• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

doktor açısından öle ama cnm burada çok kalabalık:KK43:
Evet ama sonucta bir duzen gidiyor.ist da yasamk zr diye en son tercihimizdi :63: bu arada gunaydin cnm ben iyiyim;) esim benim yuzumden ise gec kaldi :KK53: 6.45te alarm caldi esimde bana sarildi zaten kalkasim yoktu kapattim geri yattim ohhh gozumu bi actim 7.45 5 dk uyucam diye 1 saat uyumusum :KK45:

Evet ama sonucta bir duzen gidiyor.ist da yasamk zr diye en son tercihimizdi :63: bu arada gunaydin cnm ben iyiyim:KK66: esim benim yuzumden ise gec kaldi :KK53: 6.45te alarm caldi esimde bana sarildi zaten kalkasim yoktu kapattim geri yattim ohhh gozumu bi actim 7.45 5 dk uyucam diye 1 saat uyumusum :KK45:
eneeee olsunn oda fazladan uyumuş olduu:):):

Bide gece cok sikistim uyandirdi pisss. Neyse gideyimde yapayim dedim idrarimin rengine bakacaktim benim test kabim var wc dolabinda ona yaptim cisimi ohhh sonra sen seytan gel beni durt ;) camasir suyu testi var daha öncede yapmistim .idrarrin uzerine dokuyosun kopuruyo döktüm biraz anammm kopurdu tasti kabi aldim dokecektim sallanimca bida kopurdu o camasir suyu kokusu icime gozlerime doldu gözlerim yaniyo boğulacak gibi oldum :(aha durduk gere gecenin 4unde zehirledin kendini pink dedim balkona çıktım biraz soluklandim. Gece ölürüm düşüncesi gelmezmi :KK45:
mecbur yatcam napiyim yattim belki olurim diye esime sarildim optum falan. Keske mektup yazsaydim amasir suyundan zehirlendim falan diye olursem durduk yere nolduda oldu demezler diye fikirler gelip duruyo :KK53: sonra uyumusum :KK70:

Bide gece cok sikistim uyandirdi pisss. Neyse gideyimde yapayim dedim idrarimin rengine bakacaktim benim test kabim var wc dolabinda ona yaptim cisimi ohhh sonra sen seytan gel beni durt :KK66: camasir suyu testi var daha öncede yapmistim .idrarrin uzerine dokuyosun kopuruyo döktüm biraz anammm kopurdu tasti kabi aldim dokecektim sallanimca bida kopurdu o camasir suyu kokusu icime gozlerime doldu gözlerim yaniyo boğulacak gibi oldum :KK43:aha durduk gere gecenin 4unde zehirledin kendini pink dedim balkona çıktım biraz soluklandim. Gece ölürüm düşüncesi gelmezmi :KK45:
mecbur yatcam napiyim yattim belki olurim diye esime sarildim optum falan. Keske mektup yazsaydim amasir suyundan zehirlendim falan diye olursem durduk yere nolduda oldu demezler diye fikirler gelip duruyo :KK53: sonra uyumusum :KK70:
allahımmmmm yaaaa kopardın beni burda hay allahım kendi kendie başına ne işler açıyo bide sonra korkuyo e eee köpürünce noluyo peki hamileysenmi köpürüo karbonatla gebelik testide vardı onuda ben yapmıştımmm:KK70::KK70::KK70::KK70:

allahımmmmm yaaaa kopardın beni burda hay allahım kendi kendie başına ne işler açıyo bide sonra korkuyo e eee köpürünce noluyo peki hamileysenmi köpürüo karbonatla gebelik testide vardı onuda ben yapmıştımmm:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay resmen gece gece seytan durttu git cisini yap yatsana yok ille basina is cikarcak :KK45: bira kopugu gibi olup tasinca hamileymisim yani hamileyim :KK70: sonucta boyle ciktiya hem inanmiyorum hemde bebegim zarar gördü diye üzülüyorum :confused: karbinatida yaptim ona gorede her ay hamile cikiodum ama sonuc ortada :rolleyes:

