 08.11.: cornella -> mazeretli
  14. -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> 23

Okunan sayı: 126
Eksik: 187
Kumbara: 130

Duani ettim canim 22 adet Allah kabul etsin
Allah razi olsun canim ♥

ETKİLİYOR CNM YA BEN 1 SENEDİR KULLANIYORUM BU TESTLERİ AŞIRI SU İÇEN Bİ İNSANIM SİLİK ÇIKIYOR PİK GÜNÜNDE BİLE
Valla bu gün kafam allak bullak oldu tum bilinenler karıştı ya ateşim yükseliyor sıvı değişiyor lh pik yapıyor sonra siliklesiyor filan ama benim yumoslar catlamiyor hamile kalamiyorum catlamadiklari icin

KEŞKE BÖLE OLMASAYDIM CNM 2 SENEDİR HASTALIKLAR DÜŞÜKLER SAYISIZ TESTLER HAFTADA 2 KEZ MUTLAKA HASTANE ZİYARETİ DNA LARIMA KADAR İNCELEDİLER ÖĞRENMEDİĞİM BİŞİ KALMADI SAYELERİNDE :)
Benimde herseye bakildi ama cok aklimda kalmiyor hersey sende hafizada kuvvetli

KEŞKE BÖLE OLMASAYDIM CNM 2 SENEDİR HASTALIKLAR DÜŞÜKLER SAYISIZ TESTLER HAFTADA 2 KEZ MUTLAKA HASTANE ZİYARETİ DNA LARIMA KADAR İNCELEDİLER ÖĞRENMEDİĞİM BİŞİ KALMADI SAYELERİNDE :)
Seninde yüzün gülecek bitanem, sabirinin sonu selamet olacak insallah.

E-brulim 12 ihlas bir fatiha 23 tane ayetel kursi okudum .. Rabbim kabul etsin canim
Allah razi olsun canim, agzina saglik.

SENIN SORUN NEYDİ CNM TAM OALRAK?
Benim tezime gore benim yumurtalar oluşuyor yeterli buyukluge ulaşıyor ancak catlamiyor fakat bu süre zarfinda ates yukselmesi akintinin degismesi lh piki flan oluyor sanırım catlama ignesi olmam gerekecek kan sonucu cikinca daha net konuşabilirim

PEKİ ÇATLAMAYANLAR REGL İLE ATILIYOMU YOKSA FOLİKÜL KİSTİNE Mİ DÖNÜŞÜYO CNM?

PEKİ ÇATLAMAYANLAR REGL İLE ATILIYOMU YOKSA FOLİKÜL KİSTİNE Mİ DÖNÜŞÜYO CNM?
Regl ile atiliyor sadece bi ay cok stres yapmistim kistin tamamen gitmesi 3 ayi buldu o sure zarfında diğer yumurtaliklar çalışmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…