• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Vajinal ultrasonunu oldun mu :)

Ishalin gebelige engel oldugunu ilk kez duyuyorum ablacim :KK64: bagirsaklarda degiskenlik bir gebelik belirtisidir aslinda ama belirti yasaman icin daha erken... Dikkat et kendine hasta olma, kalin coraplarini giy esinin de gönlün al :KK66:

Gözün aydin lokumum, Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.

cnmm allah tamamına erdirsin inşaallah çok sevindim senin adına rabbim bizede nasip etsinn inşallah:)

Gözün aydın hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim bizede dua et bizde böyle güzel şeyler yazalım
Saolun allah rağzı olsun allah herkese nasip etsin

Doktora gideceğim kızlar bugun ben:) göğüs hastalıkları doktoruna. Sigorta şirketimiz değişti yeni şirket geçirdiğim hastalıkların tedavisinin bittiğine dair rapor istedi. Ayyy varya şimdi 1 senedir gitmedim doktoruma o bile soracak varmı bişi diye yaaa dicemki ona eşimde varikosel çıktı doktor amcaaaa:KK47: bana acıyarak bakmasın:) eşime ne diyordu biliyımusun nerden aldın bu yamuk semayı ya birsürü sorunu çıktı uyuzzz:):) dicem eşimd tedavi görüyor ayyy herkese yalan sölüyom ben ya:)

yokkız normal ultrason şimdilik gerek yok dedi doktor
tamam cnm of keşke mucize olsada hcgm yüksek çıksa ne sevinirim ama imkansiz biliorum ultrasonda kist faland çıkmadı çok şükür en korktuğum şey oydu
Hadi gene iyisin bugunde yirttin vajinal usg den ;). Hayirli sonuclar insallah

Doktora gideceğim kızlar bugun ben:) göğüs hastalıkları doktoruna. Sigorta şirketimiz değişti yeni şirket geçirdiğim hastalıkların tedavisinin bittiğine dair rapor istedi. Ayyy varya şimdi 1 senedir gitmedim doktoruma o bile soracak varmı bişi diye yaaa dicemki ona eşimde varikosel çıktı doktor amcaaaa:KK47: bana acıyarak bakmasın:) eşime ne diyordu biliyımusun nerden aldın bu yamuk semayı ya birsürü sorunu çıktı uyuzzz:):) dicem eşimd tedavi görüyor ayyy herkese yalan sölüyom ben ya:)
Dr a bile yalan mi söylüyosun hahahahahaha :KK53: yamuk semaymis kendine baksin yamuk dr :63:

tamam cnm of keşke mucize olsada hcgm yüksek çıksa ne sevinirim ama imkansiz biliorum ultrasonda kist faland çıkmadı çok şükür en korktuğum şey oydu
Vajinal muayene de kistler falanda daha iyi belli oluyor kuzum, bir daha ki sefer icin düsün bakalim.

:KK70: ay cok guldum yaaa ne duysak deniyoruz cok azimliyiz :KK68: bacaklar dinlenir hic degilse:KK28:
Bu yolsa her sey mübah :))

Bu cocuklar bizi iyice yalanci yapti :))))

Dr a bile yalan mi söylüyosun hahahahahaha :KK53: yamuk semaymis kendine baksin yamuk dr :63:
Ona korunuyorum demiycem ama:) diyemem çünkü akciğer filmi çeker yoksam:) gebelik şüphesi var deyince akciğer ultrasonu çekiyolar. şimdi gideyim turp gibiyim seni cebimdeb çıkarırım diyecem ona:)

Niye kiz? O da mi yüzükoyun yatiyor yoksam :KK57::KK48:
Ben bisey yapimca hep onada goturuyordum bi kere oda bana kiymali makarna getirdi esim huylandi yemedi o huylaninca bende huylandim yiyemedim .bi kere yine bisey goturdum halilari kaldirmis icerisi nasil pis kokuyor sidik kokusu vardi . Hali yikicaktim falan dedi utandi oda.ben bunuda gorunce bida hep bisey vereceksem plastik tabakla verdim geri getirmesin diye . Simdide bi tencere asure getirdi bende bu cok bize dedim azcik aldim ayip olur diye :anneadayı::KK12: anam hamile ikon yanlislikla oldu :KK45:

Ona korunuyorum demiycem ama:) diyemem çünkü akciğer filmi çeker yoksam:) gebelik şüphesi var deyince akciğer ultrasonu çekiyolar. şimdi gideyim turp gibiyim seni cebimdeb çıkarırım diyecem ona:)
Maşallah canim .. Ama cok abartma sonra bi üsütürsün yine ben geldim diye gidersin ;)

Back
X