• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sen okuma buralari senlik bisi yok burasi kötü seyler getirir aklina :KK66:
Çok girmemeye çalışıyorum hatta ÇOĞU Sayfayı okumadan atlıyorum etiketlendiğim Mesajları yada Alıntı yapılanları okuyorum genellikle ama bazen son sayfaya da girmişken göz atıyorum sizle sıkı muhabbeti çok özledim:)

Luteal faz yetmezliğinde 200 kullanılıyomuş bende yetmezlik var anam :) ya sabah akşam diyor yada gece ikisni birden diyor bulantı yaptımı sende 10 gün içecem
Dr çok yan etki yapar eğer yaparsa yatmadan vajenden ıslat koy dedi ama bana pek bir yan etki yapmadı çok şükür sadece ilaçtan 1-2 saat sonra hafif bir baş Dönmesi oluyor düşecek gibi oluyorum Yürürken Duvarları tutuyorum falan o kadar ben oral almaya devam ediyorum:)

Çok girmemeye çalışıyorum hatta ÇOĞU Sayfayı okumadan atlıyorum etiketlendiğim Mesajları yada Alıntı yapılanları okuyorum genellikle ama bazen son sayfaya da girmişken göz atıyorum sizle sıkı muhabbeti çok özledim:)
Su riskli dönemleri atlat bol bol sohbet ederiz ;) Bende seni ariyorum walla eksikligin hissediliyor ;)

kızlar doğruymuşşş
Screenshot_2015-11-03-15-00-54.webp

Progesteron testi istedi ve yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakıcakmış. Benim cumartesi gecesi ve pazar akşamına kadar çok kasığım ağrıdı. Hatta doktorum ağrın çok olabilir ağrı kesici içebilirsin demişti. Yumurta sayım 10 du sanırım o yüzden zor geçti.
Abooooo 10 mu...ne kullandın sen canım ya?

Back
X