Ay resmen gece gece seytan durttu git cisini yap yatsana yok ille basina is cikarcak :KK45: bira kopugu gibi olup tasinca hamileymisim yani hamileyim :KK70: sonucta boyle ciktiya hem inanmiyorum hemde bebegim zarar gördü diye üzülüyorum :confused: karbinatida yaptim ona gorede her ay hamile cikiodum ama sonuc ortada :rolleyes:
ahahahahhhahhahahhh ayyy kübüm sen insanı öldürürsün yaaaa ne güldüm burdavarya en komiğide ölcem düşüncesiyle eşinle vedalaşıp öpmen ve mektup yazman istemen ayyyyyyy kıyaamam yaa nasıl korkmuşş deli kızzz sabah sabah varya kopardın anlattınmı bunları eşine:KK70::KK70::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ahahahahhhahhahahhh ayyy kübüm sen insanı öldürürsün yaaaa ne güldüm burdavarya en komiğide ölcem düşüncesiyle eşinle vedalaşıp öpmen ve mektup yazman istemen ayyyyyyy kıyaamam yaa nasıl korkmuşş deli kızzz sabah sabah varya kopardın anlattınmı bunları eşine:KK70::KK70::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:KK57::KK53::KK53::KK53: yok kiz anlatmadim zatenbgec kalimca firsat olmadi ama aksam anlatcam :KK45: bide sarilip opunca uyandi ayaklarimda buz gibi nerden geliyosun askim dedi bende wc den dedim halbuki yalan balkonda ciger temizliyordum :KK70:

Internettende baktim zehirlenme belirtilerine kalp ritmi degisir mide bulantisi falan gibi seyler yaziyo koydum elime sol mememe kalp atisimi dinledim 1 saat falan gecti heralde daha olmem diyip uykuya odaklandim :KK53::KK53:

:KK57::KK53::KK53::KK53: yok kiz anlatmadim zatenbgec kalimca firsat olmadi ama aksam anlatcam :KK45: bide sarilip opunca uyandi ayaklarimda buz gibi nerden geliyosun askim dedi bende wc den dedim halbuki yalan balkonda ciger temizliyordum :KK70:
ahahahahhaha:) ay varya beni çok güldürdün allahta en kısa zamanda seni güldürsün.ben eşimden gizli gebelik testi yapıyodum görünce testi kızıyor.yinemi yaptın hani yapmıcaktın söz vermiştin diyor :):)::) şeytann işte

ahahahahhaha:) ay varya beni çok güldürdün allahta en kısa zamanda seni güldürsün.ben eşimden gizli gebelik testi yapıyodum görünce testi kızıyor.yinemi yaptın hani yapmıcaktın söz vermiştin diyor :):)::) şeytann işte
Amin cnim insalalh hepimiz guleriz :KK54:. Benimkide kiziyor ya bu olayi anlatincada kizar aferinn der bana aferin demesine sinir oluyorum :KK11: . Ya cidden seytan durtuyor yani ozellikle bu konuda :KK16: .bide yeni bakim yaptirdigimiz Kombi su akitiyor borunun birinden yogusma borusuymus ben yattim onceden beni cagriyo noldu dedim gel bi gel saat 12 he ben telefonun fenerini tuttum oda boruyu kurcaladi catlak vardi bana sakiz cignettirdi catlak yerine sakiz yapistirdik :KK45:

Amin cnim insalalh hepimiz guleriz :KK54:. Benimkide kiziyor ya bu olayi anlatincada kizar aferinn der bana aferin demesine sinir oluyorum :KK11: . Ya cidden seytan durtuyor yani ozellikle bu konuda :KK16: .bide yeni bakim yaptirdigimiz Kombi su akitiyor borunun birinden yogusma borusuymus ben yattim onceden beni cagriyo noldu dedim gel bi gel saat 12 he ben telefonun fenerini tuttum oda boruyu kurcaladi catlak vardi bana sakiz cignettirdi catlak yerine sakiz yapistirdik :KK45:
ahahhah karı koca komedi bunlar:):)::) akıllı koca ama doğru yapmış en pratik çözüm:):):

Semosun ben geri yatiyorum azcik uyuyum :KK19: .iyi calismalar sana :KK25:

Back
X