Amin insallah canim... Rabbim bize dünyalari verecek insallah, dualarimiz buna vesile olacakİNŞALLAH CNM HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLSÜN RABBİM OL DESİN YETERKİ HAYIRLISIYLA Bİ OL DESE DÜNYALAR BİZİM OLACAK
Yok gülüm ben temizim sükür... Her seyim normal cikti, bir tek troid sinirdaydi onu da ilac kullaniyorum düzeldi simdi.@E-BRULİM CNM SENDE Bİ SKINTI VARMIYDI PCOS FELAN?
HMMMM SEN OYÜZDEN ARD ARDA AŞILAMA YAPTIRIYOSUN ANLADIM CNMM.ALMANYADA PAHALIMI AŞILAMA NASIL İĞNE Mİ KULLANIOSUN AŞILAMADA SPERMLERİ YIKIYOLAR DİMİ?Amin insallah canim... Rabbim bize dünyalari verecek insallah, dualarimiz buna vesile olacak
Yok gülüm ben temizim sükür... Her seyim normal cikti, bir tek troid sinirdaydi onu da ilac kullaniyorum düzeldi simdi.
Bizde sorun esim
REGL İLE ATILIYORSA SÜPER CNM..HORMONLARIN NASIL?Regl ile atiliyor sadece bi ay cok stres yapmistim kistin tamamen gitmesi 3 ayi buldu o sure zarfında diğer yumurtaliklar çalışmıştı
Normal çıktı ama catlamiyor bu veletlerREGL İLE ATILIYORSA SÜPER CNM..HORMONLARIN NASIL?
Aynen canim o yüzden asilamayi denedik... ama Allahin hakki üctür, bu sondu...HMMMM SEN OYÜZDEN ARD ARDA AŞILAMA YAPTIRIYOSUN ANLADIM CNMM.ALMANYADA PAHALIMI AŞILAMA NASIL İĞNE Mİ KULLANIOSUN AŞILAMADA SPERMLERİ YIKIYOLAR DİMİ?
CNM OZAMAN YURT DIŞINDAN NEDEN BURAYA GELİYOLAR TÜP BEBEK İÇİN:):) ANLAMADIM ŞUAN BEN BENİM GİTTİĞİM MERKEZDE DÜNYA KADAR ALMANYADAN GELEN VARDI YAHU İLGİNÇ.BİZİM BURDA ÖZEL SİGORTADA DAHİL HİÇBİRİ MASRAF FELAN KARŞILAMIYOR ANCAK DEVLET ÜNİLERİNDE YAPTIRISAN YAŞ SINIRI EVLİLİK YILI VS RAPOR ALIRSAN KARŞILIYOMUŞ.BEN AŞILAMA 2700 ÖDEDİM YAAynen canim o yüzden asilamayi denedik... ama Allahin hakki üctür, bu sondu...
Burada sigorta masraflarin büyük bir kismini karsiliyor canim. Ben klomen+catlatma ignesi+asilama icin toplam 60€ civarinda bir sey ödeyecegim. Tüp bebek pahali ama onun da tamamini karsilayan sigortalar var.
Asilama islemi ayni canim, spermler yikaniyor ve kateter ile rahime birakiliyor.
TATLIMM KAN ŞEKERİN NASIL HİÇ BAKTIRDINMI?Normal çıktı ama catlamiyor bu veletler
Tüp bebek ücreti normalinde 6000€ civarinda, benim is arkadasim özellikle baska sigortaya gecti bütün masraflari karsilamalari icin ve bir daha ki tüp bebege hic bir sey ödemeyecek. Simdiki sigortasi da yarisindan fazlasini karsiladi, 2000 küsür ödedi. Bence cogu insanlarin bundan haberi yok canim, 6000 € yu cebimizden ödeyecegiz düsüncesiyle türkiyede yaptiriyorlar.CNM OZAMAN YURT DIŞINDAN NEDEN BURAYA GELİYOLAR TÜP BEBEK İÇİN:):) ANLAMADIM ŞUAN BEN BENİM GİTTİĞİM MERKEZDE DÜNYA KADAR ALMANYADAN GELEN VARDI YAHU İLGİNÇ.BİZİM BURDA ÖZEL SİGORTADA DAHİL HİÇBİRİ MASRAF FELAN KARŞILAMIYOR ANCAK DEVLET ÜNİLERİNDE YAPTIRISAN YAŞ SINIRI EVLİLİK YILI VS RAPOR ALIRSAN KARŞILIYOMUŞ.BEN AŞILAMA 2700 ÖDEDİM YAOTURDU VALLA İÇİME .SPERM SAYISI ÇOKMU DÜŞÜK Kİ YAA CNM BİŞİ KULLANDINIZMI İLAÇ SEBEBİNE NE DENDİ?
