- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
İlaç ne verdi cnm doktorHoş geldin şeker parem. Evet atlattık çok şükür bin şükür..
İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum.. İlaca başladım..
Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin..
Şimdi cinsiyet heyecanı sardı bakalım..
Bir kaç haftaya o da belli olur inşallah..,
Rabbim dualarımızı kabul eylesin..
beceremedım ki:) bekledimm fotoyu atmadın sonra herkes yattı heralde dedim bende uyudum cnm:))
Cnm eşinde varikosel varmı?beceremedım kitelefona sınır oldum. dur bulayım ne yazmıstım......
gorunum : opak
volum : 2
konsantrasyon:86x10 üzeri 6/ ml
motilite :40
prograsif molilite :8
non prograsif motılıte:20
yerınde motil:12
immotil:60
total prograsif motil sperm sayısı:48,16
normal morfoloji:2
Cnm eşinde varikosel varmı?
Hmmm etkilemiştir tatlım antibiyotik kullanımı etkiliyor bayağ ama sayıyıyı etkiler morfoliji etkilemez. Morfoloji kötü açıkçası benim eşiminde %2 idi 1 ay sonra yedirdim içirdim %3 oldu. Ürolojiye sonuçları göstermenizde fayda var gerekirse o ultrason tetkiki verip varikosel varmı diye bakabilir. Morfoloji demek başı kuyruğu normal dölleme kabiliyeti olan sperm oranı demek varikosel yoksa vitamin verir doktor bu değerlerr çok çok daha artar daha iyi olurlar cnm.yanı bilmıyorum kı. doktor bır sey söylemedi. ben yapılacak bır sey var mı dıye sordum esım ıcın. yok dedı.
örnegı verdıgınde cok hastaydı ve ılac kullanıyordu. sadece onu soyledım testı etkılemıs mıdır bılmıyorum.
İlaç ne verdi cnm doktor
Hmmm etkilemiştir tatlım antibiyotik kullanımı etkiliyor bayağ ama sayıyıyı etkiler morfoliji etkilemez. Morfoloji kötü açıkçası benim eşiminde %2 idi 1 ay sonra yedirdim içirdim %3 oldu. Ürolojiye sonuçları göstermenizde fayda var gerekirse o ultrason tetkiki verip varikosel varmı diye bakabilir. Morfoloji demek başı kuyruğu normal dölleme kabiliyeti olan sperm oranı demek varikosel yoksa vitamin verir doktor bu değerlerr çok çok daha artar daha iyi olurlar cnm.
Aynen sakınnn benim eşimde varikosel çıkınca adam stressten ilişkiye bile giremedievet şimdi bıraz baktım da öyleymıs. urolojıye gösterememiştik bız. olmazsa tekrar sperm testı verıp dedıgın gıbı sonucları doktora gösterırız. ultrason falan bakılsın barı. umarım iyi çıkar. neyse bu şekilde anlatmayım da stres olmasın. okudugum kadarıyla bu yuzden stres olan cok erkek varmıs ve etkılıyormus sonucları.
Bakılmıştır cnm ya illaki sorun olsaydı sölerlerdi.%2 morfoloji gebe kalmaya engel değil cnm benim eşimde %2 idi korunmadığım ay gebe kalmıştım. 2 düşük yaptım işte ama sperm kaynaklı olmadığını söledi doktorlar. %1 ile bile gebe kalan çok sayı iyi ise yüzde hesabına göre bayağ bi sperm oluyo yeterli oluyo yani cnmya belkı bız 1 senedır bosuna ugras verıyoruz. morfolojı önemlıymıs. daha öönce devlet hastanesınde sperm testı yaptırmıstık ama hıc morfolojı vs bır sey dememıstı doktorlar. acaba devlette morfolojıye bakılmıyor mu?
Antibiyotik zaten penesilin grubundan veriyolar gebelikte güvenli diye:) bol su iç cnm gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çok oluyorCefbir Plus 300/125 mg canım antibiyotik vermiş sanırım..
Bir de folik asiti folibol içiyodum o ağır gelir artık sana
dedi, ssk'nın karşılamadığı varmış ondan aldık
günde 3 kez kullanıyosun, ondan devam et dedi..
Kan hapı-folik asit-decavit- kullanıyorum,
progestanı da tehlike kalmadığı için artık içmiycem..
Böyle canım..
Aynen canım ztn gebelikten dolayıAntibiyotik zaten penesilin grubundan veriyolar gebelikte güvenli diye:) bol su iç cnm gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor
İyi bende nasıl olıyımmm cnm:) geçen ay birsürü gebelik belirtisi yaşadım kahverengi leke de dahil buna ilk defa böle bişi olmuştu ama boş çıktıAynen canım ztn gebelikten dolayı
sık idrara çıkıyodum.. Şimdi daha çok çıkarım artıkSen nasılsın bakalım??
Ağzına sağlık gülüm, ALLAH kabul etsin. Hacca yada umreye giden birinin kâbe'yi gördüğü an ettiği dua kabul olurmuş, gidenlerden dua isteyin.iyi geceler kizlar bu gün hacdan gelen arkadsi ziyarete gittik zemzemi icerken hepiniz icin dua ettim Allah kabul etsin insallah.
Bugün kalan 5 duayı ben tamamladım canım. ALLAH kabul etsin namazında ettiğin güzel dualarını :)ebrum canim bana bu g+ünkü dua icin okundu yazar misin namazdan sonra okuyacagfim birazdan tekrar giremem belki yazamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?