- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
Aynen fazla kurcalamayalım yağlayalım yeter şimdilik:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen fazla kurcalamayalım yağlayalım yeter şimdilik:)
aynen öyle canım ya....kıbrısta tedavi ücreti 15,000 tl istediler...En az 3 çocuk derken iyiyki ulen olmiyo iste :) ilaclar bedava olsun 5de yapariz![]()
aynen öyle canım ya....kıbrısta tedavi ücreti 15,000 tl istediler...![]()
Cnm ya Valla iyi bir fikir oldu malum bizim ilişki 1,5 senedir göreve bağladık artık zevki bırak acı duymaya başlamıştım. Kayganlaştırıcı da spermlere zarar verir diye çekiniyordum bakalım Zeytinyağı ile nasıl olacakBu yag olayi nasilda hosumuza gitti ama
![]()
CNM NEDEN KIBRIS TEDAVİ ÜCRETİNİ SORDUNKİ?aynen öyle canım ya....kıbrısta tedavi ücreti 15,000 tl istediler...![]()
garanti erkek çocuk doktorla birebir telde konuştum...kadın 2-3 defa hatta bizi aradı peşimize düştü..pahalı dedim çok ihtiyaç hasıl olursa ararız dedim...Allahhhh. Herhalde garanti veriyorlar fiyata bakılırsa. Allah'tan korkmazlar....
kıbrısta erkek çocuk garanti o yüzden sordum....CNM NEDEN KIBRIS TEDAVİ ÜCRETİNİ SORDUNKİ?
Cnm tabloyu beceremem derken fertility frend den mi bahsediyorsun yani tele indirmekten sıkıntı oysa ben sana yardımcı olurumVeson ya bu ay ateş ölçmek istiyorum ama şu tabloyu beceremem diye korkuyorum ya....
![]()
madem kociş istiyor çıkartsın 15000 cnm :)))kıbrısta erkek çocuk garanti o yüzden sordum....![]()
HEEE CİNSİYET BELİRLEMEK İÇİN GİRME CNM O İŞLERE TAKTİRİ İLAHİ RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER HAYIRLI EVLAT OLSUN ERKEK OLUR HAYIRSIZ OLUR BİN PİŞMAN OLUR İNSAN KOCANA SÖLE TAKILMASIN ÖLE ŞEYLERE ÇOK FAZLA:)kıbrısta erkek çocuk garanti o yüzden sordum....![]()
evet canım ya...indirmeye indiririmde dün akşam ilk sayfayı okudum...çok işi var...yapabilirsem senden yardım isterim canım....ovulasyon kontrolüde yapcam..burda amaç yumurtlama gününü bulmak dimi vesoncum...?Cnm tabloyu beceremem derken fertility frend den mi bahsediyorsun yani tele indirmekten sıkıntı oysa ben sana yardımcı olurum
neler demiyorum ki...ah ah...bilmiyorsun derdimi...ona diyorum ben sadece Allahtan isteğimi söylüyorum diyor...HEEE CİNSİYET BELİRLEMEK İÇİN GİRME CNM O İŞLERE TAKTİRİ İLAHİ RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER HAYIRLI EVLAT OLSUN ERKEK OLUR HAYIRSIZ OLUR BİN PİŞMAN OLUR İNSAN KOCANA SÖLE TAKILMASIN ÖLE ŞEYLERE ÇOK FAZLA:)
ona kalsa çoktan yapmıştık..geçen diyor ben sana dedim gidelim diye..uçaklara bile bakmış adam haberim yok valla...inanamadım..ben kabul etmeyince geri oturdu...Madem
madem kociş istiyor çıkartsın 15000 cnm :)))
Aslinda transfer yapılırken cinsiywt belli oluyor ama dr söylemiyor. Cinsiyet ayrimi gunah cnm. Bence hic girme öyle seylere Allahin isine karisilmaz. Allah saglikli sihatli hayirli evlat nasip etsin. Erkek çocuk icin dualar var onlari falan oku eger çok istiyorsaniz..garanti erkek çocuk doktorla birebir telde konuştum...kadın 2-3 defa hatta bizi aradı peşimize düştü..pahalı dedim çok ihtiyaç hasıl olursa ararız dedim...
Aynen cnm ateş ölçerek tabloda ovulasyon Gününü yakalamaya çalışıyorsun dur ben Yasemin'e Detaylı anlatmıştım o sayfaları bulup sana bildiririm ordan da yardım al beceremediğin yerde de bana sor çekinme yardımcı olurum cnm ff i indirirsen sana çok yardımı olurevet canım ya...indirmeye indiririmde dün akşam ilk sayfayı okudum...çok işi var...yapabilirsem senden yardım isterim canım....ovulasyon kontrolüde yapcam..burda amaç yumurtlama gününü bulmak dimi vesoncum...?
B3nce rahat olur cnim. Bende ilk basta kasiyorum kendimi aciyo bende merak ediyorum nasil olacakCnm ya Valla iyi bir fikir oldu malum bizim ilişki 1,5 senedir göreve bağladık artık zevki bırak acı duymaya başlamıştım. Kayganlaştırıcı da spermlere zarar verir diye çekiniyordum bakalım Zeytinyağı ile nasıl olacak
Yakti bizi 3.9mg kapsaisinArkadaşlar bu yakının içerisinde 3,8 MG kapsaisin maddesi varmış biraz nette araştırdım bu madde acı bibere acı tadını veren madde imiş.kıxlar neden bu kadar yandığımız (yanacağımız) ortaya çıktı tek neden kapsaisin miş![]()
3.8 misYakti bizi 3.9mg kapsaisin![]()