• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 19
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 19
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 21
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 19
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 19
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 19
  9. -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> 50 okundu
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 19
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 18 okundu
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 50 okundu
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 19
  14. -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 19
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 140
Eksik: 173
Kumbara: 79

Canim vardir bunda bir hayir, bu yarina kadar beklemen gerektigine dair bir isaret olabilir? Hakkinda hayirlisi neyse o olsun. Insallah mutlu haber alirsin.

Kiyamam gülüm ya, kalabalik ortam olup yine tek basina kalinca insan bir tuhaf oluyor. Sen bugün pek bir hassassin :KK43:

Ay hadi insallah bebis gelsin, ne kadar mucizevi bir sey beklerken bile bu derece heyecanlaniyoruz acaba kavusunca ne olacak :)

Hamileligin cok rahat gecer insallah canim... Bende hic bir belirti yasamiyorum, insanin bir gögüsü falan siser, ne bileyim bir kasigi batar, midesi bulanir ama yok... Hayirlisi artik, böyle olunca umutta kalmiyor pek.
Aynı şeyleri ben de yaşadım hep göğüslerim şişer hassaslaşır zannediyordum şimdi istesem yüz üstü bile yatabilirim hafif hassasiyet var ama her regl öncesi kadar.batma da çok nadir oldu sol kasıkta bir gün gün boyu batıyordu bakıyordum birkaç gün kaybolmuş hep öyle bu aralar hiç batma yok mide bulantısı hiç olmadı çok şükür aksine dedim ya iştahım arttı gibi.inşallah sen de benim gibi belirtisiz hamilesindir

Aynı şeyleri ben de yaşadım hep göğüslerim şişer hassaslaşır zannediyordum şimdi istesem yüz üstü bile yatabilirim hafif hassasiyet var ama her regl öncesi kadar.batma da çok nadir oldu sol kasıkta bir gün gün boyu batıyordu bakıyordum birkaç gün kaybolmuş hep öyle bu aralar hiç batma yok mide bulantısı hiç olmadı çok şükür aksine dedim ya iştahım arttı gibi.inşallah sen de benim gibi belirtisiz hamilesindir
Cok sükür canim, insallah bütün hamileligin böyle rahat gecsin. Allahim hepimize mucizesini göndersin :KK68:

Âmin cnm gerçekten çok önemli bir de kızım var yoksa perişan olurum Bakanı'm yok eşim de sık sık şehir dışı yapmak zorunda Rabbim yüzüne baksın inşallah
Dualarimdasin gülüm, nasil hamile kalmak isteyenlere dua ediyorsam hamilelere de dua ediyorum.

Dualarimdasin gülüm, nasil hamile kalmak isteyenlere dua ediyorsam hamilelere de dua ediyorum.
Allah Razı olsun cnm hamile kalmakla iş bitmiyorki hele bizler gibi zor kavuşanlar için bu süreç daha zor sürekli diken üstünde Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
cnm günde 3 kere olanları kullanmak çok zor folic 1 al bence
cnm ben de ya folic1 yada folic ıyot al dedim onlar günde bir tablet yalnız ben üç aydır düşük doz alıyormuşum farkında olmadan bir sıkıntı olmaz demi?

Allah Razı olsun cnm hamile kalmakla iş bitmiyorki hele bizler gibi zor kavuşanlar için bu süreç daha zor sürekli diken üstünde Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

cnm ben de ya folic1 yada folic ıyot al dedim onlar günde bir tablet yalnız ben üç aydır düşük doz alıyormuşum farkında olmadan bir sıkıntı olmaz demi?
YOKCNM YAAA NE SKINTI OLUCAK AY ESKİDEN FOLİC ASİT Mİ VARDI YA:) AMERİKADA FOLİC ASİT KESİNLİKLE VERİLMİYOR ARKADAŞIM AMERİKADA DOĞUM YAPMIŞTI BOL BOL BULGUR YENMESİ GEREKİYOR DİYORLARMIŞ HİÇ KULLANMAYIP HAMİLE KALINCA KULLANAN İNSANLAR DÜNYA KADAR SONUÇTA:) HERKES BİİZZİM GİBİ PİMPİRİKMİ:)

EBRUCUMM NAPIOSUNN YOKTUN SENDE DÜN?
Annemlerdeydim bitanem, o yüzden ugrayamadim. Sen nasilsin? Agrin sizin yok degil mi?

Amin cümlemizden insallah... Haklisin canim, melegin Allaha emanet insallah onu sana bagislasin ♥

Ay hadi insallah bebis gelsin, ne kadar mucizevi bir sey beklerken bile bu derece heyecanlaniyoruz acaba kavusunca ne olacak :)
evet canim kisa süreligine de olsa yasadim o heyecani insalah Allah hayirlisiyla tamamina erdirmeyi de nasip etsin hepimize
Âmin cnm gerçekten çok önemli bir de kızım var yoksa perişan olurum Bakanı'm yok eşim de sık sık şehir dışı yapmak zorunda Rabbim yüzüne baksın inşallah
veson canim insallah hep böyle devam eder hamileligin

YOKK CNMM ÇOK ŞÜKÜR.BÜTÜN AİLEN ALMANYADAMI CNM
Cok sükür, ablan falan da iyimi? Kafasini carpti demistin?
Yok canim hepsi burada degiller, türkiye de de akrabalarim var. Amcam, halam, teyzem, anneannemler, babaannemler hep türkiyede.
evet canim kisa süreligine de olsa yasadim o heyecani insalah Allah hayirlisiyla tamamina erdirmeyi de nasip etsin hepimize
Amin insallah canim, hakkimizda hayirlisi olsun.

Cok sükür, ablan falan da iyimi? Kafasini carpti demistin?
Yok canim hepsi burada degiller, türkiye de de akrabalarim var. Amcam, halam, teyzem, anneannemler, babaannemler hep türkiyede.

Amin insallah canim, hakkimizda hayirlisi olsun.
ABLAMIN ALNI ÇARPTI BİRAZ ŞİŞİP MORARMIŞ OKADAR ABLAMIN KIZI BAYAĞ ETKİLENDİ AĞLADI BAYAĞ:(

Kiyamam ona ben :KK43: Gelmis gecmis olsun tekrardan gülüm. Peki hasar cok mu?
ÖNDEKİ ARABADA VARDI ARKADA ENİŞTEMDE HASAR VAR BİZ ORTADAYDIK ASLINDA BİİZM DAHA ÇOK HASARLI OLMAMIZ LAZIM AMA BİZDE ÇİZİK DAHİ YOK ŞAKA GİBİ EŞİMİN ŞİRKET ARABASIYDI YENİ GELMİŞTİ DAHA SAĞLAMMIŞ:)

Veson Veson canım benim de ilk başlarda tek belirtim şişkinlik ve iştah artımı idi midem hiç bulanmıyordu göğüslerim hassas değildi..ama 2. aya girdiğimde ufff feci bi giriş yaptım sürekli kusma göğüslerimin uçları koyulaştı hassaslaştı büyüdü

Back
X