- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Söylemedi leyloşum, yarın gelince kendisine sorarız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylemedi leyloşum, yarın gelince kendisine sorarız.
amn canim insallah hepimizle birlikteHadi hayırlısı gülüm, bol bol sağlıklı yumoşun olsun, döllenip meleğin/meleklerin gelsin inşallah :)
canim bende iyim heyecan var biraz tedavi süreci icinTekrar geçmiş olsun canım...
Bizimde vardı kuşumuz ben bekarken..konuşuyordu hemde.. Ölünce çok üzülmüştüm...
Sağol canım.. İyiyiz çok şükür sen nasılsın haticem?
Hadi hayırlısı bakalım canım...İnşallah güzel haberler alırsın tatlım..
Aaaa sizdemi 1kasımda evlendiniz canım ya..Bugün bizimde evlilik yıldönümümüz... Sizinkide kutlu olsun kübracım...
bende iyiym canim sükür secim sonuclarini takip etmekten bu aksam erken giremedimIyi geceler canım uyku tutmuyor sen nasılsın ?
amin canim aman ihmal etme bi an önce kontrolünü ol zor sürecler bunlar Allah hayirlisini versininş dış deildir ya işte dış boş bunlar korkutuo beni kimyasal gebelik yaşamam kötünün iyisi gibi gelicek bana çünki kimyasalın arkası koly derler kürtajda gerektirmio ama dış boş zor şeyler allahım beterinden korusun hepimizi
Gunaydin cnmSağol cnmm nasıl geçti tatilin çalışma yapabildiniz demi:)
Hosbulduk cnmmmm313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 9
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 8
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 25 okundu
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 25 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 17 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25 okundu
- -> 02.11.: blueblueEyes -> 50 okundu
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 15 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 40 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 8
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 25 okundu
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 288
Eksik: 25
Kumbara: 79
Gözün aydın canım, inşallah güzel haberi verirsin kardeşine :)
Kaç gün oldu kuzum?
Hoşgeldin kuzucum, özledim seni :) kv nin zararı yoktur ona eminim gülüm :)
Çok geçmiş olsun gülümverilmiş sadakanız varmış.
Canım aramıza hoşgeldin, bende aşılamanın 9. günündeyim. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah Rabbim bekletmeden kavuşturur bebeğine.
Afyonlumusun canım hemşerimiyiz :)
Aleyküm selam lokumcum :)
Hadi hayırlısı gülüm, bol bol sağlıklı yumoşun olsun, döllenip meleğin/meleklerin gelsin inşallah :)
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, Rabbim size tez vakitte hediyenizi göndersin :)
Tekrar geçmiş olsun canım...
Bizimde vardı kuşumuz ben bekarken..konuşuyordu hemde.. Ölünce çok üzülmüştüm...
Sağol canım.. İyiyiz çok şükür sen nasılsın haticem?
Hadi hayırlısı bakalım canım...İnşallah güzel haberler alırsın tatlım..
Aaaa sizdemi 1kasımda evlendiniz canım ya..Bugün bizimde evlilik yıldönümümüz... Sizinkide kutlu olsun kübracım...
@e-berulimGünaydın kızlar duanı okudumblueblueEyes cnm 22 ayetel kürsi 12 ihlas bir Fatiha Rabbim kabul etsin @e-beulim
Gunaydin vesoncum nasilsinGünaydın kızlar duanı okudumblueblueEyes cnm 22 ayetel kürsi 12 ihlas bir Fatiha Rabbim kabul etsin @e-beulim
Gunaydin cnmmmgünaydınnnn kızlarrr nasılsınız?
iyi valla napalımm kübümm başladık yeni bir haftaya:) benim yakı çok kolay çıktıya hiç sölenen gibi olmadı:)Gunaydin cnmmmbn iyiyim sen nasilsin :)
vesoncum nasıl gidiyor gebelik:) buarada sabahları ateşin kaç çıkıyor ne kadar yükseldi yumurtlamadan sonraki döneme göre?
Ayy cnm ne guzelliyi valla napalımm kübümm başladık yeni bir haftaya:) benim yakı çok kolay çıktıya hiç sölenen gibi olmadı:)