- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Ben hiç özelden baska bir yere gitmedim 2. Senedir doktorum aynı ve asılama ilk defa deneyecegımDevlette hic yaptirdinmi cnm asilama . Acaba devlet yumurta takibinden once direk asilamami yapiyo bilgin varmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç özelden baska bir yere gitmedim 2. Senedir doktorum aynı ve asılama ilk defa deneyecegımDevlette hic yaptirdinmi cnm asilama . Acaba devlet yumurta takibinden once direk asilamami yapiyo bilgin varmi
Hadi hayirlisi olsun canimWalla aşılama yaptırcambirde onu deneyelim dıyoruz eşimde ikna oldu
![]()
Sağol canımHadi hayirlisi olsun canim.ben ilk adet duzensizligi icin devlete gittim dogum kontrol verdi yolladi 3kere dr degistirdim 3ude bekle olur dedi yada dogum kontrol yazdi en son ozele gittim ben bebek istiyorum dedim
oyle basladik geçen ay
. Devlette nasil ilerliyo bilmiyorum ama saati falan onemli asilamanin tedirgin olurum heralde
ama rahim filmine gerek kalirsa devlette cektirebilirim
![]()
Aynen cnm devlette saatini onemseyeceklerini sanmıyorum bisuna hormon almak istemem. ...valla ben cok dr degistirdim ama bu dr umu seviyorum iyi bir beySağol canımhayırlısı olsun artık 1 sene dolmadan sorun bılmuyorlar olur dıyorlar zaten ben çok çekiniyorum o yuzden alıştıgım yerden baska yere gidemiyorum
saatı onemli bizim doktor kac defa ameliyattan kosarak gelip yapıp gidiyordu hastalarına ..
Benimde iyi birde cok yakısıklı uzun boylu yeşil gözlü hamile olursam 9 ay ona bakayım bol bol cocugum doktoruma benzesınAynen cnm devlette saatini onemseyeceklerini sanmıyorum bisuna hormon almak istemem. ...valla ben cok dr degistirdim ama bu dr umu seviyorum iyi bir beyozelin farkini hissetririyor ciddi anlamda ....
Amin canım.. Benim için sorun yok.. İçimden bir kız bir erkek olsun diyorum.. Erkek çocuğunu tadmak istiyoruz..biz diliyoruz Rabbim verirse mutlu oluruz.biz Allah tan gelene razıyız...Aslinda transfer yapılırken cinsiywt belli oluyor ama dr söylemiyor. Cinsiyet ayrimi gunah cnm. Bence hic girme öyle seylere Allahin isine karisilmaz. Allah saglikli sihatli hayirli evlat nasip etsin. Erkek çocuk icin dualar var onlari falan oku eger çok istiyorsaniz..
Sağol canım...Aynen cnm ateş ölçerek tabloda ovulasyon Gününü yakalamaya çalışıyorsun dur ben Yasemin'e Detaylı anlatmıştım o sayfaları bulup sana bildiririm ordan da yardım al beceremediğin yerde de bana sor çekinme yardımcı olurum cnm ff i indirirsen sana çok yardımı olur![]()
Benimki kızını çok seviyor ayrım yok bizde. Kızı tatdık birde oğlumuz olsun o duyguyu da yaşayalım diyor.. Sadece uğraşıyoruz..Rabbim ne verirse sağlıklı olsun yeter.. Hepsi evlat bitanem...Hadi ya bu da çok kötü bir durum ben de kocadan biliyorum kıza hamile iken inadına aylarca cinsiyetine bastırmadım en son sordum Dr a kız dedi eşim de Yanımda bir suratı asıldı çekti gitti dışarı Dr arkasından bağırdı gel belki değişir diye rezil etti beni Dr da yabancı değil arkadaş yani.ama sonra Kızın TADInı Aldı birbirlerine çok düşkün gündüzleri şimdiye kadar hep o baktı ilgilendi herşeyi ile bir de 2. Olmayınca şimdi çok amaok şükrediyor diyor çok cahilmişim diyor Allah hayırlı evlat versin diyor şimdi inşallah senin kocan da bunu anlar en kısa zamanda cnm
Sağol canım.yaparsam yazarım canım.15169 cnm Aradım ve buldum ateş ölçme yönteminde 15169. Sayfadan başlayarak yasmin5846 ile olan konuşmalarımızı incele bir de ilk sayfada nasıl Yükleniyor onu da oku takıldığın yerde sana yardımcı olurum bildiğim Yasmin in İngilizce'si yok ama başarmıştı
Hg canım.nerelerdesin sen?özledik..kızlar merhaba
yeni konumuz hayırlı olsun insallah @ebrulim listeye benide eklermisin ? adet tarihim 13 ekim bu ay tedaviye ara vermiştim oyle denioruz normal
testide adetim gecerse 20 ekimde yapıcam
Canım ben hiç aşılama yapmadım.kızıma klomen le hamile kaldım.hep de özele gittim.yanlış nikimi etiketledin acaba?Ben hiç özelden baska bir yere gitmedim 2. Senedir doktorum aynı ve asılama ilk defa deneyecegımLeYLa_21 devlette yapmıştı sanırım
Düşüğünün nedenine ne dediler canım ? Araştırıldı mı kac haftalıktı ? Yumurtanın yok oluşuna gelince döllenme olmamıştır sanmam ama bende de kac defa yumurtayı gorup sonra o buyuk yumurta nereye gitmiş dedıgımız olmustur .. Sen yumurtlama zamanını bılıyorsan o günleri degerlendır ama ..Bana yardimci olabilirmisiniz ? Ben anne olmak istiyorum tedaviye basladik 1 dusuk yasadim 1 yil once neyse kisa anlatim tedaviye devam ederken en son yumurta sayimi yapicaktik bir yumurtavardi bunu takip edicez dedi doktor bigun sonra gel dedi gittim yumurta yoktudollenme olmus mudur aacaba
6 haftalikti düşüğüm neden düştüğü icin bi sebeb yokmus teste parca yolladilar bisey cikmadi iltihap vardi bende o gebe kalmami engellermi acaba 1 sene onun icinmi gebe kalmadim suan iltihap yok tedavi oldum gectiDüşüğünün nedenine ne dediler canım ? Araştırıldı mı kac haftalıktı ? Yumurtanın yok oluşuna gelince döllenme olmamıştır sanmam ama bende de kac defa yumurtayı gorup sonra o buyuk yumurta nereye gitmiş dedıgımız olmustur .. Sen yumurtlama zamanını bılıyorsan o günleri degerlendır ama ..
