Offf çok umutlanmıştım ya bi ben degil gerci esim annem falan cok umutluyduk bu defa bende yumurtayi goremeyince oldu sandim yapink love canım bir keresinde oldu bende o ayı degerlendırmeyecektık zaten yınede kontrole gittim yumurta vardı ertesı gun kaybolmustu :))) ama o ay hamile kalmadım yani kayıptı yumurta nasıl döllensin :)))
Insallah cnim rabbim gönlüne gore versinKız gözleri boyu posu cok guzel öyle yağız bir oğlum olsa fena olmaz yanibabasına benzerse tek fark gözleri kahve olur ikiside aynı o yuzden gözlerini doktordan boyunu posunu yakısıklılığını babasından alabılır :)))
Çok kaptırma kendini ki strest yapmayasın .. Olursa mucizen gelir olmazsa daha ilk ayın diger ayı degerlendırırsın canımOfff çok umutlanmıştım ya bi ben degil gerci esim annem falan cok umutluyduk bu defa bende yumurtayi goremeyince oldu sandim ya
Tesekkur ederim ya dua edin bana ya Rabbim kimseye aratmasin insallahÇok kaptırma kendini ki strest yapmayasın .. Olursa mucizen gelir olmazsa daha ilk ayın diger ayı degerlendırırsın canımumudun olsun güzel birşey umut etmek
Ortada fol yok yumurta yok hesabiyken cnim keske demeseymis. Belki çatlatmis olabilirmi catlasa bile gorunurdu ama demi kafam karisti.Evet ilk ayim henuz ya esim herkese bebek geliyo dedi cok daha heycanliyim o yuzden sence gorunmeyen yumurtanin gebelik ihtimali nedir ya
Ayy benim eşimin küçüklük fotolarını görsen tombiş tombiş oyle olsa tasıyamam heralde kucagıma almadan severdım :)))Insallah cnim rabbim gönlüne gore versin. Ya bende esimin bebeklik fotosuna bakinca kucagima alip sevmek istiyorum
Benimkide oyle isteAyy benim eşimin küçüklük fotolarını görsen tombiş tombiş oyle olsa tasıyamam heralde kucagıma almadan severdım :)))
Ölen yumurta görünmez mi acaba doktor hayirlisi beklicez dedi amaOrtada fol yok yumurta yok hesabiyken cnim keske demeseymis. Belki çatlatmis olabilirmi catlasa bile gorunurdu ama demi kafam karisti.
Olen yumurta ne demek cnim ?Ölen yumurta görünmez mi acaba doktor hayirlisi beklicez dedi ama
Döllenme olmayan yumurta ölüp adet kanamasi olarak gidiyormuş yaOlen yumurta ne demek cnim ?
Döllenme olmayan yumurta ölüp adet kanamasi olarak gidiyormuş ya
Ya anla işte öyle biseyler ☺☺Oluyo demeyelim adet ile atiliyor diyelim
Kız o yeni buluş mu burdan kac kere soyledı @desinger27 ben eşime sürekli yapıyorum dedi ya ..Kizlar kuru inciri bir gece onceden hakiki zeytinyagina koyup ertesi gun yiyorsunuz bir ay boyunca esle birlikte yapiliyomus . Bu ara yagdan gidiyorum hayirlisi
Hadi yaa ben denk gelmedim galiba cnm cunku görünce sasirdimKız o yeni buluş mu burdan kac kere soyledı @desinger27 ben eşime sürekli yapıyorum dedi ya ..
Nasılsın pinkimSanada hamis sekerim
Resme bakılırsa yumurtan çatlamış canım...yinedekizlar bu ay tedavi yapmadik evde kendim yumurtlama testi yaptim bugun sabah birde aksam (dun veya bugun tahmini yumurtlama gunum)
dun aksamuzeri iliskiye girdik
bugun sabah ve aksam yaptigim testlerin resimlerini ekledim bi bakarmisiniz kizlar ben anlamadim bide siz yorum yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?