• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

sabah ishal yüzünden eşimle kapıştım...kendine dikkat etmiyorsun üşütüyorsun diye söylendi bana...ishal gebeliğe engel oluyor herzaman dikkat et kendine diyorum..falan filannn....:KK51:

selam kızlar
ultrason muayeneme girdim kan testi verdim değerlerime bakılcak tekrardan
sordum ilaç bu kadar etkilemez dedi
kan testini bekliorum 2 de çıkacak
Vajinal ultrasonunu oldun mu :)

sabah ishal yüzünden eşimle kapıştım...kendine dikkat etmiyorsun üşütüyorsun diye söylendi bana...ishal gebeliğe engel oluyor herzaman dikkat et kendine diyorum..falan filannn....:KK51:
Ishalin gebelige engel oldugunu ilk kez duyuyorum ablacim :KK64: bagirsaklarda degiskenlik bir gebelik belirtisidir aslinda ama belirti yasaman icin daha erken... Dikkat et kendine hasta olma, kalin coraplarini giy esinin de gönlün al :KK66:

günaydın çok şükür ilk ultrason muaynemizi olduk kalp atışlarımızı duyduk herşey yolundaymış
8+5günlük müş 10-06-2016 beklenen doğum tarihi
ikiz deilmiş tek kese var
Gözün aydin lokumum, Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.

günaydın çok şükür ilk ultrason muaynemizi olduk kalp atışlarımızı duyduk herşey yolundaymış
cnmm allah tamamına erdirsin inşaallah çok sevindim senin adına rabbim bizede nasip etsinn inşallah:)

kızlar azönce işyerinden arkadaşım varmı sende bişiy diye sordu aahahahhahahahha korunuyorum ben 3-4 aydır düşükler beni çok yordu kafa olarak dedim ahahahah :) rabbimin gücüne gitmesin yalan söledim ama napayım sorulardan çok yoruldum:)

Gözün aydın hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim bizede dua et bizde böyle güzel şeyler yazalım

kızlar azönce işyerinden arkadaşım varmı sende bişiy diye sordu aahahahhahahahha korunuyorum ben 3-4 aydır düşükler beni çok yordu kafa olarak dedim ahahahah :) rabbimin gücüne gitmesin yalan söledim ama napayım sorulardan çok yoruldum:)

en iyisi bende öyle diyeceğim de neyi bahane edeceğim onu bilmiyorum. haftaya annem gelecek başlıcak söylenmeyeo_Oo_O

:KK9::KK9::KK9:41 kere maşallah canım:nazar::nazar:rabbim kucağına almayıda nasip etsin şans meleğim benim...:KK15::KK15:
ablam neden ishal oldun yediğin bişi dokunmasın sana
evet canım ya...daireye börek getirmişler ayıp olmasın diye tek parça yedim yağlıydı bozdu bağırsaklarımı birazda üşüttüm herhalde...:nazar::KK51:
Vajinal ultrasonunu oldun mu :)

Ishalin gebelige engel oldugunu ilk kez duyuyorum ablacim :KK64: bagirsaklarda degiskenlik bir gebelik belirtisidir aslinda ama belirti yasaman icin daha erken... Dikkat et kendine hasta olma, kalin coraplarini giy esinin de gönlün al :KK66:

Gözün aydin lokumum, Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.
bende hamilelik belirtilerinde ishal var diye biliyorum ama...eşim ne bilcek ne neyin belirtisi kızdığından salladı işte canım ya....:nazar::KK70:
iyi demişsin ablacım...milletin ağzı biraz kapanır belki....kimseye hesap vermek zorunda değiliz...:nazar::KK19::KK60:

canoo iyiyim sen nasılsın yok bebeim eşin spermi o pozisyonda brakacak sende öle bekliyeceksin:oops::oops::oops::oops::oops:
:KK53:
pinkçim tam olarak buymuş bak netten baktım bende şimdi cidden fayda sağlıyormuş
Pozisyonu tam olarak anlamistim semos ama iste azcik fazla acitiyor ama yinede yapariz napalim .sahi bi arkadasim biyle hamile kaldi galiba bana durmadan sex hayatini anlatiyorduda :KK45: . Ben ona bi sorayim :KK51:

hepiniz biliyorsunuzdur ama tekrar hatırlayalım istedim...
Hz.Musa (A.S) bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.

“Yâ Musa ! Bizim çocuğumuz olmuyor.Allah’la konuş,bizim çocuğumuz ne zaman olacak.? “Derler.

Hz.Musa (A:S) Allah’a yönelir ve “Allah’ım! Bu çiftin ne zaman çocukalrı olacak?” diye sual eder.

Allah:

“Yâ Musa! Söyle onlara,onların hiçbir zaman dölleri tutmuyacak.”der.

Hz.Musa (A:S) Allah’ın sözleriniçifte iletir.Karıkoca başları önlerinde üzülerek giderler.Aradan 5 yıl geçer.Aynı karı koca kucaklarında dört yaşında bir çocukla gelirler Hz.Musa’nın yanına.Hz.Musa (A:S) yanlarındaki çocuğu görünce şaşırır ve sorar.

“Bu çocuk kimindir?”

“Bu bizim çocuğumz ya Musa”derler.

Hz.Musa (A.S) Allah’a yönelir ve sorar.

“Allah’ım! Hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim.Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı.” der.

Ve Allah der ki:

“Evet ya Musa! Onların hiç bir zaman çocukları olmayacaktı,fakat onlar bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler v her gün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettielr.Ben de onlara evlat nasip ettim.”
Ayyyy sac diplerim bile diken diken oldu. Hic bir zaman vaz gecmemek lazim

:KK53:

Pozisyonu tam olarak anlamistim semos ama iste azcik fazla acitiyor ama yinede yapariz napalim .sahi bi arkadasim biyle hamile kaldi galiba bana durmadan sex hayatini anlatiyorduda :KK45: . Ben ona bi sorayim :KK51:
oheeeeeeeeee...zor olur öyle beeeeeeeeeeee..deli olma kızım...sen normal yap ya..Allahın takdiri bu...:KK57::KK57:

Back
X