Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İlaç ne verdi cnm doktor

:) bekledimm fotoyu atmadın sonra herkes yattı heralde dedim bende uyudum cnm:))
beceremedım ki telefona sınır oldum. dur bulayım ne yazmıstım......
gorunum : opak
volum : 2
konsantrasyon:86x10 üzeri 6/ ml
motilite :40
prograsif molilite :8
non prograsif motılıte:20
yerınde motil:12
immotil:60
total prograsif motil sperm sayısı:48,16
normal morfoloji:2

Cnm eşinde varikosel varmı?

Cnm eşinde varikosel varmı?

yanı bilmıyorum kı. doktor bır sey söylemedi. ben yapılacak bır sey var mı dıye sordum esım ıcın. yok dedı.
örnegı verdıgınde cok hastaydı ve ılac kullanıyordu. sadece onu soyledım testı etkılemıs mıdır bılmıyorum.

Hmmm etkilemiştir tatlım antibiyotik kullanımı etkiliyor bayağ ama sayıyıyı etkiler morfoliji etkilemez. Morfoloji kötü açıkçası benim eşiminde %2 idi 1 ay sonra yedirdim içirdim %3 oldu. Ürolojiye sonuçları göstermenizde fayda var gerekirse o ultrason tetkiki verip varikosel varmı diye bakabilir. Morfoloji demek başı kuyruğu normal dölleme kabiliyeti olan sperm oranı demek varikosel yoksa vitamin verir doktor bu değerlerr çok çok daha artar daha iyi olurlar cnm.

İlaç ne verdi cnm doktor

Cefbir Plus 300/125 mg canım antibiyotik vermiş sanırım..
Bir de folik asiti folibol içiyodum o ağır gelir artık sana
dedi, ssk'nın karşılamadığı varmış ondan aldık
günde 3 kez kullanıyosun,
ondan devam et dedi..

Kan hapı-folik asit-decavit- kullanıyorum,
progestanı da tehlike kalmadığı için artık içmiycem..
Böyle canım..

evet şimdi bıraz baktım da öyleymıs. urolojıye gösterememiştik bız. olmazsa tekrar sperm testı verıp dedıgın gıbı sonucları doktora gösterırız. ultrason falan bakılsın barı. umarım iyi çıkar. neyse bu şekilde anlatmayım da stres olmasın. okudugum kadarıyla bu yuzden stres olan cok erkek varmıs ve etkılıyormus sonucları.

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 2
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 1
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 32 okundu
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 25 okundu
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 11 okundu
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25 okundu
  9. -> 02.11.: blueblueEyes -> 50 okundu
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 23 okundu
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 18 okundu
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 60 okundu
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 2
  14. -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 20 okundu
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 298
Eksik: 5
Kumbara: 63

Aynen sakınnn benim eşimde varikosel çıkınca adam stressten ilişkiye bile giremedi erkekler çok etkileniyo bizim gibi değiller bi gösterin içiniz rahat eder.

ya belkı bız 1 senedır bosuna ugras verıyoruz. morfolojı önemlıymıs. daha öönce devlet hastanesınde sperm testı yaptırmıstık ama hıc morfolojı vs bır sey dememıstı doktorlar. acaba devlette morfolojıye bakılmıyor mu?

Bakılmıştır cnm ya illaki sorun olsaydı sölerlerdi.%2 morfoloji gebe kalmaya engel değil cnm benim eşimde %2 idi korunmadığım ay gebe kalmıştım. 2 düşük yaptım işte ama sperm kaynaklı olmadığını söledi doktorlar. %1 ile bile gebe kalan çok sayı iyi ise yüzde hesabına göre bayağ bi sperm oluyo yeterli oluyo yani cnm

Antibiyotik zaten penesilin grubundan veriyolar gebelikte güvenli diye:) bol su iç cnm gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor

Antibiyotik zaten penesilin grubundan veriyolar gebelikte güvenli diye:) bol su iç cnm gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor
Aynen canım ztn gebelikten dolayı
sık idrara çıkıyodum.. Şimdi daha çok çıkarım artık Sen nasılsın bakalım??

Aynen canım ztn gebelikten dolayı
sık idrara çıkıyodum.. Şimdi daha çok çıkarım artık Sen nasılsın bakalım??
İyi bende nasıl olıyımmm cnm:) geçen ay birsürü gebelik belirtisi yaşadım kahverengi leke de dahil buna ilk defa böle bişi olmuştu ama boş çıktı bu ay beklentim yok acıkçası ocakta kısmetse tüp bebek düşünüyoruz. Oyüzden saldım açıkçası ben:) kızlar yaptı die bende yakı yapıştırdım 2 gün belime belim ağrıyodu iyi geldi ama:)

Yarının dua listesi...

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:

1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 23
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 23
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 23
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 23
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 23
  9. -> 02.11.: blueblueEyes -> 22
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 22 okundu
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 22
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 22
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 22
  14. -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 22
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 22
Eksik: 291
Kumbara: 41

E-brulim ebrum canim bana bu g+ünkü dua icin okundu yazar misin namazdan sonra okuyacagfim birazdan tekrar giremem belki yazamam

iyi geceler kizlar bu gün hacdan gelen arkadsi ziyarete gittik zemzemi icerken hepiniz icin dua ettim Allah kabul etsin insallah.
Ağzına sağlık gülüm, ALLAH kabul etsin. Hacca yada umreye giden birinin kâbe'yi gördüğü an ettiği dua kabul olurmuş, gidenlerden dua isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…