Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

cok saol canım yorumlairn icin opuyorum

Aynısı bende var canım.. Bunun la ölçmek zor.. Alından ölçülen dijital cihazla ölçsem olmazmı.yanıltıcı olurmuki?
Internet Zayıf olabilir cnm ne yaptın şimdi yükleyebildin mi ne aşamadasın?
Bidaha bakmadım canım ya. Sonra bakacam.
kizlar , ben hepiniz icin saglikli hayirli bir evlat sahibi olma niyetine meryem ve yasin suresini okuyorum.

opuyorum hepinizi
bitirince yazacagim
Allah razı olsun canım.. Elimden geldiğince bende okumaya çalışırım..

Yok olmaz aşın kulak koltuk altı yanıltıcı dil altı yada vajinadan Olmalı cnm vajinadan biraz zor ve pis en iyi dilaltı

Aynen duaları bu aralar boşladık biz de kendi aramızda birşeyler yapalım kızlar herkes kuran biliyor mu Meryem sûresini birbirimize okumaya ne dersiniz kızlar
Kuran bilmek şart değil bence canım, latin harflerle yazılmış olanı da okunabilir. Niyet önemli, Rabbimin kimin duasını kabul edeceği belli olmaz :)
Isterseniz kura çekip liste oluşturayım, birbirimize Meryem suresi okuyalim?

kizlar , ben hepiniz icin saglikli hayirli bir evlat sahibi olma niyetine meryem ve yasin suresini okuyorum.

opuyorum hepinizi
bitirince yazacagim

icimden geldi arkadaslar topicteki tum arkadaslar ve kendim icin meryem suresi ve yasin suresini okudum.allahim hayirlisiysa kabul etsin dualarimizi insallah
amin
ALLAH razı olsun gülüm.
“Bir Müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder.” (Müslim, Zikir 86; Ebû Dâvûd, Vitir 29)
Rabbim dualarını kabul etsin...

Tamam bilenler kuran ı Kerim'den okusun bilmeyenler de tercümesini yada Latin harflerden arapçasını okusun herkes katılırsa bir liste oluşturalım artık kura mı çekilir ovulasyon Gününe göre mi sıraya sokulur farketmez benim için ama birşeyler OKUYALIM birbirimize hergün bir kişiye)) ne güzel olur

canım cok saol , icimizden gelincede daha bi guzel okunuyor,
hem ben inaiyorumki kuran i acip okumasanda yurekten inancin varsa allaha icinden konustugun her kelam ettigin her dua ulasir yaradana cok sukur , rabbim bizede nasip eder insallah

Yeter ki bir şeyler yapalım. Öyle boş boş istemekle olmuyor. Sıralamayı siz nasıl isterseniz öyle yapalım gülüm, ben rabbime bırakmak için kurayı önerdim. Çok mutlu oldum :)

canım cok saol , icimizden gelincede daha bi guzel okunuyor,
hem ben inaiyorumki kuran i acip okumasanda yurekten inancin varsa allaha icinden konustugun her kelam ettigin her dua ulasir yaradana cok sukur , rabbim bizede nasip eder insallah
Haklısın canım buna bende inanıyorum, bir şeyi yürekten istediğimiz zaman daha farklı oluyor. Amin inşallah dualarımız karşılıksız kalmayacak.

Yeter ki bir şeyler yapalım. Öyle boş boş istemekle olmuyor. Sıralamayı siz nasıl isterseniz öyle yapalım gülüm, ben rabbime bırakmak için kurayı önerdim. Çok mutlu oldum :)
Kura da olur cnm farketmez sonra isteyen sırasını da değiştirebilir yeterki dilimizden dua eksik olmasın

Cnm herkesi bir etiketlesen sen bu işleri daha kolay yapıyorsun yada ilk sayfadaki tabloyu ekle buraya orda herkes etiketli bakalım kızlar bu fikre ne diyecek Katılmak isteyenler Arasında bir liste oluşturalım yarına öbür güne falan başlayalım hemen

Sen ayaktasın... Kızımı sana bırakıp ben uyuyayım..benim acayip uykum var pinkcim ya...kız akşamdan beri uyudu uyudu gece 12 de kalktı.. Şimdide uyumuyor.... Oyyyy oyyy
Ayy canim yaaa tuhh cikmistim yoksa bakardim findigina

Benim regl yaklasti ama regl ken okuyamayinca cok birikecek ne zaman baslariz pzt baslasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…