• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Tekrar geçmiş olsun canım...

Bizimde vardı kuşumuz ben bekarken..konuşuyordu hemde.. Ölünce çok üzülmüştüm...

Sağol canım.. İyiyiz çok şükür sen nasılsın haticem?

Hadi hayırlısı bakalım canım...İnşallah güzel haberler alırsın tatlım..

Aaaa sizdemi 1kasımda evlendiniz canım ya..Bugün bizimde evlilik yıldönümümüz... Sizinkide kutlu olsun kübracım...
canim bende iyim heyecan var biraz tedavi süreci icin:KK68:

Iyi geceler canım uyku tutmuyor sen nasılsın ?
bende iyiym canim sükür secim sonuclarini takip etmekten bu aksam erken giremedim
inş dış deildir ya işte dış boş bunlar korkutuo beni kimyasal gebelik yaşamam kötünün iyisi gibi gelicek bana çünki kimyasalın arkası koly derler kürtajda gerektirmio ama dış boş zor şeyler allahım beterinden korusun hepimizi
amin canim aman ihmal etme bi an önce kontrolünü ol zor sürecler bunlar Allah hayirlisini versin

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 9
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 8
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 25 okundu
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 25 okundu
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 17 okundu
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25 okundu
  9. -> 02.11.: blueblueEyes -> 50 okundu
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 22 okundu
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 15 okundu
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 40 okundu
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 8
  14. -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 25 okundu
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 288
Eksik: 25
Kumbara: 79

Gözün aydın canım, inşallah güzel haberi verirsin kardeşine :)

Kaç gün oldu kuzum?

Hoşgeldin kuzucum, özledim seni :) kv nin zararı yoktur ona eminim gülüm :)

Çok geçmiş olsun gülüm :KK43: verilmiş sadakanız varmış.

Canım aramıza hoşgeldin, bende aşılamanın 9. günündeyim. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah Rabbim bekletmeden kavuşturur bebeğine.

Afyonlumusun canım hemşerimiyiz :)

Aleyküm selam lokumcum :)

Hadi hayırlısı gülüm, bol bol sağlıklı yumoşun olsun, döllenip meleğin/meleklerin gelsin inşallah :)

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, Rabbim size tez vakitte hediyenizi göndersin :)
Hosbulduk cnmmmm ;) bende ozledim valla :) hava cok soguk ev buz gibiydi valla donduk ankarada soguktu :( hasta oluck gibiyim ya :( sen nasilsin cnm havalar nasıl

Tekrar geçmiş olsun canım...

Bizimde vardı kuşumuz ben bekarken..konuşuyordu hemde.. Ölünce çok üzülmüştüm...

Sağol canım.. İyiyiz çok şükür sen nasılsın haticem?

Hadi hayırlısı bakalım canım...İnşallah güzel haberler alırsın tatlım..

Aaaa sizdemi 1kasımda evlendiniz canım ya..Bugün bizimde evlilik yıldönümümüz... Sizinkide kutlu olsun kübracım...
;) ben cokk severim hayvanlari :) sizde alin ne guzel ;) bizimkide konusuyor cnm hic susmuyor hemde hemde cok yaramaz salincagini atiyo zillerini kopariyo agzina alip yerlere atıp sürüklüyor :) gecende paspasi kemirmis :KK53: o olmasa ben iyice yalnizliktan bunalima girerdim heralde :KK51::KK51:

Back
X