- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
yapmışsın cnm gebelik varsa bile değer düşük çıkıyo yok kimyasalmı bilmemne mi insanın içini kemiriyoDESIGNER27 seni dinledim almadım canım, pazartesiye kadar ya sabır.
Hakkımızda hayırlısı gülüm, Rabbim daha fazla bekletmeden kavuştursun inşallah. Aldığın çay şifa olsun, inşallah vesilen olur. Yakı da yapıştır :)
Haklısın canım, böyle kafam rahat en azından. Kına öncesi strese gerek yok.İyi
yapmışsın cnm gebelik varsa bile değer düşük çıkıyo yok kimyasalmı bilmemne mi insanın içini kemiriyo
İnşallah bitanemDikakt etmiyosun kendine diye kiziyormudinlen iyice cnm ins gecer sabaha kadar.
sağol canım ne yapmam gerekiyor anlatması uzunsa bakayım forumlara, yormayayım seni
Pazar günü bitiyor canim liste .. katilmak istersen pazartesi yeni liste cikacak ve yeni duaya basliyacagiz hergün bir kisiye belirlenen duayi okuyoruz .. zaten takip edersen burayi haberdar olursun herseyden ..sağol canım ne yapmam gerekiyor anlatması uzunsa bakayım forumlara, yormayayım seni
tamam canım sağolasınPazar günü bitiyor canim liste .. katilmak istersen pazartesi yeni liste cikacak ve yeni duaya basliyacagiz hergün bir kisiye belirlenen duayi okuyoruz .. zaten takip edersen burayi haberdar olursun herseyden ..
İnşallah canim evet eşim de test yaptırdı bi sorun yok çok şükür bakalım artık. Tüp bebek aşılamaya göre daha yüksek ihtimal veriyor dağa fazla beklemek istemiyorumFemerada iyi ilacmis cnm demek o yuzden sende direk tup bebege gecti. Cnm tup bebekle olur yuksek ihtimalle.en kolay tutan grup pcolu hastalar. Esin test yaptirdimi hic belki onda vardir sorun
pinkçim sana bişi sölemek isstiyorum tatlım senin şimdi doktorun inatla aynı ilaca devam ediyoya buay ki inşallah gebe kalacaksın ama olduki olmadı doktoruna söleyip fameraya mı geçsen ben burda kaç kişiden duydum ya pco lu olup famerayla gebe kalanlar biliyosun_Verda_ ta famera ile gebe kaldı.
Papatya buhariyla aciliyormus_Verda_ öyle demisti canim ..bende gunlerce cektim onu
Geçmiş olsun canım... Bebiş iyimi?Canım bebiş iyi ama annesi değil, grip oldum yatıyorum evde..
ilaç kullanamadığım için biraz geç iyileşeceğim sanırım..
Kaybın için üzüldüm canım, Rabbim dilerim en yakın zamanında
güzel haberlerle sevindirir seni...
Güzel yüreğinden öperim..
Çok , çok geçmiş olsun canım benim..
Geçmiş olsun canım... Bebiş iyimi?
Günün falan mı geçiyordu tedavimi görüyorsun cnmKızlar yine TEK ÇİZGİ
Benim belli bir günüm yok çünkü yumurtam çatlsmıyor tedaviye bu ayın 25 başlatacağım, ama nedense bebek varmış gibi hissettim ama yokmuşGünün falan mı geçiyordu tedavimi görüyorsun cnm
Canım hoşgeldin aramıza, Alp'im her şeyi anlatmış zaten. Bir daha ki duamız ismi azam olacak, sende katılırsın eğer istersen. Rabbim tez vakitte bebeğine kavuştursun inşallah.sağol canım ne yapmam gerekiyor anlatması uzunsa bakayım forumlara, yormayayım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?