- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
Ins cnm. Sendende guzel sonuclar aliriz insallahHadi inş güzel bi sonuç alırsın inş canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins cnm. Sendende guzel sonuclar aliriz insallahHadi inş güzel bi sonuç alırsın inş canm
Benim diger aylarda hep birden fazla yumurta büyümüştü bu defa sol kasıkta 1 tane 18 mmde oluştu inş bu ay tutarIns cnm. Sendende guzel sonuclar aliriz insallah![]()
Sende şu anda beklemedesin demi sonuç ögrenmek içinBenim diger aylarda hep birden fazla yumurta büyümüştü bu defa sol kasıkta 1 tane 18 mmde oluştu inş bu ay tutar
Ins cnm yaa boyutu iyiymis ins tutar inssBenim diger aylarda hep birden fazla yumurta büyümüştü bu defa sol kasıkta 1 tane 18 mmde oluştu inş bu ay tutar
Evet cnm az kaldi ama sin bi hafta kala ben asiri stres ve mutsuz biri oluykrum bugunden basladi sendromumSende şu anda beklemedesin demi sonuç ögrenmek için
Sende şimdi beklemedesin demi ben 17 kasıma kadar adet olmazsam test yapıcam ve 17 kasım dogum günümIns cnm yaa boyutu iyiymis ins tutar inss
Sakin olmaya çalış canm kendini çok strese sokma az kalmış senin ki hadi önce senin haberini alalım ardından benim kiniEvet cnm az kaldi ama sin bi hafta kala ben asiri stres ve mutsuz biri oluykrum bugunden basladi sendromum![]()
Insallah cnm. Sakindim aslindada arada gelip gidiyorya oyle bi durum; )Sakin olmaya çalış canm kendini çok strese sokma az kalmış senin ki hadi önce senin haberini alalım ardından benim kini
Cok guzel bir hediye olur cnmSende şimdi beklemedesin demi ben 17 kasıma kadar adet olmazsam test yapıcam ve 17 kasım dogum günüm
Hosgeldin canim .. hadi hayirli olsun insallah dogum gununden once guzel haberi alirsin..Sende şimdi beklemedesin demi ben 17 kasıma kadar adet olmazsam test yapıcam ve 17 kasım dogum günüm
Alpi nasilsinHosgeldin canim .. hadi hayirli olsun insallah dogum gununden once guzel haberi alirsin..
Sakin pinkcimm sakin.gelecek minikin sen strest yapma cokta umutlanma gelirse supriz olsun cok tak8ncada cok uzuluyorsun sonraInsallah cnm. Sakindim aslindada arada gelip gidiyorya oyle bi durum; )
Canım bende Gülşah313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 19
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 19
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 20
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 19
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 20 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 19
- -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> 50 okundu
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 19
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 18 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 50 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 19
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 19
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> mazeretli
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 160
Eksik: 153
Kumbara: 79
Ay ne kadar güzel :) Rabbim isteyen herkese yasatsin insallah. Allah yardimcin olsun 4 melek annesi ♥
Iyiyim canimmm .. Biraz banada geliyorlar umutsuzluk sonra diyorum uzulmek yok devam geciyor gidiyorAlpi nasilsin![]()
Sakinim cnm bazen üzüntü yokluyor iste.Sakin pinkcimm sakin.gelecek minikin sen strest yapma cokta umutlanma gelirse supriz olsun cok tak8ncada cok uzuluyorsun sonra
Ara ara hepimizi yokluyor isteIyiyim canimmm .. Biraz banada geliyorlar umutsuzluk sonra diyorum uzulmek yok devam geciyor gidiyorsen nasilsin
Kiz daha cok erken bat ne zaman ki benim 16 kasimSakinim cnm bazen üzüntü yokluyor iste.fazla kaptirmadim ama umudumuda yitirmedim
yarin uzak eczanelerden test alicam iki tane
![]()
Iste bu yuzden hemen belli olsada rahat hareket etsek temizlige girisicem acaba mi diyorum bekliyorumAra ara hepimizi yokluyor iste. Bende iyiyimde cnm atesim var ve basim agriyor ayaklrim ellerim buz gibi .ilacta alamiyorum ne olur ne olmaz
![]()