Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın tubişim geçicek inşallah. .geçmiş olsun balım
Ohh ic bol bol 60 liraydi yalnis hatirlamiyorsam sayet .. papatyayi da ihlamuruda cok severim .. esimin aldigi papatyalari kurutmustum lazim olursa koparip kullanirimAl_pi Sağol şekerim fiyatını bilmiyorum, yengem verdi 1 poşet ztn bir avuç atıyorsun kaynatıyosun..
Ihlamuru çok severim..![]()
Yok cnm ya diyorum ya ben hiçbirşey hissetmedim hala da belirti his yok göğüsler tamam biraz acıyor ama sanki regl Öncesinde olduğu gibi.ateşim bu ay farklı seyretti diğer aylara göre.benim Ateş'im düşmeyince şüphelendim test Yaptım.benim de normalde yemeklerle aram iyi değil ama işte gebelikle beraber çok sık acıkmaya başladım resmen midem kazınıyor.ben kız da çok kötü olmuştum hastanelik 5 ay kustum serumlarla ayaktaydım.demekki her gebelik bir değil belirtilere takılmamak gerek ben hep göğüslerin etkilenecek sanırdım hep onları kontrol ederdim hala fos gibiler :)şöyle sölim tatlım bişey canım istediği zaman resmen ağzımın içi suyla doluyordu:))) açsam salyalarım akacak o derece ahahah bir de yerken o kadar iştahlı yiyordum ki normalden fazla ama işte 2 aylık olunca pertim çıktı şimdi çok şükür geçmek üzere bulantım ..göğüs uçları da zamanla kararıyor hemen değil şişmeye başlıyor tabi hissediyorsun ama bu söylediklerim kişiden kişiye değişiyor cnm ..
bir de her çatlatma iğnesi sonrası adet geciktiği zaman acaba hamile miyim diyorsun test yapıyorsun negatif çıkıyor ki ben tez canlıyım her belirtide hamilelik zannederdim ama hamile kaldığım o ay hiissetmiştim ben hamile olduğumu hatta bi düğüne gitmiştik çatlatma iğnesinden sonraki 2. haftaya giriyorduk ben şu arada gelip foto çekiyorlar ya hiiç sevmem 20 tl :) ama o gün istedim dedim çocuğum büyüdüğünde sen burda daha karnımdaydın ama ben bilmiyordum diyeceğim die içimden geçiriyordum..![]()
Veson cnm sen de böyle hissettin mi?
Aynen cnm beni sizler anlarsınız zor hamile kalıp da Bebeğini kaybedenler ve kaybetme korkusu yaşayanlar.inşallah Rabbim hepimize isteyen herkese yaşatsın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin korkumdan daha takvim bile koyamadımVeson şu anda hamileligine alisamadi ve sevinemiyor çok iyi anliyorum tabi ki .. Ama rabbim insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder .. Ahh keske cift cizgiyi görünce bir daha olumsuz birsey yasanmasa .. Sanirim bana hamilesin deseler ben cinsiyete kadar hamile olduguma sevinemem ..
Rahmi ters mi imiş???Dün bi topikte okudugumu da paylasmak istiyorum .. hani iliskiden sonra ayaklari havaya dikip yastik koyuyorsunuz ya bele .. hehh iste simdi duyacaginiz tam tersi secdeye egilip yanaklara dogru yastigi koyup (yanak ne alaka bilmiyorum ) oylece durabildigin kadar durup sonra dogrulup yatin demis doktoru .. kiz diyorki ilk defa bu ay o pozisyonu denedim hamileyim ..![]()
Ohh ic bol bol 60 liraydi yalnis hatirlamiyorsam sayet .. papatyayi da ihlamuruda cok severim .. esimin aldigi papatyalari kurutmustum lazim olursa koparip kullanirim![]()
![]()
inşallah kuzum dikkat et kendine bebişineSağolasın tubişim geçicek inşallah. .
![]()
![]()
Sordum hangisini kullanayım diye folbiol Ün dozu fazla o Olmasın da farketmez dedi evde folik trio vardı 90 lık bir tane daha aldım aynısından eve geldim bir baktım günde üç yazıyor ben hep bir aldım meğer üç aydır düşük doz alıyormuşum umarım birşey olmaz eşime söyledim günlük tek dozluk alsın al bunu değiştir dedim o Yüzden sizlere sordum ne kullanıyorsunuz kaç doz diyeVeson canim sana doktorun ilac vs vermedi mi .. folic decavit dodex bana hep bunlari verirdi .. sorsaydin keske ..
yoo kırmızı gülün suyunu da burda kaynatıp içerler oda güzel şifalı bşr çay cnm bnmde gülüm var eşimin aldığı bide orkidem var o tek gülden bişi olma orkideminde çiçeklerini kuruttumAynen canım koparıp kullanırsın..