Yok canım ya zamanı vardır ondan olmuyordur .. Bende 2 düşük yasadım kan pıhtılaşması cıktı sonradan öğrendım.. İltahap bendede vardı halada var sebep o degıl benımde 7 ay oldu en son dusukten sonra hala gebelik olmadı .. İlk ayınmı tedavıde6 haftalikti düşüğüm neden düştüğü icin bi sebeb yokmus teste parca yolladilar bisey cikmadi iltihap vardi bende o gebe kalmami engellermi acaba 1 sene onun icinmi gebe kalmadim suan iltihap yok tedavi oldum gecti
Hahahaha ay cnim yaa guldurdun beni bebegi dr una benzesin isteyen ilk insansin benceBenimde iyi birde cok yakısıklı uzun boylu yeşil gözlü hamile olursam 9 ay ona bakayım bol bol cocugum doktoruma benzesınama ketum agzından laf alamıyorsun yanındaki kızlar sagolsun beni onlar bilgilendiriyor işinin ehli adam sabah 8de geliyor bızde 8de gidiyoruz ama 3-4 saat bekledıgımız oluyor cook hastası var ..
Seni etiketleyememişimbal_hatun Zeytinyağı tamponu hakkında bizi Detaylı bilgilendirebilir misin ?
YaaaaCanim oncelikle sunu söyleyeyim bugun dr.uma sordum.ve asla.asla bu tarz seyler yapmayın acik olan tupleri tikarsiniz dedi. Ama uygulama soyle pamugu fitil haline getirip has zeytinyagina batırıp iceri koyiyorsun ve ayaklarini dikip 1 saat yatiyorsunuz. 1 saat sonunfa pamugu çıkarıp iliski yaşanıyor ve bu 8 gun ust uste ayni saatte yapılacak. Bakin tekrar diyorum dr asla yapma dedi
aaa ben kimden bilgi aldım ki fiyatını vs soylemişti rapor aldım yaptım diye @BayilanBayilana mıydı acepCanım ben hiç aşılama yapmadım.kızıma klomen le hamile kaldım.hep de özele gittim.yanlış nikimi etiketledin acaba?
Aaaaa yumurta nasıl kaybolur ya..şaştım valla alpicim...bilgin varmı? Çatlatma iğnesi yapıldıktan sonrada kaybolurmu?Düşüğünün nedenine ne dediler canım ? Araştırıldı mı kac haftalıktı ? Yumurtanın yok oluşuna gelince döllenme olmamıştır sanmam ama bende de kac defa yumurtayı gorup sonra o buyuk yumurta nereye gitmiş dedıgımız olmustur .. Sen yumurtlama zamanını bılıyorsan o günleri degerlendır ama ..
Neymiş canım?merak ettim...Kizlarrr ben yeni bi bilgiye denk geldimm![]()
Evet ilk ayim henuz ya esim herkese bebek geliyo dedi cok daha heycanliyim o yuzden sence gorunmeyen yumurtanin gebelik ihtimali nedir yaYok canım ya zamanı vardır ondan olmuyordur .. Bende 2 düşük yasadım kan pıhtılaşması cıktı sonradan öğrendım.. İltahap bendede vardı halada var sebep o degıl benımde 7 ay oldu en son dusukten sonra hala gebelik olmadı .. İlk ayınmı tedavıde
Kız gözleri boyu posu cok guzel öyle yağız bir oğlum olsa fena olmaz yaniHahahaha ay cnim yaa guldurdun beni bebegi dr una benzesin isteyen ilk insansin bencebuarada bende oyle yakisikli olsam bide dr olsam bende ketum olurdum
bende esime benzesin istiyorum bebekimm
![]()
İlk önce eşini tembihle sıkı sıkı ortada bişi yokken kimseye soylemesın ki ben 3. Aya kadar en yakınlarım harıc kimseye söylemem .. Yumurta daha takıbe gıderken kaybolmus canım nasıl döllenmiş olabilir ki bilemiyorum .. Ama ilk ayın daha dur strest yapma ki bebişin gelsinEvet ilk ayim henuz ya esim herkese bebek geliyo dedi cok daha heycanliyim o yuzden sence gorunmeyen yumurtanin gebelik ihtimali nedir ya