ÇOK KÖTÜ DEĞİLSE VİTAMİN KULLANIN CNM CİDDEN ÇOK İŞE YARIYOR Kİ BENİM EŞİMDE VARİKOSEL OLMASINA RAĞMEN İŞE YARADI.BENCEDE DEDİĞİN GİBİ BİLMİYORLAR ONLARIN KAZANDIIĞI PARA BİRİMİNE GÖRE BURAYA KIYASLA UCUZ BİLE SAYILIR.İNŞ SENİN BU SON DENEME OLUMLU OLUR CNMCIM YATüp bebek ücreti normalinde 6000€ civarinda, benim is arkadasim özellikle baska sigortaya gecti bütün masraflari karsilamalari icin ve bir daha ki tüp bebege hic bir sey ödemeyecek. Simdiki sigortasi da yarisindan fazlasini karsiladi, 2000 küsür ödedi. Bence cogu insanlarin bundan haberi yok canim, 6000 € yu cebimizden ödeyecegiz düsüncesiyle türkiyede yaptiriyorlar.
Sonuclari ezbere bilmiyorum kuzum aksam eve gidince yazip bakarim. Sonuc cok kötü degil ama iyi de degil :)
Esime "eger bu asilamada tutmazsa tüp bebege kadar seni keciboynuzuyla besleyecegim" dedimÇOK KÖTÜ DEĞİLSE VİTAMİN KULLANIN CNM CİDDEN ÇOK İŞE YARIYOR Kİ BENİM EŞİMDE VARİKOSEL OLMASINA RAĞMEN İŞE YARADI.BENCEDE DEDİĞİN GİBİ BİLMİYORLAR ONLARIN KAZANDIIĞI PARA BİRİMİNE GÖRE BURAYA KIYASLA UCUZ BİLE SAYILIR.İNŞ SENİN BU SON DENEME OLUMLU OLUR CNMCIM YA
yok canım hic baktirmadim benim tsh sinirda belki ondandirTATLIMM KAN ŞEKERİN NASIL HİÇ BAKTIRDINMI?
TSH DA ETKİLER AYNEN HORMONLAR NORMAL DEDİN DİE SORDUM CNM ŞEKERİ TSH I DENGELEMEK İÇİN İÇİYOMUSUN İLAÇyok canım hic baktirmadim benim tsh sinirda belki ondandir
Onun icin sana ilac vermediler mi canim?yok canım hic baktirmadim benim tsh sinirda belki ondandir
CNM PROXEED EMODEX AYNI AYARDA GNC VARMI ORDA?Esime "eger bu asilamada tutmazsa tüp bebege kadar seni keciboynuzuyla besleyecegim" dedim
Canim sen gecen bir ilac söylemistin proxeed bir seydi, ona baktim ama almanyada yok galiba.
Insallah hepimizin son denemesi olur, böyle pes pese patir patir dökülürüz
Simdi baktim proxeed plus diye bir ilac var. Sperm kalitesini iyilestiriyormus. Evde arastiracagim.CNM PROXEED EMODEX AYNI AYARDA GNC VARMI ORDA?
Aynisi olmasada benzerini bulabilirim herhalde gülüm. Ben aksama degerleri bir yazayim da sen incele bir zahmet... Ona göre tavsiyede bulunursun artikEBRUM BU VARDIR KESİN ORDA
TAMAM CNMCIM BURDAN ODADAN ARKADAŞIMIN ÇOK SAMİMİ ARKADAŞI PROF.ÜROLOG ONA DA SORARIM:)Aynisi olmasada benzerini bulabilirim herhalde gülüm. Ben aksama degerleri bir yazayim da sen incele bir zahmet... Ona göre tavsiyede bulunursun artik
Cok sag ol gülümTAMAM CNMCIM BURDAN ODADAN ARKADAŞIMIN ÇOK SAMİMİ ARKADAŞI PROF.ÜROLOG ONA DA SORARIM:)
NE DEMEK CNMM BENİM ALMANYADA NERDEYDİN SEN? BEN BERLİN,KÖLN,DÜSSELDORF A GELMİŞTİM:)Cok sag ol gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?