BİZDE de eşimin bana aldığı kırmızı güller var kurumuş hepsi saklıyorum ama sanırım onların buharı işe yaramaz![]()
Yok canim olmuyormus cocugu doktora gitmis doktorda bu yontemi önermis .. nasil doktorsa bizimkiler gün veriyor sadeceRahmi ters mi imiş???
Çooook iyi anliyorum seni .. tahmin ediyorum yasadigin duygulariAynen cnm beni sizler anlarsınız zor hamile kalıp da Bebeğini kaybedenler ve kaybetme korkusu yaşayanlar.inşallah Rabbim hepimize isteyen herkese yaşatsın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin korkumdan daha takvim bile koyamadım
yap yap bebegin icinde iyi olur :)Sağolasın şekerim mandalina cıktığından beri eksik olmuyo ztn evimde.. Çok seviyorum.. Papatya buharı yaptım.. O rahatlattı burnum açıldı biraz.. Yengem tavsiye etti sağolsun, iyi geldi.. Yarın da yapıcam .![]()
NASIL DOKTOR YA OO ALLAH ALLAH :) TAM BİZİM KAFADAN OTLARLA TEDAVİ DE EDİYORDUR ONA GİDELİM BİZ YA:)Yok canim olmuyormus cocugu doktora gitmis doktorda bu yontemi önermis .. nasil doktorsa bizimkiler gün veriyor sadece![]()
amin canım ya..hayırlısıGecen seferki tedavide ben kesinlikle hamileyim diyordum o kdr umutluydumki anlatamamgogus ucu cikti karardi kasik batmasi flaan hep oldu adet gunumde test yapmaya bilr firsat olmadan adet oldum. O bana ders oldu cnm yaa hic kendimi dinlemiyorum ama 8 gun kaldi yine istemsiz kontrollere basladim ikidebir gogsumu elliyorum agriyomu diye agrimiyor . Bugun kasik ve bel agrim var bel agrim felaket yaa yakida vardi Oysaki neden olduysa. Her seye rağmen kendimi dinlemicem . Cnm senide umutlandirmak istemem ama ilk defa oluyorsa bebis olabilir
ins bebistir cnmm yaa. Havalarda sogudu usutmus te olabiliriz ama ins bebek cikar sonucunda :)
avatarına bayıldım canım..HAVALAR ÇOK SOĞUDU YAAA![]()
olmaz öyle şey...o sahte doktordur..diplomasını incelesinler...Dün bi topikte okudugumu da paylasmak istiyorum .. hani iliskiden sonra ayaklari havaya dikip yastik koyuyorsunuz ya bele .. hehh iste simdi duyacaginiz tam tersi secdeye egilip yanaklara dogru yastigi koyup (yanak ne alaka bilmiyorum ) oylece durabildigin kadar durup sonra dogrulup yatin demis doktoru .. kiz diyorki ilk defa bu ay o pozisyonu denedim hamileyim ..![]()
BENDE BAYILDIM İSTİYORUM BU PARMAK ARALARINDAN AYY BEBİŞLERİMİZ GELSİNDE ÖRDÜRÜRÜM BEN KAYNANAMA YOLLARIM HEPİNİZE:)amin canım ya..hayırlısı
olmaz öyle şey...o sahte doktordur..diplomasını incelesinler...![]()
Kiz senin icinden agac cikacak yeter artik bisi kullanmaNASIL DOKTOR YA OO ALLAH ALLAH :) TAM BİZİM KAFADAN OTLARLA TEDAVİ DE EDİYORDUR ONA GİDELİM BİZ YA:)
YOK CNMM BEN ARTIK BİTKİ MİTKİ KULLANMIYORUMMM:) KARACİĞER ENZİMLERİM YÜKSELECEKTİ NERDEYSE OKADAR ÇOK DENEDİM Kİ:) HAHAHAHHAHAHHAHAHKiz senin icinden agac cikacak yeter artik bisi kullanmahepimiz cocuk yerine birer agac yetistirdik icimizde
![]()
amin canım inşallah..çok tatlısın...BENDE BAYILDIM İSTİYORUM BU PARMAK ARALARINDAN AYY BEBİŞLERİMİZ GELSİNDE ÖRDÜRÜRÜM BEN KAYNANAMA YOLLARIM HEPİNİZE:)