Haydi güzel haberlerini alırız ins.selam güzel bayanlar ,
güzel bir gün sizin olsun ,göbüşleriniz bebişle dolsun
oyumu kullandım da geldim ,vatanımız için hayırlısı olsun
duadan 50 tane okudum ,Allah kabul etsin.
yarın sabah doktora gidicem bakalım gerekirse kan testi yaptırıcam.çokheyecanlıyım umutluyum biraz da korkuyorum.
Ağzına sağlık ablacımm aminnnn rabbim hepimizin yüzünü güldürsünn inşallahSağol bitanem.. İnşallah canım benim inşallah.. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin cümlemizin inşallah Tuğbacım ...
Banada 25 yaz ebrucum...DESIGNER27 semacım için...Allâh kabul etsin inşallah... Tez vakitte bebişi gelsin...
Amin bitanem inşallah....Ağzına sağlık ablacımm aminnnn rabbim hepimizin yüzünü güldürsünn inşallah
ALLAH kabul etsin canım, hislerin çok kuvvetli ve ben senin hislerine çok güveniyorum :)Sema duani ettim canim Allah kabul etsin su gibi aktı sureler huzur buldum okurken 22 adet:) ebru 20 adet de kumbaraya sonraki gunler mazeretli olacagim buyuk ihtimal canim
Sağ ol canım benim :) Nasılsın Ebrum? Topik bu aralar sessiz..ALLAH kabul etsin canım, hislerin çok kuvvetli ve ben senin hislerine çok güveniyorum :)
Gülüm bugün biraz tuhafım içim bir hoş, midem bulanıyormuş gibi ama ben bunu belirtiye bağlamıyorum, çünkü daha çok erken :) sen nasılsın? Topik durgun, yarından itibaren yine çoşturalım buraları :)Sağ ol canım benim :) Nasılsın Ebrum? Topik bu aralar sessiz..
Bünyen hasassa belirti de olabilir canim yarin costururuz buraları ben iyiyim de kilo aldim bu gunden itibaren perhize giriyorum 4 kilo vermem lazim rahatsizlik veriyorGülüm bugün biraz tuhafım içim bir hoş, midem bulanıyormuş gibi ama ben bunu belirtiye bağlamıyorum, çünkü daha çok erken :) sen nasılsın? Topik durgun, yarından itibaren yine çoşturalım buraları :)
Ne guzel canım havalar guzel mi oralarda?Kızımı gezmeye getirdim..biraz değişiklik oldu bizede...
sagol canim ben gec kaldim biraz ama okudum 18 tane kumbaraya mi atuilacak ozamanBugün kalan 5 duayı ben tamamladım canım. ALLAH kabul etsin namazında ettiğin güzel dualarını :)
canim Allah daha nice evlilik yildönümleri göstersin kocanla cocuklarinla beraber1 kasım yani bugün evlilik yıldönümümüz bizim.İnşallah eşime hediye olarak hamilelik haberimi veririm...
Duamı okudum 22 ayetel kürsi 12 ihlas bir Fatiha Rabbim kabul etsinAllah kabul etsinn canım ağzına sağlıkkk:)
Ben pek ümitlenmek istemiyorum kuzum :) hayırlısı artık... Kısa süre içinde mi kilo aldın?Bünyen hasassa belirti de olabilir canim yarin costururuz buraları ben iyiyim de kilo aldim bu gunden itibaren perhize giriyorum 4 kilo vermem lazim rahatsizlik veriyor
Ne guzel canım havalar guzel mi oralarda?
Canım isim olarak kimseye niyetlenmediysen kumbaraya atarım?sagol canim ben gec kaldim biraz ama okudum 18 tane kumbaraya mi atuilacak ozaman
canim Allah daha nice evlilik yildönümleri göstersin kocanla cocuklarinla beraber
Canım tatilde aldım eylulde gitmistik veremedim onları ya yarın sperm testine gidecegiz dua edin olur mu? Sonra da hsg yolları taşlıBen pek ümitlenmek istemiyorum kuzum :) hayırlısı artık... Kısa süre içinde mi kilo aldın?
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. @SaTu ST'nin seni söylemesi beni çok etkiledi, sanki hsg ye gerek kalmayacakmış gibi (inşallah) :)Canım tatilde aldım eylulde gitmistik veremedim onları ya yarın sperm testine gidecegiz dua edin olur mu? Sonra da hsg yolları taşlı
Bu gun regl olurum canım ya pek umidim yok gece de olmazsam test yaparım ise gitmeden kardesim yurt disindan dönüyor gelmeden hamile olmani bekliyorum demişti 5 ay önce. yarin gece geliyor hep aklımda o haberi verebilmek :)313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 15
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 15
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 25 okundu
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 25 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 17 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 15
- -> 02.11.: blueblueEyes -> 50 okundu
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 15
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 40 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 15
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 15
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 223
Eksik: 90
Kumbara: 61
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. @SaTu ST'nin seni söylemesi beni çok etkiledi, sanki hsg ye gerek kalmayacakmış gibi (inşallah) :)
kumbaraya at canim o zaman niyet almadim dünkünde benCanım isim olarak kimseye niyetlenmediysen kumbaraya atarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?