- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
sanada tatlı rüyalar cnmmm görüşürüz bye:)Semosun ben geri yatiyorum azcik uyuyum.iyi calismalar sana
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada tatlı rüyalar cnmmm görüşürüz bye:)Semosun ben geri yatiyorum azcik uyuyum.iyi calismalar sana
![]()
Fikir benimde hosuma gittiahahhah karı koca komedi bunlar:):)::) akıllı koca ama doğru yapmış en pratik çözüm:):):
cnmm cvp yazamadım dün gece kusura bakma uyumuşumnaptın değerlendirdinmi dün geceyi:)
Bide gece cok sikistim uyandirdi pisss. Neyse gideyimde yapayim dedim idrarimin rengine bakacaktim benim test kabim var wc dolabinda ona yaptim cisimi ohhh sonra sen seytan gel beni durtcamasir suyu testi var daha öncede yapmistim .idrarrin uzerine dokuyosun kopuruyo döktüm biraz anammm kopurdu tasti kabi aldim dokecektim sallanimca bida kopurdu o camasir suyu kokusu icime gozlerime doldu gözlerim yaniyo boğulacak gibi oldum
aha durduk gere gecenin 4unde zehirledin kendini pink dedim balkona çıktım biraz soluklandim. Gece ölürüm düşüncesi gelmezmi
mecbur yatcam napiyim yattim belki olurim diye esime sarildim optum falan. Keske mektup yazsaydim amasir suyundan zehirlendim falan diye olursem durduk yere nolduda oldu demezler diye fikirler gelip duruyosonra uyumusum
![]()
Günaydınn iyi ki zehirlenmemişsin şeytan çok fena halde dürtmüş seni geceInternettende baktim zehirlenme belirtilerine kalp ritmi degisir mide bulantisi falan gibi seyler yaziyo koydum elime sol mememe kalp atisimi dinledim 1 saat falan gecti heralde daha olmem diyip uykuya odaklandim![]()
ay benimde tüylerim diken diken oldu okurkenkızlar merhaba
oncelikle umarim hepinizde iyisinizdir
sizlerle paylasmak istedigim
bazi seyler var belki sizede iyi gelir
esimin patronunun hanimi dogum yapti ona gittik gecen aksam
meger zor bir surec yasamislar
kibrista halil ibrahim tekinden tutunda bircok populer doktora gorunmusler
hatta bi doktor yumurya donasyonu tavsiye edip sana benzeyen birini buluruz demis...
ve aglayarak kacmislar...
ve sonrasinda erken menopoz teshisi konmus
AMH: 0.1 dusunun bi imkansiz demis doktor bu degerle hamile kalamazsin demis
o sirada bi arkadasi kendisine istanbulda bi doktor tavsiye etmis
numarasini vermis kendisine
tam doktoru telefonla araycagi siradaysa doktoru melek programinda gormus ve bana meleklere inandigini bunun tesaduf olmadgini soylediginde tuylerim diken diken oldu....
neyse sonuc olarak almislar randevuyu istanbul zorlu centre'de Dr.Murat Berksoy , bu doktor kadin dogum doktoru halit firat erden le calisiomus
ve once sizi gebelige haziriyomus
halit beyde tup bebek yapan doktormus
neyse onlarda gitmisler randevuya
oncelikle tum testlerini tekrar yaptirmis ve hsg istemis biseyler daha dedi hatta ama aklimda degil
ve hem
esine hemde kendisine bi beslenme plani cikarmis
ve bu sekilde 2-3 ay duzenleyelim hayatimizi sonra tup yapariz demis ( unutmayin AMH : 0.1 yani dogurganlik 0.1 1 tane yumurta kalmis)
ve amh degerinin yukselmesi imkansizmis
baslamislar beslenmelere takviye ilaclara 2 ay somra doktor aramis sevincle inanilmaz mucizegibi demis AMH:0.8 olmus.... ve 15 gun sonra kendiliginden hamile kalmis... bana dediki neler yasadik ve iste dedi icerde yatan bebis bizim mucizemiz dedi.... allah bagislasin bebekleirni allah bizede nasip etsin
beende bugun konustum
ve randevumu aldım , haftaya cuma 13 kasım saat 13:00 randevum var ve o gunde dogumgunum allahim hepimize saglikli hayirli ayipsiz zamansiz evlatlar nasip etsin insallah
Gittigidiyor da keremkucuk diye bi adamdan 33 liraya canim.İnşallah canım kullanmana gerek kalmazBende mi alsam nerden ve ne kadara aldın canım
![]()
Bahçeci tup bebek merkezi Altunizade de yeni acmis daha once yoktucnmm öncellikle bu merkez sanada inşallah şifa olur.halit beyi tanıyorum bahçeci tüp bebek merkezinin en iyi doktorlarından biriydi artık kazandığı deneyimler sonrasında kendine merkez açtı büyük ihtimalle baçeci labaratuarı ile çalışıyordur hala.rabbim ol desin yeterki herşey herkes bir aracı bi sebeptir. birçokmerkezin yapmadığıını yapmışlar.beslenme planı ve antioksidan tedavi yumurta kalitesindeki en önemli nokta.bende ocak ayında mustafa bahçeçiye gitmek istiyorum umarım ozamana kdar benim mucizemde gelirde gerek kalmaz sen istanbuldamı oturuyosun cnm?
