cok saol canım yorumlairn icin opuyorumCnm bence dün çatlamış gibi bir önceki gün ilişki olmuş inşallah tutar bir de ilk fırsatta bir kez daha olsun ne olur be olmaz nadir de olsa ovulasyondan 3gün sonra da Döllenme olabiliyormuş.bir de cnm ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama kullananların yorumlarını çok okudum.saat 11 gibi en ideal ve 4 saat Sıvı alımı olmayacak wc ye de gitmemiş olmalısın bir de hergün aynı koşullarda saat idrar ve wc ) testini yapmaya çalış inşallah güzel haberler alırız
Hergün bir kişiye okusak hepimiz birden ne güzel olur hergün bir kişiye 3-5-7 artık kaç kişi olursakkizlar , ben hepiniz icin saglikli hayirli bir evlat sahibi olma niyetine meryem ve yasin suresini okuyorum.
opuyorum hepinizi
bitirince yazacagim
evet canım guzel olur gercektendeHergün bir kişiye okusak hepimiz birden ne güzel olur hergün bir kişiye 3-5-7 artık kaç kişi olursak
Aynısı bende var canım.. Bunun la ölçmek zor.. Alından ölçülen dijital cihazla ölçsem olmazmı.yanıltıcı olurmuki?Cnm dil altı Olmalı diğerleri yanıltır dijital derece ile hergün aynı saatte en az üç saat uyku ile uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan dil altından dijital derece ile regl1den başlayarak(istersen şimdi de bekleyebilirsin sakıncası yok)hergün ateşini ölçüp not alıyor ve tablo oluşturuyorsun o tabloya bakarak ovulasyon Gününü anlamaya çaluşıyorsunşuna benzer bişey Olmalı bebek mağazalarında satılıyor cnm
Bidaha bakmadım canım ya. Sonra bakacam.Internet Zayıf olabilir cnm ne yaptın şimdi yükleyebildin mi ne aşamadasın?
Allah razı olsun canım.. Elimden geldiğince bende okumaya çalışırım..kizlar , ben hepiniz icin saglikli hayirli bir evlat sahibi olma niyetine meryem ve yasin suresini okuyorum.
opuyorum hepinizi
bitirince yazacagim
Yok olmaz aşın kulak koltuk altı yanıltıcı dil altı yada vajinadan Olmalı cnm vajinadan biraz zor ve pis en iyi dilaltıAynısı bende var canım.. Bunun la ölçmek zor.. Alından ölçülen dijital cihazla ölçsem olmazmı.yanıltıcı olurmuki?
Bidaha bakmadım canım ya. Sonra bakacam.
Allah razı olsun canım.. Elimden geldiğince bende okumaya çalışırım..
Kuran bilmek şart değil bence canım, latin harflerle yazılmış olanı da okunabilir. Niyet önemli, Rabbimin kimin duasını kabul edeceği belli olmaz :)Aynen duaları bu aralar boşladık biz de kendi aramızda birşeyler yapalım kızlar herkes kuran biliyor mu Meryem sûresini birbirimize okumaya ne dersiniz kızlar
kizlar , ben hepiniz icin saglikli hayirli bir evlat sahibi olma niyetine meryem ve yasin suresini okuyorum.
opuyorum hepinizi
bitirince yazacagim
ALLAH razı olsun gülüm.icimden geldi arkadaslar topicteki tum arkadaslar ve kendim icin meryem suresi ve yasin suresini okudum.allahim hayirlisiysa kabul etsin dualarimizi insallah
amin
Tamam bilenler kuran ı Kerim'den okusun bilmeyenler de tercümesini yada Latin harflerden arapçasını okusun herkes katılırsa bir liste oluşturalım artık kura mı çekilir ovulasyon Gününe göre mi sıraya sokulur farketmez benim için ama birşeyler OKUYALIM birbirimize hergün bir kişiyeKuran bilmek şart değil bence canım, latin harflerle yazılmış olanı da okunabilir. Niyet önemli, Rabbimin kimin duasını kabul edeceği belli olmaz :)
Isterseniz kura çekip liste oluşturayım, birbirimize Meryem suresi okuyalim?
