- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
Valla azcik fazla kcrdimAz yese idinsoda ic soda
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla azcik fazla kcrdimAz yese idinsoda ic soda
![]()
Disarida degilmi avcunun icine al isitValla azcik fazla kcrdimsoguktada soda hic gitmiyo bogazim siser bebegim hasta olur teyzesi
![]()
Aaa ora sick demi cnm yok cnm dolpta icemem suan . Neyse artik kendi sindirsinDisarida degilmi avcunun icine al isithasta olmasin miniş burasi.sıcak ya heryer burasi gibi saniyorum
Ay amin gülüm inş beraber yazarız güzel şeyleriBenimde adet tarihim 14 ü bakalım ikimiz adına da hayırlısı olur inşallahYazarız burdan inşallah bebişlerimizi
Çok tatlısınız canlarım..Oyyyy canım ablam ya:)
Çok girmemeye çalışıyorum hatta ÇOĞU Sayfayı okumadan atlıyorum etiketlendiğim Mesajları yada Alıntı yapılanları okuyorum genellikle ama bazen son sayfaya da girmişken göz atıyorum sizle sıkı muhabbeti çok özledim:)Sen okuma buralari senlik bisi yok burasi kötü seyler getirir aklina![]()
İnşallah canım Beklemek kaldı şimdi en zoru..Ay amin gülüm inş beraber yazarız güzel şeyleri
Dr çok yan etki yapar eğer yaparsa yatmadan vajenden ıslat koy dedi ama bana pek bir yan etki yapmadı çok şükür sadece ilaçtan 1-2 saat sonra hafif bir baş Dönmesi oluyor düşecek gibi oluyorum Yürürken Duvarları tutuyorum falan o kadar ben oral almaya devam ediyorum:)Luteal faz yetmezliğinde 200 kullanılıyomuş bende yetmezlik var anam :) ya sabah akşam diyor yada gece ikisni birden diyor bulantı yaptımı sende 10 gün içecem
En zoru aynen ya gün geçmiyo şimdi 10 günü nasıl geçiricez bizİnşallah canım Beklemek kaldı şimdi en zoru..
Su riskli dönemleri atlat bol bol sohbet ederizÇok girmemeye çalışıyorum hatta ÇOĞU Sayfayı okumadan atlıyorum etiketlendiğim Mesajları yada Alıntı yapılanları okuyorum genellikle ama bazen son sayfaya da girmişken göz atıyorum sizle sıkı muhabbeti çok özledim:)
BaşardımAyarlar gizlilik konum servisi kapat![]()
Hayirli sonuclar alirsiniz insallah .. sayili gun cabuk gecerEn zoru aynen ya gün geçmiyo şimdi 10 günü nasıl geçiricez biz
İnşallah cnm o günler de gelir ilk üç ay organ Gelişimi için çok önemli imişSu riskli dönemleri atlat bol bol sohbet ederizBende seni ariyorum walla eksikligin hissediliyor
![]()
Biraz daha yapamasaydin.yanina gelecektimBaşardım![]()
Evet bebegin organlari gelisiyor sonra buyuyor onemli dönem o yuzden hamişler napiyo uyuyoİnşallah cnm o günler de gelir ilk üç ay organ Gelişimi için çok önemli imiş
Kiz yalan bisiyi niye söyleyeyimkızlar doğruymuşşşEki Görüntüle 1676746
Aynen valla inşallah sonucunu alırız beklediğimize değer:) olmazsa da artık bir daha ki aya kısmet :))En zoru aynen ya gün geçmiyo şimdi 10 günü nasıl geçiricez biz
Abooooo 10 mu...ne kullandın sen canım ya?Progesteron testi istedi ve yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakıcakmış. Benim cumartesi gecesi ve pazar akşamına kadar çok kasığım ağrıdı. Hatta doktorum ağrın çok olabilir ağrı kesici içebilirsin demişti. Yumurta sayım 10 du sanırım o yüzden zor geçti.