oo imiş inş rabbim dualarımız kabul ederIsmi azam duasını okuyacağız
Iyy bende hiç sevmem :)Ayyy bidede kuetlar vadisi acik nefret ediyorum gina geldi bu dizidenkiz kina icin telase yokmu evde
Amin inşallah canımoo imiş inş rabbim dualarımız kabul eder
Hadi bakalim cok guzel ol bizede resim atIyy bende hiç sevmem :)
Yok gülüm telaşe yarın olacak, sabah 8 de makyaja gideceğiz ordan da kuaföre :)
Amin inşallah canım
OlarHadi bakalim cok guzel ol bizede resim ataksama belki çalışma olur yeni pozisyonumuzda
Çalis seninde olurOlar
Kız yine mi çalışmaleğen ne oldu?
Sizin icin dedimOlar
Kız yine mi çalışmaleğen ne oldu?
Caktirma alpiiÇalis seninde olurkiz keyf yapiyor adinida calisma koyuyor .. :)
Tamam çaktırmıyorumCaktirma alpii
Ah ah ev hanımı olmak vardıÇalis seninde olurkiz keyf yapiyor adinida calisma koyuyor .. :)
Bizim ahımız gitmiş vahımız kalmışSizin icin dedimlegen duruyor yerinde kullanima hazir gel latte içelim
Ebrummm neden gelemiyosun yarınKızlar ben yatıyorum, yarın gelemem ama dualarımı okurum. Öpüyorum sizi
Valla ben nirmalde her ay son gune kadar çalışma yapiyodum gec dollenme falan olur diyeAh ah ev hanımı olmak vardı
Bizim ahımız gitmiş vahımız kalmış
Geldim aç kapıyı
Eneeee sölemişti de yarınmı kına abooo yoğun günler desene:) sen napıyon pinkçimKinalari var
Ahahahahha söledinmi kocama peki durumu:):)Valla ben nirmalde her ay son gune kadar çalışma yapiyodum gec dollenme falan olur diyebu ay pek sıkı calisamadik bugun o pozisyonu denedim valla cok komik yaa güldüm hep sperm yukarı akiyo
evet cnm yarinmis haftayada düğün varmisEneeee sölemişti de yarınmı kına abooo yoğun günler desene:) sen napıyon pinkçim
SoyledimAhahahahha söledinmi kocama peki durumu:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?