ALLAH razı olsun gülüm.
“Bir Müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder.” (Müslim, Zikir 86; Ebû Dâvûd, Vitir 29)
Rabbim dualarını kabul etsin...
Kuran bilmek şart değil bence canım, latin harflerle yazılmış olanı da okunabilir. Niyet önemli, Rabbimin kimin duasını kabul edeceği belli olmaz :)
Isterseniz kura çekip liste oluşturayım, birbirimize Meryem suresi okuyalim?
ALLAH razı olsun gülüm.
“Bir Müslüman, yanında bulunmayan bir din kardeşi için dua ederse, mutlaka melek ona, aynı şeyler sana da verilsin, diye dua eder.” (Müslim, Zikir 86; Ebû Dâvûd, Vitir 29)
Rabbim dualarını kabul etsin...
Yeter ki bir şeyler yapalım. Öyle boş boş istemekle olmuyor. Sıralamayı siz nasıl isterseniz öyle yapalım gülüm, ben rabbime bırakmak için kurayı önerdim. Çok mutlu oldum :)Tamam bilenler kuran ı Kerim'den okusun bilmeyenler de tercümesini yada Latin harflerden arapçasını okusun herkes katılırsa bir liste oluşturalım artık kura mı çekilir ovulasyon Gününe göre mi sıraya sokulur farketmez benim için ama birşeyler OKUYALIM birbirimize hergün bir kişiye)) ne güzel olur
Haklısın canım buna bende inanıyorum, bir şeyi yürekten istediğimiz zaman daha farklı oluyor. Amin inşallah dualarımız karşılıksız kalmayacak.canım cok saol , icimizden gelincede daha bi guzel okunuyor,
hem ben inaiyorumki kuran i acip okumasanda yurekten inancin varsa allaha icinden konustugun her kelam ettigin her dua ulasir yaradana cok sukur , rabbim bizede nasip eder insallah
Kura da olur cnm farketmez sonra isteyen sırasını da değiştirebilir yeterki dilimizden dua eksik olmasınYeter ki bir şeyler yapalım. Öyle boş boş istemekle olmuyor. Sıralamayı siz nasıl isterseniz öyle yapalım gülüm, ben rabbime bırakmak için kurayı önerdim. Çok mutlu oldum :)
Cnm herkesi bir etiketlesen sen bu işleri daha kolay yapıyorsun yada ilk sayfadaki tabloyu ekle buraya orda herkes etiketli bakalım kızlar bu fikre ne diyecek Katılmak isteyenler Arasında bir liste oluşturalım yarına öbür güne falan başlayalım hemenYeter ki bir şeyler yapalım. Öyle boş boş istemekle olmuyor. Sıralamayı siz nasıl isterseniz öyle yapalım gülüm, ben rabbime bırakmak için kurayı önerdim. Çok mutlu oldum :)
Çok doğru söyledin canım. O zaman diğer arkadaşlarda onaylarsa en kısa sürede başlarız :)Kura da olur cnm farketmez sonra isteyen sırasını da değiştirebilir yeterki dilimizden dua eksik olmasın
olabilşrKızlar her gün bir arkadaşımıza meryem sûresini okumaya ne dersiniz?
Rabbime dileklerimizi dua yoluyla ulaştıralım...
Al_pi LeYLa_21 @deeploneliness @BayilanBayilana pink love DESIGNER27 H HLYELA @zeliha123 -TubiSh-
Ayy canim yaaa tuhh cikmistim yoksa bakardim findiginaSen ayaktasın... Kızımı sana bırakıp ben uyuyayım..benim acayip uykum var pinkcim ya...kız akşamdan beri uyudu uyudu gece 12 de kalktı.. Şimdide uyumuyor.... Oyyyy oyyy
Olur canimKızlar her gün bir arkadaşımıza meryem sûresini okumaya ne dersiniz?
Rabbime dileklerimizi dua yoluyla ulaştıralım...
Al_pi LeYLa_21 @deeploneliness @BayilanBayilana pink love DESIGNER27 H HLYELA @zeliha123 -TubiSh-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?