Olur canim catladiktan sonra saniyorum 36-48 saatmiydi oyle bir sure var yani bugunu mutlaka degerlendirkızlar takvime göre 2 gün önce yumurtlama günümdü ama dün akşam akıntım koyu geldi ve uzayan dedikleri cinsten vücut ısımı ölçtüm biraz yükselmiş benim anlamadığım dün yumurtlama olduysa bugün çalışma olsa da artık olmaz mı
tamam canım çok sağol bu konularda çok cahilim burda okuya okuya öğreniyorumOlur canim catladiktan sonra saniyorum 36-48 saatmiydi oyle bir sure var yani bugunu mutlaka degerlendir
Çok etkilendim, allahım boşuna demiyoruz beterin beteri var diye. Sana binlerce kez şükürler olsun. Rabbim o bayana da evladını sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.kızlar merhaba
oncelikle umarim hepinizde iyisinizdir
sizlerle paylasmak istedigim
bazi seyler var belki sizede iyi gelir
esimin patronunun hanimi dogum yapti ona gittik gecen aksam
meger zor bir surec yasamislar
kibrista halil ibrahim tekinden tutunda bircok populer doktora gorunmusler
hatta bi doktor yumurya donasyonu tavsiye edip sana benzeyen birini buluruz demis...
ve aglayarak kacmislar...
ve sonrasinda erken menopoz teshisi konmus
AMH: 0.1 dusunun bi imkansiz demis doktor bu degerle hamile kalamazsin demis
o sirada bi arkadasi kendisine istanbulda bi doktor tavsiye etmis
numarasini vermis kendisine
tam doktoru telefonla araycagi siradaysa doktoru melek programinda gormus ve bana meleklere inandigini bunun tesaduf olmadgini soylediginde tuylerim diken diken oldu....
neyse sonuc olarak almislar randevuyu istanbul zorlu centre'de Dr.Murat Berksoy , bu doktor kadin dogum doktoru halit firat erden le calisiomus
ve once sizi gebelige haziriyomus
halit beyde tup bebek yapan doktormus
neyse onlarda gitmisler randevuya
oncelikle tum testlerini tekrar yaptirmis ve hsg istemis biseyler daha dedi hatta ama aklimda degil
ve hem
esine hemde kendisine bi beslenme plani cikarmis
ve bu sekilde 2-3 ay duzenleyelim hayatimizi sonra tup yapariz demis ( unutmayin AMH : 0.1 yani dogurganlik 0.1 1 tane yumurta kalmis)
ve amh degerinin yukselmesi imkansizmis
baslamislar beslenmelere takviye ilaclara 2 ay somra doktor aramis sevincle inanilmaz mucizegibi demis AMH:0.8 olmus.... ve 15 gun sonra kendiliginden hamile kalmis... bana dediki neler yasadik ve iste dedi icerde yatan bebis bizim mucizemiz dedi.... allah bagislasin bebekleirni allah bizede nasip etsin
beende bugun konustum
ve randevumu aldım , haftaya cuma 13 kasım saat 13:00 randevum var ve o gunde dogumgunum allahim hepimize saglikli hayirli ayipsiz zamansiz evlatlar nasip etsin insallah
ALLAH kabul etsin gülüm. Oleeeey çok sevindim canım şimdi bakarsın çoğul gebelik olur :) hadi hayırlısı... Rabbim nasip etsin inşallah.E-brulim canim bi kac gündür sik giremiyorum ama dualarimi ediyorum. bu gün doktor kontrolüm vardi ve cok kalabalikti muayenehane benim isim tam bes saat sürdü
bekle bekle gina geldi. neyse 4 yumurtam istenilen boyutta dedi yarin öglen saat 12 de ovitrelle yapacagim pazar günüde progestan basliyoruz artik Allah nasip ettiyse bu ayin sonuna dogru sonucu aliriz insallah canim
Takma kafana sor gitsin bizde annemizin karninda ögrenmedik ya tecrübeyle sabittamam canım çok sağol bu konularda çok cahilim burda okuya okuya öğreniyorum![]()
sağol canımTakma kafana sor gitsin bizde annemizin karninda ögrenmedik ya tecrübeyle sabit![]()
Haftaya sırayla hamiş haberleri alırız inşallah :)pink love cnm çok şükür iyiyim sizlerden güzel haberler bekliyorum ilk test yapacak aranızda Ebru sanırım hadi Hayırlısı sen nasılsın
ALLAH kabul etsin canım.E-brulim canım 30 tane okudum Allah kabul etsin inşallah.
Ben araştırıyorum Kübra hayata geçiriyor :))))
cnmm öncellikle bu merkez sanada inşallah şifa olur.halit beyi tanıyorum bahçeci tüp bebek merkezinin en iyi doktorlarından biriydi artık kazandığı deneyimler sonrasında kendine merkez açtı büyük ihtimalle baçeci labaratuarı ile çalışıyordur hala.rabbim ol desin yeterki herşey herkes bir aracı bi sebeptir. birçokmerkezin yapmadığıını yapmışlar.beslenme planı ve antioksidan tedavi yumurta kalitesindeki en önemli nokta.bende ocak ayında mustafa bahçeçiye gitmek istiyorum umarım ozamana kdar benim mucizemde gelirde gerek kalmaz sen istanbuldamı oturuyosun cnm?